- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Uyumuslar.Kızlar nerdesiniz yawww
Hayırdır inşallah canım.. içini fe rah tut..Selam kızlar Ben yine çok dettliyim.
İmtihan dünyası.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım. Bende o kadar dikkatli durulayıp koymama rağmen içinden limon ve karpuz çekirdekleri çıkmıştı şok olmuştum. Birde bunlar sıcak suda şişiyormuş. Delikler dahada tıkanıyormuş. Mahfolmuştum temizleyene kadar :)Çamaşırlar yıkanmaya devam ediyor.. kv ye gidip bi cay içip geldik. Hemen biten makinalari boşaltım. Çamaşırları astım eşim de bulasiklari yerleştirdi.sempatik_kiz allah senden razi olsun, makina pervanelerine yine giriştim daha detayli temizledim bu se fe r icinden neler neler cikti yaa. Şok oldum. Strech film parçası bile cikti. Bakalim yavaş yavaş herseyi uygulayacağım.. şimdi komposto yaptım sogumaya bıraktım. Eşim istedi, hatta yardim etti beraber yaptik. Kuru üzüm de attim içine. Yarina kuru fasulya yapmaya niyetliyim kurufasulyeleri suya koydum.
İçini ferah tut. Rabbim bi kapı açar inşallah. Cok üzüldüm yaa..Canım biliyorsun eşimle dönüşümlü bakıyorduk oğluma.
Çok çok sıkışırsak kvalide ye götürüyor duk.o da ayda 2 3 gün ü geçmez di.
Sağolsun kaynım almış şehir dışında ki görümceme götürmüş anasını.
Bizede gidince haber veriyor.
Haftaya vardiyamız uymuyor
Ve haber vermedikleri için de
Çocuğu ne yaparız derdim.
Eşim kardeşi ile baya atışmış telde
Bencil sin Vs vs.
Kesinlikle daha götürmeywceğiz oraya.
Bakıcı bakıyoruz sağa sola haber saldım ama
Ha dedinmi nerden bulacağım.
Tabiki biryere gitsinler tabi karşı değilim ama en azından haber vermeliler.
Saat 3 ten 10 30 a kadar oğlum û nereye bırakacağım.
Senelik izin de alamam önceden yazdırılıyor.
Eşimşn de arkadaşı izinde katiyen çıkma şansı yok.offffff
aynen içinden çekirdekler, anlamlandiramadigim kabuklar ( arpa kabuğu gibi), strech parçası, kurdanla tek tek uğraştım. Bi sonraki yikama daha farkedilir olur insallah..Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım. Bende o kadar dikkatli durulayıp koymama rağmen içinden limon ve karpuz çekirdekleri çıkmıştı şok olmuştum. Birde bunlar sıcak suda şişiyormuş. Delikler dahada tıkanıyormuş. Mahfolmuştum temizleyene kadar :)
Canım ya çok üzüldüm evet haber vermeleri lazım çok haklısınŞu mübarek günde hıçkıra hıçkıra ağlattılar beni.
Canım ben daha önce bakıcı bulacaktım çünkü cidden zor oluyor.Canım ya çok üzüldüm evet haber vermeleri lazım çok haklısın
Ama sanki sizin bu iş sarpa sarıyor
Siz bakıcı bulsanız en iyisi olcak gibi
İnşallah gönlüne göre birini bulursun hemen
1 gunluk bişeye oğlunu ise götürsen olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?