Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar Hanımlar,
Bugün işi astım. Kızı da okula göndermedim. Uyuduk 10:30'a kadar beraber. Sonra kahvaltı yaptık. Kurabiye yapalım mı dedi. Hadi yapalım dedim. İnternetten basit bir tarif buldum onu yaptık, güzel de oldu.
Öğleden sonra eşimi işten almaya gittim. Mediamarkta gittik, alarmlı digital bir saat aldık. Başımda telefonla uyumaktan hoşlanmıyorum. Uçuş moduna alamıyorum çünkü işim gereği 24 saat ulaşılabilir olmak zorundayım. Ne zamandır aklımdaydı. 129 lira tuttu. Eşim ödedi.
Oradan zara home'a uğradık. İki tane uyku yastığı aldık. 180 lira da ona ödedi eşim. Yastıklarımızdan memnun değildik. Onu da hallettik.
Bir de ne zamandır aklımda olan kök hücre bağışı için kan örneği verme işini hallettim. Facebookta her ilik ihtiyacı olan çocukta acaba benimki uyuyor mu diye düşünerek gidip kan vermediğim için rahatsızlık duyuyordum.
Bugün kafamdaki yapılacaklar listesinden 3 kalem azalmış oldu böylece.

D derya10-_-
Saol canim olaclarimi iciyorum yarina hafifler insallah.

canim kumas alirimda nazimin gececegi kimsem yok.
Annem kivirma falan islerini yapiyor paca falan.
Ama elbise dikemez ugrasmaz

Ufak butiklerde 19.90 elbiseler oluyor mini falan pareo niyetine alirim daha iyi.
100tl ben kac tane elbise bulurum öyle.

Bu aksam yanliziz yine oglumla
Ve sadece kuzum oruclu aciktim diyor saat 6dan sonra icim cız ediyor kiyamam kuzuma..

Tutma demek istemiyoruz ama arada 1 gun falan tutma dedim yok tutcam dedi.
Icinden geliyor demek hevesle tutuyor bizde mudehale etmiyoruz artik.

Anne yuregi iste.

Dunden corba
Dunden dolma var
Tavuk kizartmis annem ondanda tavuk aldim ogluma gore.
Karniyarikda var.

Yine 2-3parca daha giyerim diye sakladiklarimdan attim.

Baza altlari, dolaplar hafifledikce bende hafifliyorum.

Bu ara cok acimasizim bu konuda
Artik koselere itelediklerimi atiyorum.
Benlemi yasicak simdi giymiyorum sanki nezaman giycem diyorum.

Oğlumun dolabını düzenledi m.
Yazlık kışlık ayırdım.
Küçülenler i ayırdım.
Atılanlar ı attım.
Yan tarafta tuhafiye var.
Kuzuma alt üst örümcek adam şort
Alt şort ve 1 tane de kısa kollu aldım.
Malı çok kaliteli ve uygun satıyor.
Takımı 20
Diğerlerini de 10 ar dan aldım.
Bugunku harcamam 40 tl

Oğlunuz güle güle giysin.

Kızlar bir şey danışacağım size
4 kg kadar ev yapımı biber salçam var Adana yapımı depoda duruyor 1 ay önce geldi o öyle kalsa bozulurmu
Yada diyorum biraz biraz bölüp dondurucuya mı atsam
Dondurucuya atıp kullanan varmı
Bilgisi olan yazsa çok sevinirim

Canım bir leğene koy biraz güneşlet sonra kavanoza doldur üzerine zeytinyağı dök allahın izniyle hiç bişeycik olmaz, buzdolabında veya güneş görmeyen bir yerde muhafaza edebilirsiniz.
Derindondurucu 'ya koyabilirsiniz daha garanti olur.

Canım bilgim yok inanki.

Merhaba hanımlar 3 gün filan oldu yazamayalı
boşluk buldukça parça parça okudum ama yazacak kadar vaktim olmadı
tabiki pazar ve market alışverişlerinden geri kalmadım yaklaşık 50 tl harcamışımdır
gün içinde çok uykulu ve yorgun oluyorum susuzluk da baya vurmaya başladı havalar ısındıkça

Hayırlı geceler kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.

Bugün öğleden sonra bir anda misafir ağırlamaya karar verdim. Anneannem, teyzelerim, kuzenlerim. Toplamda 7 kişiyi akşam bizdesiniz diyerekten zorla bize getirdim. Tabi yemekte o saate kalınca oy birliği ile tantuni yapmaya karar verdik.

Tantuni
Ayran ve kıbrıs tatlısı yaptık.

Tatlı için malzemem yoktu. A101'den eksikleri aldım. Kartımda 25 TL puan vardı. Alışverişim 24.90 tuttu. İstesem bu kadar ayarlayamazdım sanırım. Başka bir harcamam olmadı.

Yani bugünü sıfır harcama ile kapatmış bile sayılırım

Hiç gerek yok canım bizim orda güneş görerek kuruduğu için küflenme falan olmaz afiyetle yiyin

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Mutluluk sizinle olsun.

Yağmurlu bir Gebze sabahı.Çok siddetli yağıyor servisten inince bilerek oyalandım iyice bşr islandım.

Her yer dere olmuş su oldum.ama güzel di
Bugun karne günü.
İnşaallah bütün çocukların karnesi güzel olsun.
Benim mini mini 1 im 2 ye geçti ya...İnanamıyorum.
Gece hep aklıma geldi çalışırken,
Acaba okulda büyük çocuklar zarar verir mi,düşer mi iterler mi?
Eylül de hep bunları düşünüyordum.
Ağlamaklı oldum zaman nasıl da akıp gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…