afiyet olsun canımİftar yapıldı çay eşliğinde kuruye miş yiyoruz. Ertuğrul u izliyoruz.
Hadi gözünüz aydın olsun.Merhaba kızlar bu gün kızlarımın kontrolü vardı şükür artık kritik süreçleri atlattık kontrolü yılda bire çıkardı Dr
Yazlık kıyafet aldım kızlara bayağı tuttum 250 tl
Bide bebek görmesi vardı 4 tane onlarıda aldım hafta sonu vermem lazım belki memlekete erken gitmemiz gerekebilir
Yemekti tatlıydı derken bayağı açıldım
Daha kendine de birşeyler almam lazım
Günaydın kızlar
hawar Allah yardımcın olsun
İnşallah bakıcı kadın ile anlaşırsın ve çok memnun kalırsın
Dün çamaşır alamadım
Bugün de iftara gideceğiz
Artık yarına kaldı
Kafaya taktım ya gidip alacağım
Bir aksilik olmazsa kadın eylülde başlıyacak yemek yapma işinide kabul ettti neticede onun 2 çocuğuda öğlen bizde yiyecekGünaydın kızlar
hawar Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Yardımcıma ben söylüyorum yapmasını istediğim yemekleri. Ona göre yapıyor. Genelde tencere yemeği söylüyorum. Fırın yemekleri soğuyor çünkü. Ben onu tekrar ısıtıyorum filan. Fırın yemeği yapacaksam o hazırlıyor. Ben eve gelince fırına atıyorum hemen
Canım ben haftalık menü yapıyorum haftasonundan. Alışverişi de ona göre yapıyorum. Çıktı alıp buzdolabına asıyorum. O da programa göre günlük pişiriyor. Ana yemek tek günlük oluyor, çorba veya pilavı iki günlük şeklinde planlıyorum.
Günaydin herkesee
tr_lelli canım ben bekliyorum yakında burdan bize çok güzel haber verceksin diye. O iş artık çözülmek üzere heralde . Hadi bakalım. Sevindim çok ne güzel yenilenir herşey
@zelalke az kalmış işler cnm ben bile heycanlandim yaa
İnşallah bizim şu arsa da satılır bi an önce dee evimizi alırız biz de
Bu arada bugün benim dogumgunum:))))
İyi ki doğmuşum iyi ki bu hayatı yaşıyorum iyi ki sizle de tanismisim
Ben tepe home dan çok uygun bit fiyata almıştım
Biraz da büyük koltuklar
Hiç sormadım kaplatmayı ama oğlum doğmadan önce ayak uzatmak için eskiden üstüne mermer konan sehpalar var ya onun ayak kısmını üstünü süngerle kaplatıp puf yaptırmıştık ufacık şeye 200 lira aldılar
Koltuklar değer mi kaplatmaya bilemedim?
Senin salonun fotosunu hatırlıyorum çok güzel olmuş benim süngerlerde pek iyi durumda değil çökme de olur
Koltuğun kumaş cinsini ne yaptırdın canım?
En azından ona göre alırım ne zaman alacaksam?
Kırlent aldım 2 hafta önce oydum koltuklara valla o bile havasını değiştirdi odanın
Biz kadınlar ufacık şeylerle de mutlu oluyoruz ya gülüyorum halime
Ben de bütün sebzeyi Eti çiğden koyuyorum en alta Eti üstüne sebzeleri pişme sürekerine göre en üste salça yağ su sonra da pişmeye yakın tuz atıp karıştırıyorumBen önceden pişiriyorum.
diğer türlü patatesler dağılmıyormu
Canım eyer mutfağın ve odan büyükse güzel olur ama küçükse çok sıkıntı tezgahın sürekli temiz olmalı misafirin gelince onların önünde yemek falan yapıyorsunBende mutfak modellerine bakıyorum
amerikan mutfak mı olsa diye düşünüyorum
duvarı yıktırsam oturma odasıyla bir mi olsa.
artı yönleride var eksi yönleri
evi tümüyle yenilemek geliyor içimden sonra dur mia diyorum ohaa hoppp :)
teşekkür ederim canımgulfemhatun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber. Doğum günün kutlu olsun.
tr_lelli allah tez vakitte hayırlı şekilde ev işinizi sonuçlandırsın.
hawar allah merhametli,iyiniyetli bilinçli insanlarla karşılaştırsın.
Teşekkür ederim canımHadi gözünüz aydın olsun.
Güzellikler güle güle giysinler.
Günaydin herkesee
tr_lelli canım ben bekliyorum yakında burdan bize çok güzel haber verceksin diye. O iş artık çözülmek üzere heralde . Hadi bakalım. Sevindim çok ne güzel yenilenir herşey
@zelalke az kalmış işler cnm ben bile heycanlandim yaa
İnşallah bizim şu arsa da satılır bi an önce dee evimizi alırız biz de
Bu arada bugün benim dogumgunum:))))
İyi ki doğmuşum iyi ki bu hayatı yaşıyorum iyi ki sizle de tanismisim
Suan ki evimde buyuk degil bir de kullanissiz.tr_lelli canım hakkınızda hayırlısı olsun güzel haber
Kentsel dönüşümün olduğu yerlerde daha çok ev oldun diye evleri genelde küçük yapıyorlar ama kullanışlı olursa bence küçük olması da çok sorun olmaz
Suan ki evimde buyuk degil bir de kullanissiz.
Bakalım nasıl bisey olacak kısmetse.
Kesinlikle oyleInsallah gonlunden gecen evin olur.
Rabbim herkezin gonlune gore versin.
Ev icine sinmeyince hicbirsey yapmak iatemez insan. Sen yillarca sabirla beklemissin. Mukafatini en kisa surede alirsin insallah
Canım eyer mutfağın ve odan büyükse güzel olur ama küçükse çok sıkıntı tezgahın sürekli temiz olmalı misafirin gelince onların önünde yemek falan yapıyorsun
Hele yatılı misafir olunca onları yatıracak başka odanda yoksa onlar uyuyunca mutfağa giremiyorsun
Yada sabah uyanınca kahvaltı için onların uyanmasını bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?