Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben esimin gelmesini bekliyorum 5 den sonra gelip alcak beni iftara gidicez..
Karneyi aldik islandik biraz.
3makine camasir yikandi asildi.
Mutfagi topladim.
Hazirlanicam birazdan
Ya ne giycemi sasirdim acik alan serin yer yerlede camurdur muhtemel.
Pantolon gomlek ceket mi giysem
Kisa kollu giysem icime usurmuyum
Uzun kollu giysem terlermiyim diye muallakda kaldim.

Merhaba kızlar tam okuyamadım
Kurstan yeni geldim dün akşam mutfağı dağınık bırakmıştım salon da öyle
Şimdi makinaya dolduruyorum bulasiklari
Çamaşırlar da birikti
Bi makina attım şimdi
Yağmur da var içeri asicam
Herkese selamlar
Yemekler var biraz biraz dünden yanına bişeyler uydurup yiycez insallah

Kızlar siz bu bimdeki sır marka asprini kullandınız mi
Lekeler için Çamaşırlardaki
Güzelse gidip alıcam bazı Çamaşırlarda ki lekeleri cikaramadim

İyi akşamlar hanımlar
Karne alan çocuklarımıza iyi tatiller umarım hepsi iyidir,darısı bizim miniklere inşallah
@derya10-_- canım temizliğe kadın çağıracaktım bende vazgeçtim kendim yapıyorum yavaş yavaş. 150 tl temizlikçi parasını eşim bana verdi hop birikime :) Ne yaparsam yapayım benim ev iki ufaklıkla zaten hiç temiz durmuyor camlar kapılar avizeler mutfak dolapları silindi,e daha ne olun dimi :)
elecda alma dedin diye bak hala almadım kartla ebebekten alacaklarımı :)

Tebrik ediyorum efendim

Kafam kazan.

O bisi diyo bu bise anlatiyor ben sessizlige alismisim kalabalik ve insanlar yoruyor beni.
Gittigim yerdende yedigimdende hic bisiden keyif alamiyorum kalabalikda.

Donuste uyudum arabada icim gecmis.
Hasta hasta bide dayanamadim maras dondurma yedim.

Esimle yedik cogunu ona yedirtsemde nasiplendim ilac icim bari sahurda.
Bugun bende niyetlenicem.

Para harcamadan gunu bitirdik.

Sahura krep dokucem 1 saat sonra hazirlarim oyalaniyorum bakalim.

Giymedigim askili bir elbise vardi bazanin altinda duruyordu onu kisalttim annemde makinede cekecek kenarini tatilde kullanirim.
Baza altlarindakilerini kullanilabilir hale getirmeye calisiyorum suan ona taktim.
1 tanede mini elbisem var ama cizgili.
Hangi akla hizmet almissam
Daltonlar gibi sevmiyorum.

Onu boyucam ben kumas boyasiyla.
Lacivert yapicam.
Bakalim olcakmi
Zaten giymiyorum belki giyilebilir hale gelir risk alicam :)

Donusturme,ayiklama, eksik alma gibi gecer artik benim gunler.

Günaydın kızlar
Annem sabah giderken makineyi çalıştırmış. Onları asmam lazım. Dünden kuruyanlarda katlanip dolaba yerlestirilecek.

Dün pazar alışverisi yaptık. 40 TL tuttu sadece meyve aldık. Kumbarayada 5 TL attım.

Su faturam gelmiş 28 TL toplamda 9 m3 kullanmışız ve suya %100 zam gelmis sanırım
2 ay oncesinde 9 m3 kullandigimızda 13 -14 TL arası bir sey ödüyorduk.

Bugünki tek harcamam su faturasını yatırmak olacak

Dün akşam kalan pidelerin birazıyla bayat ekmek pizzası yaptım kızlar tavada. fırında olsa efsane olurmuş bence ama buda güüzeldi. yanına da kahvaltılık çıkardıkçay demledik ohhh mis...
Bu akşam kv de deyiz. yarına da buzlukta kalanları evde olanları kullanıp bitirmek istiyorum sıcaklar geliyor bakliyatlar böceklenmeden tüketmek gerek..

Merhaba kizlarr
tr_lelli çok iyi yapmışsın cnm zaten giymiyomussun risk al boya bakalım
Ben de kalabalıklarda kendimi çok Rahatsız hissediyorum hep tek olduğum için heralde

Neler yapiyosunuz bugün hava bana çok serin geldi ya bugün ven mi üşüyorum bilmiyorum gerçi dün baktım herkes hırka ceket giymisti

Günaydın kızlar yatılı misafirlerim var yine
Kalktık kahvaltı yaptık çocuklarla büyüklerin ikisi oruçlu onları çoçukların odasına aldım uyuyorlar daha
Çamaşırları topladım katlanacaklar
Bir makinede astım
WC yıkadım çocuklar ıslak kek ve limonata istiyorumr sirkeleneyimde onu da yapayım

joeyfun Canım bende istemiyorum vermek aslında ama sadece akşamları evde olunca yemek ye topla vakit yok. bi pazarım var dşnlendiğim onuda temizlikle harcayınca zor. Karar verdim bayram sonra alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…