Ben alirim limonli falan :)Günaydın güzel kızlar,
Bugün dükkanı ben açıyorum
Mazeretlilere çaylar hazır
Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun
Günaydınnnyağmurlu istanbul sabahından günaydınlar,
hayırlı cumalar...
canım ben de burda sormuştum kızlara.. ben kendi evime geçince düzenli çağırmaya kararverdim. 15 günde bir tam gün.. ha bazen çok detaylı temizlik gerekmezse ayda 1 gne de indirebilirim.. ama ilk zamanlar 15 günde bir çağıracam inşallah..Birde hep bana gereksiz masraf gibi gelen eve temizlikçi almakla ilgili sorunum var kızlar.
Yazın çalışma saatlerimiz uzun olduğu için aşırı yıpranıyorum ama nedense elimden gelen bişey için eve kadın almak bana hep extra masraf gibi gelirdi. 2 kere aldım istediğim gibi miydi? hayır ama hiçte fena olmadı oda ayrı.. En azından bi kaç gün dinlendim. Eşim ev işlerinde çok yardımcı değildir ama derli topludur onun dağınıklığını toplamak zorunda bırakmaz beni.
Şimdi birinin tavsiyesiyle bi abla varmış. yarım gün 60 tam gün 120 demiş. Acaba 15 ten 15 e yarım yarım mı alsam yoksa ayda 1 mi.
15 ten 15 e olsun istiyorum aslında en azından bi hafta rahat olurum günlük işleri yaparım yeter. ayda bi olunca daha zor. Ayda 1 cam silmiyorum yani kendimde 1,5 2 ayda bi kere anca. Ama çok tecrübeli değilim bu konuda yarım gün olunca neler yapılır bilmiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var.
çok geçmiş olsun canımm.. dikkat et kendine..Kizlar ilac yazdirdim ayakda atlatirim dedim salmadim kendimi ama sabahdan beri cok fenayim.
Gozumden alevler cikiyor sanki esimde senin atesin var dedi sabah.
Gozlerimi acamiyorum.
Sen gel yazin grip ol.
Yarinda iftara gidicez iyilesmem lazim acil.
Aile hekimine gittim Ilac verdi ecz. Gittim muayine parasi o bu derken 32tl tuttu dedi.
Te allam nasil ssk bu yemin ederim ben bisi anlamadim.
Kartdan cektirdim.
Sonra hemen ecz yaninda penyeci var halim yok ama bi sorim dedim fiyat alim.
Pareo tarzi mini bir elbise resmi gosterdim.
Kesinlikle ugrastircak hic bisi yok.
Az kalip cikarmayi falan bilsem ben dikicem o derece.
100tl dikerim demezmi.
Penyide 60tl
Teyze kendini Nur yerlitas saniyor sanirim.
Kufur etti resmen.
Tamam ok kib bye dedim arkama bakmadan kactim.
Bu millet kafayi yemis yeminle.
Para para diye bi hal olmuslar.
Hemen getiriyorum limonlu çayı patroncuğum.Ben alirim limonli falan :)
Günaydınnn
Canimm afiyetle yiyin.Hemen getiriyorum limonlu çayı patroncuğum.
tr_lelli sana teşekkür ederim. Senin tarif ettiğin kuru yufkadan tava böreği yaptım gece için bayıldık muhteşem oldu Hem güzel hem pratik. Sana çok çok teşekkür ederim.
Gece gece seni andım.
Deneme amaçlı bir tava yaptık beğendik hafif, pratik börek bundan sonra yaparız inşallah.Canimm afiyetle yiyin.
Bizimde 5 tane kaldi
2 paket daha aliriz sanirim uyguna geldi boyle ramazani cikaririz.
Hafif oluyor dimi hicde baymiyor
Ben gece herkese 2 tane yapiyorum bazen 1 tane yaptim.
Ahhh yakın olsak elimden çok gelmez ama anacağızım sağolsun her iş gelir elinden onun makinede cırt cırt hallediverirdik.D derya10-_-
Saol canim olaclarimi iciyorum yarina hafifler insallah.
canim kumas alirimda nazimin gececegi kimsem yok.
Annem kivirma falan islerini yapiyor paca falan.
Ama elbise dikemez ugrasmaz
Ufak butiklerde 19.90 elbiseler oluyor mini falan pareo niyetine alirim daha iyi.
100tl ben kac tane elbise bulurum öyle.
Maşallah oğluna tutmak isterken tutsun.Bu aksam yanliziz yine oglumla
Ve sadece kuzum oruclu aciktim diyor saat 6dan sonra icim cız ediyor kiyamam kuzuma..
Tutma demek istemiyoruz ama arada 1 gun falan tutma dedim yok tutcam dedi.
Icinden geliyor demek hevesle tutuyor bizde mudehale etmiyoruz artik.
Anne yuregi iste.
Dunden corba
Dunden dolma var
Tavuk kizartmis annem ondanda tavuk aldim ogluma gore.
Karniyarikda var.
Yine 2-3parca daha giyerim diye sakladiklarimdan attim.
Baza altlari, dolaplar hafifledikce bende hafifliyorum.
Bu ara cok acimasizim bu konuda
Artik koselere itelediklerimi atiyorum.
Benlemi yasicak simdi giymiyorum sanki nezaman giycem diyorum.
İftara dün arkadaşlar ım vardı. Güzel geçti.
Bugun tavuk Yemeğim ve soslu makarna m var.sarımsaklı meze var,
İlave olarak patates biber kızarttım.hayırlı iftarlar herkese
Günaydın canım, hayırlı cumalar.Günaydın güzel kızlar,
Bugün dükkanı ben açıyorum
Mazeretlilere çaylar hazır
Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Mutluluk sizinle olsun.
Yağmurlu bir Gebze sabahı.Çok siddetli yağıyor servisten inince bilerek oyalandım iyice bşr islandım.
Her yer dere olmuş su oldum.ama güzel di
Bugun karne günü.
İnşaallah bütün çocukların karnesi güzel olsun.
Benim mini mini 1 im 2 ye geçti ya...İnanamıyorum.
Gece hep aklıma geldi çalışırken,
Acaba okulda büyük çocuklar zarar verir mi,düşer mi iterler mi?
Eylül de hep bunları düşünüyordum.
Ağlamaklı oldum zaman nasıl da akıp gidiyor.
15 te bir tam gün borçları bitirene kadar bana ağır gelir sanki yaaa. Ama bakıcam öyle yada böyle harcanıyo o para.canım ben de burda sormuştum kızlara.. ben kendi evime geçince düzenli çağırmaya kararverdim. 15 günde bir tam gün.. ha bazen çok detaylı temizlik gerekmezse ayda 1 gne de indirebilirim.. ama ilk zamanlar 15 günde bir çağıracam inşallah..
çok geçmiş olsun canımm.. dikkat et kendine..
Rabbim kesesine bereket versin hayrı olur napıcan.Bu aksam ki iftari esimin patronu odicekmis.
Esime adama yazik biz kendimizinkini odeyelim onlar kardes akraba falan dedim.
Almaz ki dedi.
14 kisiyiz oglum gelmicek.
Adam 1000tl hesap ödeyecek aksam.
Kıyamam yaaa çekindi demek...günaydın kızlar.. dün akşam arkadaşlara iftara davetliydik.. eşimin iş yerinden arkadaşı, eşiyle de tanışmıştık çok severiz birbirimizi.. ben çalışıyorum diye bi kaç kere yemeğe gelin iş çıkışı der. sağolsun. ben de kendi evime geçince ilk eve yemeğe davet edeceğim kişiler onlardır..şuanki evim pek uygun değil davete. neyse arkadaş sarma dolma, fırında sebzeli tavuk, patlıcanezmesi mezesi, bi çok hazırlık yapmıştı.. neyse iftarımızı açtık.. mutfağı toplamaya geçtik baktım arkadaş diyo sana birşey söyleyecem çekiniyorum yanlış anlamandan.. ben de hayırdır inşallah dedim , söyleyene kadar kıvrandı en son diyo biz yarın sabah ilçeye gidecez bu kadaryemek kaldı, dolma, meze sebzeli tavuk falan kaplara koysam götürür müsün. sen çalışıyorsun yarın akşam falan yersiniz.. amaaannn dedim bunu mu demeye çekindin tamam koy seve seve alırım özellikle dolmaları :)))
kızlar eşime dün bim kartları verilmiş 5 tane 25 tl lik.. şuan evde eksik yok.. zamanla evde eksilenler oldukça harcarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?