Küçük Düşün Büyük Olsun!

Azıcık yağmurdan ve serin havadan bizde istıyoruz, burası yanıyor mecbur olmasam dışarı çıkmayacağım ama el mahkum ihtiyaçlar için çıkıyoruz. Şu saatte evin içi 30 derece, dışarısı nasıldır bilemiyorum.
Pazara gidilecek,
Çaydanlığın kulpu kırıldı onu yaptıracağım,
Yemek yapıp kv deye götürelim istiyorum. Hem beraber yeriz, hem duasını alırız inşallah.

Bu yagmurlu havada kanyon kenari normalde bile serin olan acik alanda hasta halimle iftar yapmak cokhoş.
Iyice hasta olcam ya.
Esime hastayim soyle boyle dedim yemedi ilacini ic sıkı giyin 6 da hazir ol dedi gitti adam.

Saat 12 de karne almaya gidicez.
Donuste oglumu kuafore birakicam dicektimki suan bunu yazarken aklima geldi ögle cuma saati kapanir birakamam ozaman.
Sonra artik cikarim yine.

Hızlı basladim ben gune Günaydin a dostlar.

canım ben de burda sormuştum kızlara.. ben kendi evime geçince düzenli çağırmaya kararverdim. 15 günde bir tam gün.. ha bazen çok detaylı temizlik gerekmezse ayda 1 gne de indirebilirim.. ama ilk zamanlar 15 günde bir çağıracam inşallah..

çok geçmiş olsun canımm.. dikkat et kendine..

Bu aksam ki iftari esimin patronu odicekmis.
Esime adama yazik biz kendimizinkini odeyelim onlar kardes akraba falan dedim.
Almaz ki dedi.
14 kisiyiz oglum gelmicek.

Adam 1000tl hesap ödeyecek aksam.

Ben alirim limonli falan :)

Günaydınnn
Hemen getiriyorum limonlu çayı patroncuğum.
tr_lelli sana teşekkür ederim. Senin tarif ettiğin kuru yufkadan tava böreği yaptım gece için bayıldık muhteşem oldu Hem güzel hem pratik. Sana çok çok teşekkür ederim.
Gece gece seni andım.

günaydın kızlar.. dün akşam arkadaşlara iftara davetliydik.. eşimin iş yerinden arkadaşı, eşiyle de tanışmıştık çok severiz birbirimizi.. ben çalışıyorum diye bi kaç kere yemeğe gelin iş çıkışı der. sağolsun. ben de kendi evime geçince ilk eve yemeğe davet edeceğim kişiler onlardır..şuanki evim pek uygun değil davete. neyse arkadaş sarma dolma, fırında sebzeli tavuk, patlıcanezmesi mezesi, bi çok hazırlık yapmıştı.. neyse iftarımızı açtık.. mutfağı toplamaya geçtik baktım arkadaş diyo sana birşey söyleyecem çekiniyorum yanlış anlamandan.. ben de hayırdır inşallah dedim , söyleyene kadar kıvrandı en son diyo biz yarın sabah ilçeye gidecez bu kadaryemek kaldı, dolma, meze sebzeli tavuk falan kaplara koysam götürür müsün. sen çalışıyorsun yarın akşam falan yersiniz.. amaaannn dedim bunu mu demeye çekindin tamam koy seve seve alırım özellikle dolmaları :)))

Canimm afiyetle yiyin.
Bizimde 5 tane kaldi
2 paket daha aliriz sanirim uyguna geldi boyle ramazani cikaririz.
Hafif oluyor dimi hicde baymiyor
Ben gece herkese 2 tane yapiyorum bazen 1 tane yaptim.

2 sahurdur patates kizartiyorum oglum istiyor diye.
Kizartma olduk yaw gece gece de hic sarmiyor ugrastiriyor.
Kokusu falan.

Bu aksam sahura krep yapim diyorum.
Hamur ya tok tutar hem löp diye oturur mideye aksama kadar :)

Yaninada peynirli patatesmi yapsam napsam
Patatesleri küp küp dograyip cok az yagla pisirip bol kasar atip sündürurum.

Ne pisirsem napsam dusuncesinden usandim ben yaw.

Canimm afiyetle yiyin.
Bizimde 5 tane kaldi
2 paket daha aliriz sanirim uyguna geldi boyle ramazani cikaririz.
Hafif oluyor dimi hicde baymiyor
Ben gece herkese 2 tane yapiyorum bazen 1 tane yaptim.
Deneme amaçlı bir tava yaptık beğendik hafif, pratik börek bundan sonra yaparız inşallah.

Günaydın kızlar
Dün misafir ağırladığım için her yer her yerde. Ama hiç toplamak hatta yataktan çıkmak istemiyorum. Bir kaç saat daha tembellik yapıp ondan sonra başlayacağım sanırım.

Akşam için yemeğimde yok. Ne yapsam derdi kadar düşündüren bir şey daha yok sanırım

Ahhh yakın olsak elimden çok gelmez ama anacağızım sağolsun her iş gelir elinden onun makinede cırt cırt hallediverirdik.

Maşallah oğluna tutmak isterken tutsun.
bende atamıyorum yaaa zayıflarsam giyerim diye tuttuğum bi dünya şey var sanki zayıflasam giycemmi hayır. Ama başına geçtimmi yok 1 2 tane kalanı yine dolaba

İftara dün arkadaşlar ım vardı. Güzel geçti.
Bugun tavuk Yemeğim ve soslu makarna m var.sarımsaklı meze var,
İlave olarak patates biber kızarttım.hayırlı iftarlar herkese

Afiyet olsun canım.
Günaydın güzel kızlar,
Bugün dükkanı ben açıyorum
Mazeretlilere çaylar hazır
Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun
Günaydın canım, hayırlı cumalar.

Dün gibi kızımın 1. sınıfa başladığı, şimdi 6 ya geçecek..
bi bakmışsın kocaman boyunla bir olmuş.
Kıymetini bilmeliyiz aslında bu günlerin ama hayta telaşesi işte.

15 te bir tam gün borçları bitirene kadar bana ağır gelir sanki yaaa. Ama bakıcam öyle yada böyle harcanıyo o para.

Bu aksam ki iftari esimin patronu odicekmis.
Esime adama yazik biz kendimizinkini odeyelim onlar kardes akraba falan dedim.
Almaz ki dedi.
14 kisiyiz oglum gelmicek.

Adam 1000tl hesap ödeyecek aksam.
Rabbim kesesine bereket versin hayrı olur napıcan.

Kıyamam yaaa çekindi demek...
Böyle arkadaş candır diyeydin...

kızlar eşime dün bim kartları verilmiş 5 tane 25 tl lik.. şuan evde eksik yok.. zamanla evde eksilenler oldukça harcarım..

güle güle harca canım.. iyi oluyo valla.
bizimde 4 tane verdiler 25 i ev için harcadım bugün zeka oyunları gelmiş 50 yi de kıza oyun aldık kaldı 25
yoğurdum falan bitti akşam onları alırım sen sağ ben selamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…