en sevdigimmmmMerhabaaaaa
Biz gene sahildeYiz
Kitap okuyoruz dinleniyoruz sahilde yeşil alanda
derin bir nefes al ve bir çok kıyafetin olduğunu düşün papatya kendini kaybetme
sağol cnm
Limonlu pril bulaşık deterjanı dök çitile makinaya at.
Fairy de olur.
Ben hep öyle çıkarıyor um.
Teşekkürler, deneyeyim.Yag lekelerini pril/fairy cikariyor.
Uzerine dokup bekletip oyle makineye atiyorum.
Hali ortulerdeki lekeler icin bulasik mak. Parlaticisini duymustum ama denemedim.
Denenebilir aslinda.
derin bir nefes al ve bir çok kıyafetin olduğunu düşün papatya kendini kaybetme
Ama bir şey diyin mı benimde bir sürü şey alasım var bugün dolaşırken butiklere baka baka bir hal oldum ayakkabı elbise şort.... Allah'ım
Kızlar kendinize gelin para harcamayın
Tahriklere kapılmayın
Biliyorum biliyorum...M maviduvar1 al bendende okadar canim.
Eski kiyafetlerimin hic birini giyesim yok.
Elimde hic gitmiyor.
Yillardir beklettiklerimi dahi cikardim evden.
Ben aslinda beni artik dusundurmeden elimi dolaba atinca hemen giyebilecegim seyler istiyorum.
Bunu bunlami giysem
Bu buna gidermi diye dusunmeden.
Alisverise gidiyorum begenemiyorumda bi de o var bende.
Icime sinmiyor.
Neyle kombinlicem diye dusunuyorum.
Annem her sene biseyin yok her tatil oncesi ayni terane diyor :)
Aquasise geçen yıl ablam lar gitmişti çok begenmişlerTr lelli tatil konusunu naptınız?
Club tarhanı kimse önermiyor.
Aquasis ile ramada resort akbük arasında kaldım ben.
Canim yuzey temizleyici dixi pembeİyi akşamlar hanımlar
Evdeki halıları topladım bugün. Yarın sabahtan arayıp yıkamaya vereceğim. m2 sini 4.5 TLden yıkıyorlarmış. Bir tane 6 m2 olan vardı o halı tertemiz onu yıkamaya vermeyeceğim. Temiz bir halının yıkanmasına 27 TL vermek zoruma gidiyor açıkçası.
Ama evdeki herşeyi temizleyeceğimden içim rahat etmedi.. Bu yüzden onu yıkamaya vermeyip boya badana işi bitince evde kendim sileceğim.
Yarın akşam iftara 5 kişi davet ettim. Menüyüde belirledim. Çorba, dolma, ciğer, salata, yoğurtlama ve mersinden gelen kerebiç tatlısı olacak. Hatta annem dolmayı bugünden yaptı bile. Yarın evi süpürüp silmem; wc, banyo ve balkonları yıkamam gerekiyor.
Halıları yıkamaya vereceğimden yarın yazlık ev terliği almam lazım gelenlere vermek için. Birde bir kaç market eksiği var onlar alınacak.
@tr_lelli Anneminde benimde alerji problemimiz var.Bu yüzden normalde yumuşatıcı ve yüzey temizleyici kullanmıyorum. Ama senede bir kere boyadan sonra perde ve koltuk ve halıları silerken yumuşatıcı kullanıyorum. Koku konusunda uzmansın bana bir tane yumuşatıcı, birde yüzey temzileyici önerirmisin
Canim yorumlari okuyunca hepsinden cayiyorum ben ama cok takilma bazi yorumlaraTr lelli tatil konusunu naptınız?
Club tarhanı kimse önermiyor.
Aquasis ile ramada resort akbük arasında kaldım ben.
Canim bende 12 den 2 ye kadar uyudum 2 saat.Benim gibi uyku tutmayan var mi?
1 haftadir isten ciktim cikmasina ama duzen falan kalmadi.
Bu saat oldu hala uyku yok
Ramazan sebebiyle gec yatiyoduk evet ama simdi uyuyamiyorum bile.
Gunduz 1 2 saat uyuyorum onun da etkisi var ama en buyuk etki sabah erkenden kalkma zorunlulugumun olmamasi.
Bu boyle devam etmez insallah.
Yillar once yurtdisinda yasamamiz gerekmisti o zaman da gecr sabaha kadar oturup sabah uyurdum. Simdi de oyle olmaktan korkuyorum acikcasi.
Evde yapilacak o kadar is varken yerimden kipirdayamiyorun bile.
Oruclu olmabin etkisi diyorum ama insallah toparlanirim. Yoksa ben boyle devam edersem acilen yeniden işe baslamak isteyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?