Canım pervaneleri nasıl çıkarıyorsun bende bir ara yapsam hiç fena olmazÇamaşırlar yıkanmaya devam ediyor.. kv ye gidip bi cay içip geldik. Hemen biten makinalari boşaltım. Çamaşırları astım eşim de bulasiklari yerleştirdi.sempatik_kiz allah senden razi olsun, makina pervanelerine yine giriştim daha detayli temizledim bu se fe r icinden neler neler cikti yaa. Şok oldum. Strech film parçası bile cikti. Bakalim yavaş yavaş herseyi uygulayacağım.. şimdi komposto yaptım sogumaya bıraktım. Eşim istedi, hatta yardim etti beraber yaptik. Kuru üzüm de attim içine. Yarina kuru fasulya yapmaya niyetliyim kurufasulyeleri suya koydum.
Canım biliyorsun eşimle dönüşümlü bakıyorduk oğluma.
Çok çok sıkışırsak kvalide ye götürüyor duk.o da ayda 2 3 gün ü geçmez di.
Sağolsun kaynım almış şehir dışında ki görümceme götürmüş anasını.
Bizede gidince haber veriyor.
Haftaya vardiyamız uymuyor
Ve haber vermedikleri için de
Çocuğu ne yaparız derdim.
Eşim kardeşi ile baya atışmış telde
Bencil sin Vs vs.
Kesinlikle daha götürmeywceğiz oraya.
Bakıcı bakıyoruz sağa sola haber saldım ama
Ha dedinmi nerden bulacağım.
Tabiki biryere gitsinler tabi karşı değilim ama en azından haber vermeliler.
Saat 3 ten 10 30 a kadar oğlum û nereye bırakacağım.
Senelik izin de alamam önceden yazdırılıyor.
Eşimşn de arkadaşı izinde katiyen çıkma şansı yok.offffff
Canim ben de internetten baktim, pervanesini sökmeyi.de gösteriyor, gerci makina icinden incelesen goreceksin basit sekilde çıkıyor.Merhaba kızlar havalar iyice ısınmaya başladı
Afiyet olsun bizim güveçte güzel olmuştu misafirim var diye büyük güveçte yaptım kaldı biraz
Ama güveç kabımı çatlattım yıkadıktan sonra tezgahtan düştü
Bir tanede küçük var küçük bize yetiyor ama misafir gelince büyük iyi oluyor
Canım pervaneleri nasıl çıkarıyorsun bende bir ara yapsam hiç fena olmaz
Canım en iyisi bakıcı bulmak eyer çözüm olacaksa bulana kadar gönder kardeşine
Bu bakıcı işleride çok zor ben buldum ama duyduklarımdan sonra içim rahat değil eşinde büyütüyorsun duruma bakarız olmazsa başka birini buluruz diyor sanki ha deyince bulunuyor
Ayrıca yanlış anlamayın ama annelerinizde bakmak zorunda değil eşin biraz içerliyor sanırım
Tabiki en iyi onlar bakar en çok onlar sever ama bir isteksizlik varsa çokta zorlamamak lazım
Bunu yanına al bence. Bavulda kırılabilir. Benim daha önce bir saklama kanım bir tane de şampuanım kırıldı. Krem şampuan şüşelerini ayrıca bir poşetin içine koyup bavula koyuyorum. Kırılsa da poşete dükülüyor içindeki.Kızlar hediye olarak böyle çerçeve içinde ipek kozasından yapılmış bir çiçek götürmek istiyorum.
Yalnız merak ettiğim konu şu. Bunu el bagajı olarak yanıma almama izin verirlermi. Üzerine kırılacak eşya diye belirtsekte uçakda sağasola fırlattıkları için herseferinde paramparça olan şeyler yüzünden bir dünya uğraşıp duruyor insan.
Ama bu hediye olacağı için sağlam gitmesi şartP papatya sen uçakla çok seyahat ediyorsun bilgin varmı bu konuda
Bende yanıma almak istiyorum. Ama yanıma almama izin verirlermi diye terddütte kaldımBunu yanına al bence. Bavulda kırılabilir. Benim daha önce bir saklama kanım bir tane de şampuanım kırıldı. Krem şampuan şüşelerini ayrıca bir poşetin içine koyup bavula koyuyorum. Kırılsa da poşete dükülüyor içindeki.
2 elbise bir t shirt aldım. Eve gelir gelmez de bir elbise ve 4 tane t shirt ü verilmek üzere ayırdım.
Hangi şirketle uçacaksın. Onun bagaj kurallarına bak. Mesela thy sıvı alımı konusunda hassas. 100 ml den fazlası alınmıyor uçağa.Bende yanıma almak istiyorum. Ama yanıma almama izin verirlermi diye terddütte kaldım
THY ile gideceğim. Baktım orada bunula ilgili bir yasak yok. Ama bir kaç kişi yorumlarında cam içerdiği için kırılıp silah olarak kullanılabileceğinden dolayı almıyorlar dedi. Artık ne çıkarsa bahtıma demeliyim sanırımHangi şirketle uçacaksın. Onun bagaj kurallarına bak. Mesela thy sıvı alımı konusunda hassas. 100 ml den fazlası alınmıyor uçağa.
Senşn bu hediyenin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ben
Limonlu pril bulaşık deterjanı dök çitile makinaya at.Birşey sormak istiyorum. Ben doğal deterjan kullanıyorum. Kızımın lekeli kıyafetlerini önce beyaz sabunla elde yıkayıp, sonra makinaya atıyorum. Genelde lekeler çıkıyor ama çıkaramadıklarım oluyor. Bu durumlarda sadece lekenin üzerine döküp makinaya atarak sonuç alabileceğim bir leke çıkarıcı öneriniz var mı?
Yag lekelerini pril/fairy cikariyor.Birşey sormak istiyorum. Ben doğal deterjan kullanıyorum. Kızımın lekeli kıyafetlerini önce beyaz sabunla elde yıkayıp, sonra makinaya atıyorum. Genelde lekeler çıkıyor ama çıkaramadıklarım oluyor. Bu durumlarda sadece lekenin üzerine döküp makinaya atarak sonuç alabileceğim bir leke çıkarıcı öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?