Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde cok tadim yok.
Yani havalardan mi hala eksiklerimi alamadim (bulamiyorum istedigim gibi) ondan mi bilmiyorum.
Hic kendimi mutlu hissetmiyorum.

Pazara cikicam simdi hazirlandim annemi bekliyorum.
Bakalim nekadar harcicam.

Merhaba kızlar havalar iyice ısınmaya başladı

Super oldu kızlar hepsi yumuşacık pisti ben kuzu eti seçtim önceden hiçbirini pişirmeden hepsini koydum malzemelerin
tr_lelli hawar

Afiyet olsun bizim güveçte güzel olmuştu misafirim var diye büyük güveçte yaptım kaldı biraz
Ama güveç kabımı çatlattım yıkadıktan sonra tezgahtan düştü
Bir tanede küçük var küçük bize yetiyor ama misafir gelince büyük iyi oluyor

Canım pervaneleri nasıl çıkarıyorsun bende bir ara yapsam hiç fena olmaz

Canım en iyisi bakıcı bulmak eyer çözüm olacaksa bulana kadar gönder kardeşine
Bu bakıcı işleride çok zor ben buldum ama duyduklarımdan sonra içim rahat değil eşinde büyütüyorsun duruma bakarız olmazsa başka birini buluruz diyor sanki ha deyince bulunuyor

Ayrıca yanlış anlamayın ama annelerinizde bakmak zorunda değil eşin biraz içerliyor sanırım
Tabiki en iyi onlar bakar en çok onlar sever ama bir isteksizlik varsa çokta zorlamamak lazım

Selamlar Hanımlar,
Bugün eşim kızımla sinemaya oradan da göle ördekleri beslemeye gidecekler. Ben de evi toplayıp, duş alıp, kitap okumayı planlıyorum.

Merhaba hanimlar
Guzel bir pazar gunu diliyorum
Cuma cumartesi ve bugun hep gezmelerdeyiz esimle
Cuma aksami arkadaslarla bulusup bowling oynayip disarda cay kahve ictik
Dun konsere gittik cok iyi geldi
Bugunde gol kenarina gidip ya bisiklet surcez yada yuruyecegiz
200 tl gitmistir iki gunde olsun sefamiz olsun

Canim ben de internetten baktim, pervanesini sökmeyi.de gösteriyor, gerci makina icinden incelesen goreceksin basit sekilde çıkıyor.

Merhaba kızlar
Bir haftalığına arkadaşımın yanına Tekirdağ'a gitmeye karar verdim. Ne zamandır istiyordum zaten, her seferinde bir aksilik çıkıyordu.. Bu sefer çok ısrar etti, tamam dedim. Yorucu ve külfetli bir yolculuk olacak benim. Gidiş geliş uçak ve otobüs biletleri 450-500TL'yi buluyor.

Arkadaşıma ve annesine hediye almam lazım. 150 TLye yakında onlar tutar.

Yazlık giyecek pek birşeyim yok. Gitmeden önce alışveriş yapıp kendime bir kaç parça kıyafetde almam lazım ve bütün bunları 2-3 gün içinde yapmalıyım.

Kızlar hediye olarak böyle çerçeve içinde ipek kozasından yapılmış bir çiçek götürmek istiyorum.
Yalnız merak ettiğim konu şu. Bunu el bagajı olarak yanıma almama izin verirlermi. Üzerine kırılacak eşya diye belirtsekte uçakda sağasola fırlattıkları için herseferinde paramparça olan şeyler yüzünden bir dünya uğraşıp duruyor insan.

Ama bu hediye olacağı için sağlam gitmesi şart P papatya sen uçakla çok seyahat ediyorsun bilgin varmı bu konuda

Eklentiler

• DSCN3456.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 109
Bunu yanına al bence. Bavulda kırılabilir. Benim daha önce bir saklama kanım bir tane de şampuanım kırıldı. Krem şampuan şüşelerini ayrıca bir poşetin içine koyup bavula koyuyorum. Kırılsa da poşete dükülüyor içindeki.

2 elbise bir t shirt aldım. Eve gelir gelmez de bir elbise ve 4 tane t shirt ü verilmek üzere ayırdım.

Bende yanıma almak istiyorum. Ama yanıma almama izin verirlermi diye terddütte kaldım

Bende yanıma almak istiyorum. Ama yanıma almama izin verirlermi diye terddütte kaldım
Hangi şirketle uçacaksın. Onun bagaj kurallarına bak. Mesela thy sıvı alımı konusunda hassas. 100 ml den fazlası alınmıyor uçağa.
Senşn bu hediyenin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ben

Hangi şirketle uçacaksın. Onun bagaj kurallarına bak. Mesela thy sıvı alımı konusunda hassas. 100 ml den fazlası alınmıyor uçağa.
Senşn bu hediyenin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ben
THY ile gideceğim. Baktım orada bunula ilgili bir yasak yok. Ama bir kaç kişi yorumlarında cam içerdiği için kırılıp silah olarak kullanılabileceğinden dolayı almıyorlar dedi. Artık ne çıkarsa bahtıma demeliyim sanırım

Canlarım selam
Öz anne babam kadar sevdiğim bşr aile var.her zaman yanımda olan.
Kendimi orada evlat gibi hissettiğim.
Onlar 1 hafta oğluma bakacak.
Bu aşama da bende bakıcı arıyorum inşallah o zamana bulurum dua edin.
İyiki var onlar. Yoksa ne yapardım ben.
Çocukluk (erkek) arkadaşımın anne babası.
Aynı zamanda eşimin deçocukluk arkadaşı (eşimle onlarda iftarda tanıştık)
Bu akşam iftara çağırdılar eşimde gelecek gidicez.
Arkadaşla çarşıya gittik köfte dondurma Vs aldı.
Bimden kaşar Vs aldık pide yaptıracak verdik fırına.
O kadar ısrar ettim tatlıyı ben yapayım pide yapayım Vs kabul etmediler annesi de arkadalım da.yotulma oruç oruç dediler.
Eve geldik oğlum onlarda gelmek istemedi.
Ben uzandım dinleniyorum.
İftara yakın giderim yardıma.
Bugun hiç para harcamadım.
Moralım az da olsa düzeldi gibi.

Birşey sormak istiyorum. Ben doğal deterjan kullanıyorum. Kızımın lekeli kıyafetlerini önce beyaz sabunla elde yıkayıp, sonra makinaya atıyorum. Genelde lekeler çıkıyor ama çıkaramadıklarım oluyor. Bu durumlarda sadece lekenin üzerine döküp makinaya atarak sonuç alabileceğim bir leke çıkarıcı öneriniz var mı?

Limonlu pril bulaşık deterjanı dök çitile makinaya at.
Fairy de olur.
Ben hep öyle çıkarıyor um.

Yag lekelerini pril/fairy cikariyor.
Uzerine dokup bekletip oyle makineye atiyorum.
Hali ortulerdeki lekeler icin bulasik mak. Parlaticisini duymustum ama denemedim.
Denenebilir aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…