Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Bugun iftara eşim evdeee.
İftardan sonra işe gştmeyecek
Benimde vardiyam bitti bende işe gitmeyeceğim.
Nasıl mutluyum 15 günden sonra.

Mayalı hamur kızartması çay kahvaltı lık istedi iftara. Zaten çorba m da var.
Mayalı hamur un tarifini verseniz ya canlar.

Selamlar,
Kocamla uyguladığımız çocuk bakma vardiyasına göre kızı eyleme görevi bugün ben de
Parka çıktık biraz. 15:30 da çocuk tiyatrosu varmış, oraya gideceğiz. Bir arkadaşım da oğluyla katılacak.

Un
Tuz
Su
Maya malzemeler bunlar canim.

Ilik suya mayayi tuzu at erit.
Sona azar azar un ekle ve yogur
Yumusak bir hamur olsun yani sert olursa kabarmaz.
Birakinca yaysin kendini hamur.
2 saat kadarda mayalansin.
Elini yaglar biraz hamuru elinde acar kizartirsin.

Bende ıslak kek yaptım
Bide kahveli kek yaptım
Dondurucuya atarım önümüzdeki hafta denize giderken alırız yanımıza
Bide limonata yaptım
Güvecide hazırladım koydum pişiyor
Çorba ve pilav var yanına bide cacık yaptım mı tamamdır

Kızlar benim bakıcı olarak anlaştığım kadın ilke ilgili
İki ayrı arkadaştan olumsuz yorumlar aldım
Yani çocuklara bakar yemek yapar ama çok dedidoducudur falan dediler
Ben dedikodu yapmam yaptırmam yanımda da ama
Benimle yada evimle ilgili gider sağda solda konuşurmu bu takıldı bu defa da kafama

Ben de burdan öğrendiğim gibo etli güveç yaptım firin torbasında şu an pişiyo insallaaaah guzel olur aynı yemeği yapmisiz:)))

Bende guvec kabinda yemek yapicam kizlar
Corba pilav guvecde patatesli kofte.

hawar bence yapar canim dedikodu.
Evle sizinle ilgili yapabilir
Temizliginle,duzeninle, yada esinle cocuklarinla diyalogunla yani fesat biriyse yapar.
Komsularini falan gorur tanisir illa anlatabilir.

Ben de burdan öğrendiğim gibo etli güveç yaptım firin torbasında şu an pişiyo insallaaaah guzel olur aynı yemeği yapmisiz:)))
:))

Dünden beri kafama takıldı ya
Arkadaşa sordum tanıyormusun diye
tanıyorum sen onunla yapamazsın dedi
Çok uyanık yeri gelir sana emir verir ve çenesi çok kötü her işede burnunu sokar dedi bende kaldım öyle

Selam kızçelerrr :) iki gündür acayip yoğun geçiyor. Bir de arkadaşım kitap yazmış onu okuyorum nasıl güzel yazmış kitapta kayboluyorum resmen.. kitabı baskıya vermemiş daha ben word dosyası olarak istedim bilgisayardan okuyorum :) aksaa yemeklerim var.. Şuan çorbam pişiyor. Bu ara harcamam yok bende çok mutluyum :) ikinci çamaşır makinası çalışıyor daha 3 makina daha yikama çıkar. yaz geldi terliyoruz sürekli dus almalar, çarşaf degistirme derken baya çıkıyor. Yemekten sonra bulaşıklari atar makinaya kayinvalideye çaya giderim.

Merhaba kızlar
Akşama şakşuka yapmıştım ama canımız kıymalı pide çekti. Eşim almaya gitti.
Son 1.5 ayda kilo verdiğim ve sıkılaştığım için bazı kıyafetlerim olmuyor. Pantolonlardan bazılarını daraltıyorum, bazılarını vermek üzere kaldırdım. Elbiseleri de öyle. Bu da Yen'i masraf kapısı demek. Ama olsun bu şekilde kendimi daha mutlu hissediyorum.
Eylül ayına kadar birikim konusunda kendimizi kasmayacağız. Yazın biraz daha relax davranıp kışa birikim yaparak gireceğiz inşallah
Biz her ne kadar sevmesek de oğlum 2 gece otele gitmek istiyor. Onu alırız bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…