Sağol tatlimm teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun Gülfem hstın.
İkizler burcunun demek
Severim ikizleri çok eğlenceli insanlardır.
Bayılırım da zekalarına
guiding1 evet canım bende aynen.. eşimden saklıyorum ama araba mı alınacak hepsini veriyorum ev aldık hepsini yine verdim:) ama bu sefer hedef bilezik almak :) gerçi yine birşey alınması gerekirse yine aldığım bilezikleri veririm :)
alışınca çok zevkliKapımızın girişinde cebimiz deki bozuklukları attığımız bi bardak var
Onlardan su ekmek falan alıyoruz saydım 40 liradan fazla birikmiş gidip onu tumluycem a101de tumluyolar
O 40 lirayı da kumbarama atıp basliycam
Bi zeytin kavanozundan kbara yaptım kaplayip
Eğer ev alırsak taşınma masrafları boya masrafları ne biliyim belki değiştirmek istediğimiz bi yer çıkabilir onun için biriktircem.
Belki bu dusuncem ev alışımizi da hizlandirir
Belki altın halinde de tutabilirim biraz biriksin de bakalım
Heycanlandim:)
ben kayınvalidem den öğrendim ve yiyen herkes bayiliyo bütün malzemeleri bı tepsiye kes koy kuşbaşı et dahileşim mesaj attı, canım türlü çekiyor diye, etli olsa iyi olur dedi.. ben türlü yapmadım hiç.. nasıl yapayım kızlar??
eşim mesaj attı, canım türlü çekiyor diye, etli olsa iyi olur dedi.. ben türlü yapmadım hiç.. nasıl yapayım kızlar??
Ben mobilya mağazası gezip, döşenmiş koltuk takımlarına baktım. Beğendiğim takımın kumaşının markasını ve kodunu alıp, döşemeciye gittim ve bu kumaşı temin edip döşeyin dedim. Öbür türlü gözünde canlanmıyor insanın. Süngerleri de değiştirdim. Ama benim takım 9 yıllık.Bende koltuklarımın rengini değiştirmek istiyorum.
koyu gri seviyorum
şimdikiler ekru
ve alt yastıkları kuş tüyü oturunca şekilsiz bir biçim alıyor.
4.200 e almıştım 3. yılı kumaş değiştirsem ve alt kısmını sünger yaptırsam
ya beğenmezsem diye korkuyorum.
Benimki 9 yıllık koltuklar. Nubuk kumaş yaptırdım ama silinen modelinden, açık vizon rengi. Ben mağazada döşenmişini görüp beğenmiştim canımBen tepe home dan çok uygun bit fiyata almıştım
Biraz da büyük koltuklar
Hiç sormadım kaplatmayı ama oğlum doğmadan önce ayak uzatmak için eskiden üstüne mermer konan sehpalar var ya onun ayak kısmını üstünü süngerle kaplatıp puf yaptırmıştık ufacık şeye 200 lira aldılar
Koltuklar değer mi kaplatmaya bilemedim?
Senin salonun fotosunu hatırlıyorum çok güzel olmuş benim süngerlerde pek iyi durumda değil çökme de olur
Koltuğun kumaş cinsini ne yaptırdın canım?
En azından ona göre alırım ne zaman alacaksam?
Kırlent aldım 2 hafta önce oydum koltuklara valla o bile havasını değiştirdi odanın
Biz kadınlar ufacık şeylerle de mutlu oluyoruz ya gülüyorum halime
tr_lelli hadi inşallah çabucak belli olur ev işi canım
gulfemhatun nice güzel yaşların olsun canım
Kumbara benimde var arada bozukları atıyorum genelde eşimin cebindekileri alıyorum :)
Koltuk benimde değişmem lazım bi yeri çöktü kaç kez gelip yaptılar olmadı.öyle kullanıyorum gelen gidenim pek olmayınca.Çocuklar büyüsün öyle değişirim hem belki ev de alırız belli mi olur :)
Kaç gündür e-bebek sitesine bakıp duruyorum bizim ufaklığa suluk alınacak çıtçıtlı bodylerde 5 al 4 öde ihtiyaç o da.Kredi kartı kullanmayacağım dedim diye direniyorum eşiminkiyle alırız artık sanki ne değişecekse
Çok tesekkur ederim insAllah.tr_lelli hadi inşallah çabucak belli olur ev işi canım
gulfemhatun nice güzel yaşların olsun canım
Kumbara benimde var arada bozukları atıyorum genelde eşimin cebindekileri alıyorum :)
Koltuk benimde değişmem lazım bi yeri çöktü kaç kez gelip yaptılar olmadı.öyle kullanıyorum gelen gidenim pek olmayınca.Çocuklar büyüsün öyle değişirim hem belki ev de alırız belli mi olur :)
Kaç gündür e-bebek sitesine bakıp duruyorum bizim ufaklığa suluk alınacak çıtçıtlı bodylerde 5 al 4 öde ihtiyaç o da.Kredi kartı kullanmayacağım dedim diye direniyorum eşiminkiyle alırız artık sanki ne değişecekse
canım peki eti de pişiyor mu sebzeler le..eti önden pişirmek gerekiyor mu yoksa çiğden mi karıştırıyorsun?ben kayınvalidem den öğrendim ve yiyen herkes bayiliyo bütün malzemeleri bı tepsiye kes koy kuşbaşı et dahil
Salça baharat tuzunu da dok ve ellerinle hepsini harmanla uygun bir tencereye al ocağa koy kısık ateşte yavaş yavaş pissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?