Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
ben bozuk para kumbarasını gözle görünür yere koyuyorum eşimde atıyor arada.
sonra ben içinden 10 kr 25 kr alıyorum 1tl yada 50 kr değiştiriyorum.
İçine kağıtta atmıştım aldım içinden
diğer kumbarama koyacaktım unuttuğum 15 tl çıktı içinden.
15 ekledim 30 oldu. eşimde para verince içine attım 90 tl ye ulaştı :)
biz genelde altın alıyoruz birikenlerle

selam kızlar..bugün çok yazasımvar baştan söylim.. umarım sıkılmazsınız benden:) kumbara konuşulmuş geçen ay açtığımkumbaradab 436 tl çıkmıştı.. şimdidaha ufak bi kumbaram var ona koyuyoruz.. ilk kumbaralarda bozuk kağıt atıyorduk ama ben artık gizli zula yaptığımiçin tr_lelli gibi, kağıtlarıgizli biriktiriyorum bozuklar kumbaraya ama eşime kağıt para daattırıyorum bozukta.. artık kumbaradan ne gelirse eklicem.. benim hedefim 2 tane bilezik almak ve düğünlerde şıkır şıkır takmak

canım bende sempatik_kiz ın dedikleini kısmen uyguladım dün akşam, pervanelerini söküp kürdanla delikleri temizlemeye çalıştım. filtresini yıkadım. bıraktım. bulaşık çıkınca çalıştıracağım.. tek tek herpsini uygulayacağım. bayramdan sonra taşınınca asıl bakımı yapacağıminşallah. kendi evimde suyunun tasdikli gelip gelmemesi, boruların temzliği hepsine baktıracağıminşallah.. deterjan da elimdekieskileri kullanmayacağım ama fairy platinium var açılmamış onu da denemek istiyorum.. bakalım sonuç ne olacak..

kızlar dün eşim bizim daireye gitmiş ev ne durumda diye. mutfak dolapları takılmış, musluklar takılmış, boya zaten yapılmıştı. sadeceher odanın bir duvarı duvar kağıdı yapılacak o kalmış, süpürgelikler duruyo, bide mutfak ve wc önündeki dolaplı lavabolay gelmiş ama monte edilmemiş daha. ustalar çalışıyormuş zaten, Allahın izniyle bayramdan sonra taşınacağız :) taşınmadan bütün halıları yıkamaya göndereceğim, yeni evin adresini verir oraya temiz temiz sererim,bi de evime taşındığım hafta uygun bi gün koltuklarımı yıkamaları için çağıracağım, perdelerimi yıkar hemen asarım.. ayy çok heyecan yaptım, hevesle bekliyorum..rabbim herkese nasip etsin..

Günaydin herkesee
tr_lelli canım ben bekliyorum yakında burdan bize çok güzel haber verceksin diye. O iş artık çözülmek üzere heralde . Hadi bakalım. Sevindim çok ne güzel yenilenir herşey

zelalke az kalmış işler cnm ben bile heycanlandim yaa

İnşallah bizim şu arsa da satılır bi an önce dee evimizi alırız biz de

Bu arada bugün benim dogumgunum:))))

İyi ki doğmuşum iyi ki bu hayatı yaşıyorum iyi ki sizle de tanismisim

dün akşam eşimle lcw ve colinse gittik, kendime 5 tane üst aldım sade düz, farklı renklerde. iş yerinde çok rahat oluyor zaten hep beyaz önlükleyim, altta düz tişörtler tercih ediyorum.. eşim ödedi toplam 90 tl gibibirşey tuttu sanırım.. uzun zamandır kartı kullanmıyorduk ama bunu karttan çekti.. ayın sonuna çok var nakit dursun bizde dedi. müdahale etmedim, haklı ayın sonlarında lazım oluyor. ama çok dikkatli olmaya çalışıyoruz.

oooo mutlu seneler canım, eşinle ailenle çok güzel yaşlara inşallahh..

Bu sıralar bendede bir altın hevesi başladı ki sorma gitsin her gördüğüme iç geçiriyorum.

Kredi kartına son 3000 TL borcum kaldı. Ama onun asgarisini ödeye ödeye 3-4 ayda anca kapatabilirim muhtemelen.

Bundan sonra her ay ilk iş bi çeyrek alıp borç ödemelerini bile ona göre ayarlamayı düşünüyorum. Yoksa para birikmiyor bir türlü

Yazın o beyaz önlük hiç çekilmiyor ya :)

Nice senelere cnm. Ailenle sevdiklerinle güzel bir ömür geçirmen dileģiyle...

Asgari ödemektense borcu taksitlere bölsen daha iyi değilmi.

Ben hiç ödemedim o şekilde
mesela 1 ay asgarisini ödeyince
diğer ay daha fazla olmuyo mu borcun
Asgarisini ödeyince kalan kızma faiz uygulanıyor cnm. 25 TL gibi bir faiz oluyor aylık. Biran önce ödeyip o faizden kurtulmam lazım.

Evi tadilata sokunca mecburen karta yüklenmiştim bende. Bir ödeyeyim kurtulayım artık gözüyle bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…