Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın.
Saka maka yarin ramazan 2 hafta olacak.
Yolu yariladik.

Bugun disardaki islerimi halledicem
Sonra evdeyim.
maşallah o kadar oldumu hiç farkında değilim
Günaydın arkadaşlar. Ben de çok uykusuzum oğlum gece sebepsiz ağladı sürünüyorum resmen
geçmiş olsun canım ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum sil baştan herşey

günaydın kızlar.. dün akşam eşimle alışveriş merkezine gittik. eşim bi arkadaşına söz vermişti ona eşlik edecek çocuğa kıyafet falan bakacaklardı.. sen de gel dedi, gelmem ne işim var evde uzanıp keyif yapacam dediysem de gel işte takılırsın, sen de bizden bağımsız bakınırsın, neyse gittim ben de, watsonsa girdim onlar giyim bakmaya. ben de nemlendirici aldım, çok güzel mavi şişede (adını unuttum). fiyatı 55 tlydi indirime girmişti 25 tlye, bi ruj aldım, 5 tl, bi de birşey daha aldım 5 tl kasaya gittim, watsons kartınız var mı dediler verdim kartta puan var mı diye sordum 20 tl puan varmış.. aldıklarıma sadece 15 tl verdim çıktım:) çok karlı bi alışveriş oldu..neyse colinsten de bi kot pantolon aldım 80 tl(eşime ödettim).
arkadaşlar aradı illa bize gelin sahura kadar oturur sonra sahur yaparız diye, oraya gittik çok güzel geçti, balkonda oturduk nargile keyfi bile yaptık:) eve döndüğümüzde saat iki buçuğu geçiyordu:) bu akşamda iftara davetliyiz.. bi dizimi kırıp evimde oturamadım

Yalniz degilsin 2.cocuk konusunda.
Topikde bir kac kisi daha variz 2. Cocuk icin cekimser olan.

Cok degisik bir durum.
Sanki yapmasam eksik yapsam fazlaymis gibi geliyor bana

Bazen istiyorum 2. Cocuk.
Oglum buyudu artik yarin oburgun unili olacak tamamen bagimsiz ben yapayalniz kalicam diyorum.
En azindan onu da buyutene kadar zaman gecerdi.
Bize bisey olsa 2 kardes destek olurdu.

Sonrada bazi kardesleri gorunce ve oglum kardes istemeyince amann tek buyusun kafa mis yesin icsin gezsin rahat buyusun istedikleri olsun bende tekrar skinti yasamim diyorum.

Hamileligi,hamilelik suresince kontrolleri,tahlilleri,dogumu,kilo verme, gaz sancilari,uykusuzluklar, ateslenmeler, aşisı,emzirmesi, gezmelerden geri kalma, eve kapanma durumlari hepsini tek tek dusununce aninda soguyorum.

Birazda rahatima duskunum sanirim cok skintiya gelemiyorum.

Allah saglik versin olanlara nasipde varsada olur mutlaka er yada gec.

Ohhh sefan olsun valla.
Benimde makyaj seysi eksiklerim var halletmem gerek bir ara.

Hic bisi halledemiyorum bu ara ya aradigimi bulamiyorum ya zamanim yok ya useniyorum.

Ben bugün kıyafet sıkıntısı çektim ya
t-shirt var ütülenicek ve yıkanıcak olanlar.
ama bazıları iş yerine uygun değil
yeni almakta istemiyorum.
eşim parana kıyamıyorsun dimi diye dalga geçiyor.

bugün dolabı tekrar kontrol edicem.
tamamen yazlıkları cıkartıyım bakıyım
geçen yıl hamileydim kıyafet almamıştım
sonrasında s bedenleri vermiştim
sevmediklerimi de verdim derken azaldık.

keşke evde olsam hep
eşortmanlarımla mutluydum ben.

2. çocuk bende istiyorum.
ama bazı şartlar dahilinde tabikide :)

hayır korkma bence benim çocuklar yaşları yakın evet babaanne bakıyor ama zorluğu olsa bile o koku maşallah RABBİM versin herkese .o burnundan çıkan nefesi çeksin herkes üzerine

İşte benim oğlanda ağladı durdu
2.5 yaşını geçti uyku sıkıntısı geçmedi ya
canım benim bir de 32 aylık kızım var onunda uykusu bazen sıkıntı gündüz korkuyor falan gece ağlıyor artık babaanne ile yatıyor kızım .önceden oğlum yatıyordu kv yanında oğlan acıkınca tlf çaldırıyordu koridorda sarhoşlar gibi bi o duvar bi duvar çarpa çarpa gidiyordum şimdi o bitti Allahtan:)

zor bi iş annelik fakat çok güzel ben akşam olsun sabırsızlıkla bekliyorum kızım artık kapıyı açabiliyor ben çalar çalmaz anne geldi diye koşuyor duyuyorum kapıyı açıp ilk sorduğu şey anne bana ne aldın ? oluyor bayılıyorum ona.diyelim ki meyve aldım "ama anne ben onu çok sevmedim ,başka ne aldım bana" diyor. geçen de ben işten çıkınca aradım sana sürpriz aldım diye telefonun uçunda anne gözümü kapatimmi ?diye soruyor:))

bende ilk çocuk geç oldu yani 1, 5 yıl sonra falan ikinci nasılsa zor olur diye düşünürken oldu ama bende 3-4 yıl sonra istişyorum .annem beni dövecek valla bçyle diyince kadın fenalşıyor ama kısmet tabiki herşey

bende aralarında 3-4 yıl olsun istiyorum.
ama eşimin iş saatleri ve maddi durumumuz düzelmeden olmaz.
birde eve düzen sağlamam lazım.

bende aralarında 3-4 yıl olsun istiyorum.
ama eşimin iş saatleri ve maddi durumumuz düzelmeden olmaz.
birde eve düzen sağlamam lazım.
Aynen canım bi düzen olmasa zor bezi maması Allah başka dert vermesin inşallah benim oğlumun inek sütü alerjisi var yani kontrolü özel maması falan Rabbim önce güç kuvvet ve bakabilme imkanı versin yoksa zor olmaya çok zor. Zamanımızda herşey çok pahalı, gözlerimiz doymuyor, doyumsuzluk hat safhada. Eskiler ne güzelmiş.kv kb hep beraber oturup 5_6çocuk tek maaş ama nasıl huzur var.bişey fazladan olsun dertleri yok. Malesef biz böyle değiliz benim küçük kızım bile bi şeyle yetinmiyor ama bunda hata bende ben tek maaşla büyüdüm ve her istediğim anında olmadı biraz onun şeysi var.bi de çalışan anne taktiği gönlünü alma bensiz geçirdiği vakti telafi etme çabaları

aynen aynı düşüncelerdeyiz
Gunaydin kızlar
günaydın
hayır korkma bence benim çocuklar yaşları yakın evet babaanne bakıyor ama zorluğu olsa bile o koku maşallah RABBİM versin herkese .o burnundan çıkan nefesi çeksin herkes üzerine
aynen gülüm benim hamilelik kötü geçer iki bi arkadaş emekli oldu biri görevden alındı tekim muhasebede o yüzden bide bekliyorum biri gelse diye

Aynen canım hersey zor.
bende küçükken herşeye sahip değildim.
istediğim ne varsa çoğu olmamıştır bile.
ama o zamanların bile artı yönleri vardır.
kv yaşamak zor ya
gerekirse az param olsun evimde huzurum olsun.

şimdikiler çok şanslı.
ama almamak gerekiyor
zaman sınır koymak gerekiyor.
çalışan anne olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…