- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
erişten varsa erişte yapabilirsin cnm güzel olurKızlar karnıyarık yanına en güzel pilav olur biliyorum ama pilav yapmak yerine başka ne yapabilirim
Makarna dün yedik başka fikri olan var mi
evet iyi fikir hem eristem var hemde cevizimerişten varsa erişte yapabilirsin cnm güzel olur
son bı kaç aydır öyle yapıyorum yoksa esimde bende yanımızda para tasimayiz kapıcı gelince öyle dimdizlak birbirimize bakıyoruz valla utanıyorum artık adamdanEvet ben bugüne kadar acilabilenlerden yaptım bozuk lazım olunca param bitince hep açtım
sempatik_kiz
Beth18 sen maaş alınca o aidatı da ayır en iyisi cnm
Hedef koymam lazım
Kumbaradakiyle ... yapcam diye
Gram mi alsam acaba napsam
Kumbaradakiyle birikenle bişey almak istemiyorum yatırımlık biriktirmek istiyorum
Evet cnm paranın değeri kalmadı malesefevet iyi fikir hem eristem var hemde cevizim
son bı kaç aydır öyle yapıyorum yoksa esimde bende yanımızda para tasimayiz kapıcı gelince öyle dimdizlak birbirimize bakıyoruz valla utanıyorum artık adamdan
Adam ne pinti insanlar dicek
Canım bence kumbaradakilerle gram altın al Türk lirası hep değer kaybediyor
Evet ben bugüne kadar acilabilenlerden yaptım bozuk lazım olunca param bitince hep açtım
sempatik_kiz
Beth18 sen maaş alınca o aidatı da ayır en iyisi cnm
Hedef koymam lazım
Kumbaradakiyle ... yapcam diye
Gram mi alsam acaba napsam
Kumbaradakiyle birikenle bişey almak istemiyorum yatırımlık biriktirmek istiyorum
Bende kumbarada istikrarı hiç sağlayamadım.Gerçi açılan kumbaralardı hep, benimde artık kumbara ya başlamam lazım.
sempatik_kiz erişte yemeğini nasıl yapıyorsun.
Teşekkür ederim canım.Sen açılmayan kumbara alip bir başla bence devamı gelir mutlaka. Biriktirdigin miktara gore gram altin, ceyrek, bilezik Allah ne verdiyse alirsin artik. Zaten bir kere hedefe ulasirsan devamı gelir emin ol
Canim makarna gibi haşlayip tereyağ döküyorum sadece. Ben hamuru sade seviyorum. Ekstra atraksiyonlara girmiyorum genelde
Ayy insAllah.tr_lelli canım inşallah olacak bak inşallah
Ya bende bebiş istiyorum yatirimlik bı ev istiyorum sonra ikinci bebiş istiyorum
Sonra yazlık istiyorum istiyorum da istiyorum :) bu gunlerimize şükür Rabbim
kan vermiştim. Tsh.im yüksekti ya benim canım onun için ilaç verdi sen onu günde kaç kez içiyorsun bir de aç mı yok mu??
hakikaten ya köle gibi çalış babam çalış biz sanki tatil gunlerimizde evde çalışmak zorundayız
.Terziye paça boyu yaptırmak için 3 pantolon vermiştim. Bir de kızımın eteği sökülmüştü. Toplam 35 lira oraya berdim. Markete uğradım. 2 kg un, sarımsak ve tereyağı aldım. 17 lira da o tuttu.
canım çok teşekkür ederim iyiki yazdın. ben stoklamak için fairy platinium aldım ama daha kullanmadım, limonlu olanlar bitsin diye bekliyordum.. yani platinium olanı kullansam etki etmez mi diyorsun acaba?? alttaki filtreyi sık sık temizlerim ve bim in makina temizleyicisini de kullanırım. pervaneleri nasıl yıkasam onu bilmiyorum. ha bi de sıvı deterjan kullan diyorsan önerin hangisi acaba?? inan arkadaşlara falan gidince bardakları nasıl da parlıyor benimkiler hepsi bozuldu sinirlerim bozuldu artık yaa.. tesisatından şüpheleniyorum onunla da uğraşmim diyorum bayramdan sonra nasıl olsa taşınacam diye..
Kızlar ya aslinda bi de mutluyum ben dua istedim ya sizden.
Bugun annem tanidik bir emlakci var onla rastlasmis eger dogru ise yakinda imara acilacak karar onandi demis.
Allahım lütfen mübarek gunler yuzusuyu hurmetine dogru olsun.
Emlakcilarin bilgisine guveniyorum kulaklari deliktir sanirim.
Bi ümitlendim bi hayaller kurmaya falan basladim.
Esya modellerine bile bakiyorum (esya degisicem evi yenileyince)
Insanin umudu olmasada yasayamazki be.
Hayallerimizde olmasa napicaz ki baska.
Suan cok odaklandim bu konuda evrene pozitif enercciii yolluyorum.
Bol dua dua dua.
Bir de totem yaptim bakalim tutcak mi!
Diger evimde 7 sene oturdum ciktim.
Bu evde seneye 7. Senemiz
7 senede ev degismek gibi bir totem tutarsa 7rakami benim ugurlu sayim olcak bundan sonra.
Canım ben haftalık menü yapıyorum haftasonundan. Alışverişi de ona göre yapıyorum. Çıktı alıp buzdolabına asıyorum. O da programa göre günlük pişiriyor. Ana yemek tek günlük oluyor, çorba veya pilavı iki günlük şeklinde planlıyorum.Kızlar kaç gündür bakıcı atıyorum görüşüyorum biri tamam dedi sonra olmadı birini benim gözüm tutmadı
Biri eve gelemem dedi en son bu akşam biri ile görüştük bir aksilik olmaSa anlaştık gibi ama ben bu kadını daha önce sokakta falan görüyordum çok bilmiş bir tip ama kendime diyorum ön yargılı olma bir dene
Tavsiye eden arkadaşımda bu kadın çok iyidir ama patavatsızdır yanında konuşurken dikkat et falan dedi
Çok zor işler ya bunlar
Bir kadın vardı beni ne zaman görse bakıcı arıyormısun bakıcı arayan varsa ben bakarım diyordu
Eşide 2 yıl önce vefaat etti ihtiyacı var diyordum
Aradım ben bakamam dedi falan filan dedi
kadının maddi durumu benden iyi çıktı iyimi 2 evi ve arabası kiradaymış
Bir komşu sen bakma onun ağladığına onunki huy dedi bende şok
Neyse bir ton görüşme yaptım hayırlısı
Levitron mı verdi
Eyer o ise aç alacaksın bide önce az alıp sonra çoğaltıyorsun
.
Benimde pantolonlar var bir veremedim gitti
Senin bakıcı yemek işimi nasıl yapıyor yani menüyü sen mi belirliyorsun yoksan kafasına göre yapıyorum
M maviduvar1 sabada sorayım yemek işini yardımcın nasıl yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?