Biz de idare etmeye çalışacağız inşallah. İle gitme masrafımız yok. Var da arabalara mazotu kartla aldığımız için extra para vermiyoruz ulaşım için. Market alışverişini de her ayın başında topluca karttan alıyoruz. Arada ufak tefek şeyler alıyoruz markettenYa biz eşimle 500 tlyi 4-5 günde bitiriyoruz.Biliyorum çok kötü bişey ama bir türlü düzene koyamadık..Ay sonu gelmeden maaşlar suyunu çekiyo sonra ailelerimize sarıyoruz
Canım parasizda olmuyoki bisi lazim oluyo acilYa kenara atmayi gectim ben dun maasi cekemedim savir kumbaramin para atilan yerinden 50 tl tirtikladim
Cok sinir oldum milet para atiyot ben icinden tirtikliyorum:/
Genelde zaten bir taraf tutar diger taraf hoyratca harcar gerci bizde hem annem hem babam musrif:) bende oyleydim ama bu topic sayesinde kurusun hesabini yapar oldum.dun kimbaramdan 50 tl almak zorunda kaldim cok moralim bozuldu normalde 50 tl benim icin cerez parasiydi.ama ust uste koyunca guzel birikim oluyor.Sabah kahvaltıda annemlerle konuştuk biraz. Benim ailem acayip tutumludur. Bizi de öyle yetiştirdi ama ben onlar kadar değilim. Bazen gereksiz harcamalar yapıyorum.
Eşimşn ailesi de bir o kadar müsrif. Dikili Bi ağaçları yok. Evlerinde hiç para konuşulmazmış.
Annem babam kenarda para olmasının Nasıl önemli olduğunu anlattı bize. Belki eşim biraz akıllanır bundan sonra diye umuyorum.
Sorma yahu dolap tamamen bosalincaa dolmak bilmiyo.Gezmeler iyi oluyoda dönünce alışveriş pek bir zor geliyo:) birde ben giderken evde dolapta ne varsa götürüyorum,burda bozulmasın,orda fazla masraf olmasın diye. Bide diğer tarafta herşey çok pahalı.
Dönünce ev tam takır oluyo:) al,al bitmiyo bir türlü
İlahii güldürdün beni :)Paranın saklanması kazanılmasından daha zor demiş montaigne amca(kadın değildir inşallah:)
Hakkaten öyle ya ufacık param oldu koyacak yer bulamıyom. Ordan alıp oraya koyuyorum:)
Paranmı var derdin var arkadaşş
Olmaz annemde koyar dolaba yikar tuzlar unlar koyar bisey olmuyorKızlar bisi sorcam
Annemler palamut dilimletmisler bana
Ama yemegim var bide dünde palamut yedik bugun artik yemeyim yarin kizartirim.
Buzlukda yer yok
1gün icinde buzluga atmak istemem zaten.
Buzdolabinda dursa bisi olmaz dimi 1gün
Hic buzdolabinda tutmadim hep buzluk kısmına koyarım.
Sıkıntı olmaz dimi
Suan dilimli jelatinli kabdaOlmaz annemde koyar dolaba yikar tuzlar unlar koyar bisey olmuyor
Dolmalik biber ve patlican ben koymadimtr_lelli birşey olmaz canım
Benim buzlukta da yer yok. Kocaman Bi balık var. Onu çıkarıp bşraz yer açacağım.
Dolmalık biber ve karnıyarık için patlıcanı Nasıl koyuyorsunuz dondurucuya
Aynen canimÇalışan kadınlar için çok pratik buzluktaki hazır patlıcanlar biberler ama bende sevmiyorum buzluktan. Evdeyim nasılsa,mevsime göre hazırlıyorum.
Bu arda bugünü 30 lirayla kapadım.belediyenin tesislerine gittik. 20 lirada attım zulaya
Buz dolabi kokusunu limon aliyor hem buzluga hem altina yarim kesilmis limon koyun yiyeceklerde dolap kokusu hissetmezsinizAynen canim
Bir sene domatesi dograyip buzluga koydum yemeklere atarim diye onu bile yiyemedim.
Yani esim falan yerdi belki ama ben tadini sevmedim,sevmedigimide yedirmedim.
Sos olunca daha guzel oluyo.
Ekmegi bile buzluga koyunca cikarinca sanki bi buzluk tadi geliyo banami öyle geliyo anlamadim.
Pogca,borekde koydugum oldu ama az koydum 2-3haftaya yiyip bitirmelik.
Uzun sure kalinca onuda yiyemiyorum.
Bazi seylerde oluyo ama bu herseyde degil.
Portakal kabugu,biber,maydanoz bunlarda o tadi kokuyu almiyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?