Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pazarda 30tl harcadim

50tl zulaya attim bugun.
Gunler hatta haftalar sonra zulam para yüzu gördü

Ben erkenden valiz hazirlamaya baslarim diyordum.
Hic hazirlayasimda yok.
Ay bu ara hic bisi yapmak gelmiyor icimden.

Ne temizlik ne yemek ne alisveris ne hazirlik.
Bi kal geldi hayirdir insAllah.

Hani su eksiklerimde olmasa cikmicam hic bir yere almicam hic bir sey.
Hep evde oturasim var.

Merhabaaaaa
Biz gene sahildeYiz
Kitap okuyoruz dinleniyoruz sahilde yeşil alanda
en sevdigimmmm

Bizde aynısını göl kenarında yaptik bulmaca çözdük birşeyler götürmüştü yanımızda atistirdik
Uzandik cimlere çok güzel oldu dün iki sandalye almıştım seyyar olanlardan çok çok güzel tavsiye ederim
Bundan

Eklentiler

• Katlanir-Cantali-Kamp-Piknik-Balikci-Sandalyesi-33149-bd3b5.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
Benim sürekli alışveriş yapasım var. Eskileri atasım var ... tr_lelli Beth18
derin bir nefes al ve bir çok kıyafetin olduğunu düşün papatya kendini kaybetme
Ama bir şey diyin mı benimde bir sürü şey alasım var bugün dolaşırken butiklere baka baka bir hal oldum ayakkabı elbise şort.... Allah'ım

M maviduvar1 al bendende okadar canim.
Eski kiyafetlerimin hic birini giyesim yok.
Elimde hic gitmiyor.
Yillardir beklettiklerimi dahi cikardim evden.
Ben aslinda beni artik dusundurmeden elimi dolaba atinca hemen giyebilecegim seyler istiyorum.
Bunu bunlami giysem
Bu buna gidermi diye dusunmeden.

Alisverise gidiyorum begenemiyorumda bi de o var bende.
Icime sinmiyor.
Neyle kombinlicem diye dusunuyorum.

Annem her sene biseyin yok her tatil oncesi ayni terane diyor :)

Mesela 1 bluz aliyorum altina hic biseyle uymuyor birde hobba ona alt ara.
Alti bul ee ayakkabi?

Misal bende pek topuklu ayakkabi yoktur.
Dolgu topukda 2 tanedir.
Tatilde elbiselerle sikir sikir giymek istiyorum.
Elbise alicam altina topuklu ayakkabim yok.
Ayakabbiyi bulsam elbise begenemiyorum.
Cok sacma sapan bir durum bendeki.
:)

Ben daha pareo bile bulamadim.
Zalımsınn hayat..

Nolurdu etiketine neyim bakmadan atsak sepete.
Yada 1 seferlik hakkimiz olsa istiflesek dolaba

Kızlar kendinize gelin para harcamayın
Tahriklere kapılmayın

Biliyorum biliyorum...
Çok kıyafetim var biliyorum. Zaten beni sıkan da bu ya. Farklı sevenlerden dolayı bazı kıyafetlerimi ne zaman aldığımı hatırlıyorum. 2013 de ki fotomda üzerimde olan bluz hala dolanımda. 2011 de bi sınavda giydiğim elbise hala dolabımda. Ama çok seviyorum. Modası filan geçmiş ama az giyebildipim için taş gibi. Atsan atılmaz satsan satılmaz...
Önceki yıllarda şifon bluzlar moda idi. Her rengi var. Journey den renk renk almıştım. Bu yıl payetli, pullu, taşlı t shirtler moda.

Şöyle bir oturup ayırmam gerek. Birisi bana yardımcı olsa hiç fena olmaz aslında.

Bu yıl spor ayakkabı gibi düz ayakkabıyla moda. Onlardan aldım

Zamanında beğendiğim şeylerden 3-5 er tane aldığım için böyle oldu. Şimdi akıllandım biraz. Çok beğensem de eliyorum mağazada. Elimde kocaman torbalarla gelmiyorum eve.

İyi akşamlar hanımlar

Evdeki halıları topladım bugün. Yarın sabahtan arayıp yıkamaya vereceğim. m2 sini 4.5 TLden yıkıyorlarmış. Bir tane 6 m2 olan vardı o halı tertemiz onu yıkamaya vermeyeceğim. Temiz bir halının yıkanmasına 27 TL vermek zoruma gidiyor açıkçası.
Ama evdeki herşeyi temizleyeceğimden içim rahat etmedi.. Bu yüzden onu yıkamaya vermeyip boya badana işi bitince evde kendim sileceğim.

Yarın akşam iftara 5 kişi davet ettim. Menüyüde belirledim. Çorba, dolma, ciğer, salata, yoğurtlama ve mersinden gelen kerebiç tatlısı olacak. Hatta annem dolmayı bugünden yaptı bile. Yarın evi süpürüp silmem; wc, banyo ve balkonları yıkamam gerekiyor.

Halıları yıkamaya vereceğimden yarın yazlık ev terliği almam lazım gelenlere vermek için. Birde bir kaç market eksiği var onlar alınacak.

@tr_lelli Anneminde benimde alerji problemimiz var.Bu yüzden normalde yumuşatıcı ve yüzey temizleyici kullanmıyorum. Ama senede bir kere boyadan sonra perde ve koltuk ve halıları silerken yumuşatıcı kullanıyorum. Koku konusunda uzmansın bana bir tane yumuşatıcı, birde yüzey temzileyici önerirmisin

Benim gibi uyku tutmayan var mi?

1 haftadir isten ciktim cikmasina ama duzen falan kalmadi.
Bu saat oldu hala uyku yok
Ramazan sebebiyle gec yatiyoduk evet ama simdi uyuyamiyorum bile.
Gunduz 1 2 saat uyuyorum onun da etkisi var ama en buyuk etki sabah erkenden kalkma zorunlulugumun olmamasi.
Bu boyle devam etmez insallah.
Yillar once yurtdisinda yasamamiz gerekmisti o zaman da gecr sabaha kadar oturup sabah uyurdum. Simdi de oyle olmaktan korkuyorum acikcasi.
Evde yapilacak o kadar is varken yerimden kipirdayamiyorun bile.
Oruclu olmabin etkisi diyorum ama insallah toparlanirim. Yoksa ben boyle devam edersem acilen yeniden işe baslamak isteyebilirim.

Canim yuzey temizleyici dixi pembe
Bingo mutlu yuvam guzel.

Yumusatici abc pembe (konsantre)
Bulut mavi (konsantre)
Yumos mavi guzel canim.

Tr lelli tatil konusunu naptınız?
Club tarhanı kimse önermiyor.
Aquasis ile ramada resort akbük arasında kaldım ben.
Canim yorumlari okuyunca hepsinden cayiyorum ben ama cok takilma bazi yorumlara
Gecen yil gittigim otel icinde neler yazmislar saskinca okudum.
Fena keyif aldik biz yine gitse esim yine ayni yere giderim.
Suan clup tarhanda kararliyiz tarihe karar veremedik o sebepden rezervasyon yaptiramadik.
Memleketede gidicem ben kardesimde gelicek onun izniyle cakistirmamaya calisiyoruz bakalim nolcak.
Canim bende 12 den 2 ye kadar uyudum 2 saat.
Saat 2 den beri ayaktayim.
Sahurdu toplaydi derken uykum kacti.
Oglumun dolabini doktum assa.
Ayikladim kazaklari duruyordu baza altina koyucam

Derken kendi odama daldim.
Camasir katladim.
Yikancaklari ayirdim.
Oturma odasini topladim.
Bulasiklarim kaldi ses olmasin die dokunmadim.
Daha uyumam sanirim.
Saat 8 de esimi yolcu edicem işe.
Aylaklik yapiyorum simdide.

Uyku sapinca daha gelmiyor

Ee gün aydı ozaman.
Dükkani acim.
Actim camlarida ohhh sabah sabah temiz hava girsin dedim eve.
Kus seslerini dinliyorum uzandim.
Uyucak goz yok bende uykum yok ama olurda dalmasam bari diye takiliyorum buralarda.
Uyursam sersem olurum simdi 2 saat uyku icin.
Bu sahurlar nevrimi donduruyor benim.
Eskiden ramazan daha kisa gunlere denk geldiginde
12den sonra yer yatardik esimle iyi oluyordu.
Simdi hem gunler uzun hem hava daha sicak hem oglumda niyetli o sebepden mecbur her gece sahur yapiyoruz.

Sersem tavuk gibi gezeliyorum tüm gün.
Hic bisi keyif vermiyor hep halsiz hissediyorum.

Bende ayni durumdayim. Dondum durdum yatakta baktim olmuyor kuruyan camasirlari topladim. Gardolabimi doktun yazlik kislik ayiriyorun. Makinaya camasir atmistim onlari astim tekrar attim yikaniyor. Bulasiklari ellemedim ses olmasin diye. Esimde 8.30 da kalkacak kizi da okula birakacak onlari yolladiktan sonra gardolap isini tamamlayip kizin odasina gecicem. Kisin seklini degistirmistik simdi eski haline getirocem tabi uykuya yenilmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…