- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Tünaydın 50 lira kumbarada.
Ben bugünü 200 lirayla tamamlamak istiyorum. O yüzden çalışmaya deeevaaaam devaaaam :)))
Kışlk için geç kaldım mı sizce?
Şu an yazlıktayım burada bayağı ucuza biraz ezilmiş domatesler buldum. Salça için düşündüm ama İstanbulda oturuyorum.
Bozulur mu? Ve de bu salça beni bütün kış götürür mü?
Hayir gec kalmadin tam zamani.Tünaydın 50 lira kumbarada.
Ben bugünü 200 lirayla tamamlamak istiyorum. O yüzden çalışmaya deeevaaaam devaaaam :)))
Kışlk için geç kaldım mı sizce?
Şu an yazlıktayım burada bayağı ucuza biraz ezilmiş domatesler buldum. Salça için düşündüm ama İstanbulda oturuyorum.
Bozulur mu? Ve de bu salça beni bütün kış götürür mü?
Eger yatirimlik dusunuyorsan kullanmayacaksan yani yatirimlik isciligi az olan bilezikler var ya da cumhuriyet gram yarim seklinde degerlendirebilirsin birikimini.3500 mü gerçekten pahalı imiş ya
Eger yatirimlik dusunuyorsan kullanmayacaksan yani yatirimlik isciligi az olan bilezikler var ya da cumhuriyet gram yarim seklinde degerlendirebilirsin birikimini.
Alacagin altinin agirigina ve isciligine gore degisir fiyat.bir arastir belki daha uyguna alirsin kardesimin esinin aldigi zincie oldukca kalin tura ninda isciligi fazla belki daha uygun bulabiirsin.Ben kullanmak için düşünüyorum ama bu kadar pahalı ise hemen alabilmem biraz zor
Ben sormuştum senin anlattigindan orta sinin altinini sen getirirsen 1700 gibi bisey demistiBen kullanmak için düşünüyorum ama bu kadar pahalı ise hemen alabilmem biraz zor
Bu arada benim de açılmayan Kumbaram var içi dolunca ne yapacağıma karar verdim ata lira kolye zincir alacağım zincir ve çerçeve
Ekimde 1000tl para geçecek elime üzerini de tamamlayıp alayım diyorum merakım var ama ne kadara malolur acaba?
O ney kız, çeyrek altınlı bilezik mi var heheBen de çeyrek altinli bileziklere vurgunum kızlar nolcak bu altın sevdamız
Çeyrek altınları uc uca ekleyip yapiyolar canım ben de onu çok istiyom:))))O ney kız, çeyrek altınlı bilezik mi var hehe
İnsanın ruhu fakir olmasın hiç bir şeyden haberim yok ahahha :)
Ben onu da sordum cnm ceyreklerini götürürse 2500 dediÇeyrek altınları uc uca ekleyip yapiyolar canım ben de onu çok istiyom:))))
Köstebekcim acaba sen nöbette kahve falan içmiyor musun hiç ya?Ben onu da sordum cnm ceyreklerini götürürse 2500 dedi
Ben de çeyrek altinli bileziklere vurgunum kızlar nolcak bu altın sevdamız
Vay vay halimizeBen onu da sordum cnm ceyreklerini götürürse 2500 dedi
Ben sormuştum senin anlattigindan orta sinin altinini sen getirirsen 1700 gibi bisey demisti
Iyide o bilekligin her yeri ceyrek altindan degilmi ceyrekleri biz gotureceksek 2500 neye verecez.Ben onu da sordum cnm ceyreklerini götürürse 2500 dedi
Nası yaniii çeyrek leri bizden 2500 kız çok pahalı değil mi ben de yarın sorayiiiimBen onu da sordum cnm ceyreklerini götürürse 2500 dedi
Bugün bankadan 500 TL çektik. Kart kullanmadan bu para ile 15 gün idare edelim diye konuştuk eşimle. Bakalım olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?