Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saol cnm ögleden sonra markete gideyimde yazdıklarından hangisini bulursam alayım

Günaydın kızlar
Gece yine sahura kalkamamışım. Kendim için değilde, annem kalkmadan tutunca vicdan azabı çekiyorum yaaa

Bir yanım öğlen sıcağına kalmadan evdeki işleri bitir diyor. Diğer yanımda daha çok erken az daha yat diyor. Kendimle cebelleşiyorum şuan.

Günaydın hanımlar, mulu haftalar diliyorum.
Cumartesi gece sahura kadar oturdum dün öğleye kadar yattım. Resmen her yerim ağrımış.
Dün bütün gün evdeydim hiç çıkmadım, kızım oruçluydu kremalı patates istedi o gitti markete ekmek, krema, bulyon falan aldı dünü harcama sadece 10 tl.
Ama geçen hafta nereye gittiğini takip etmediğim ve anlamadığım bi 60 tl var.

Dünkü menüm
yayla çorbası, kremalı patates, köfte ve şehriye pilavı.
Bugünkü menümde aynı kalanlar var onları yiyecez.

Ramazanın bereketine şükürler olsun.

Kızım annemde kalıcak bu hafta ve haftaya arada oraya gideriz.

Birde kızlar ben yanıma fazla para aldığımda mutlak surette harcıyorum.
Borçalrım bitene kadar kendimi sıkmam gerek
o yüzden şöyle düşündüm kendime haftalık bir meblağ belirliyeyim onunla idare etmeye bileyim.
Yoksa böyle markete gidiyorum yanımda 50 tl var atıyorum markete girince bi bakmışım bitmiş.

Bu ay masraf bayağı bi fazla olacak. söylemişmiydim bilimiyorum bayramın 2. günü tura katılcaz 345 tl oraya, 200 tl kızı kursa göndericem, bir tane altın var yapılması gereken oyyy taksitler o bu derken 2000 tl uçup gidecek kalanla idere etmek zorundayım...

Günaydın.
Az daha yat boşver.
Benim de ütüm var mecbur yapılacak.iş elbiseleri m eşime tişört falan.
Çarşıya çıkmam lazım
3 te işe gideceğim.
Ben napıyorum yatıyorum

nora2010 Canım geçici de olsa bi yol bulabilmene çok sevindim. Çalışan bi anne olarak ben bu sorunu pek yaşamadım annem allah razı olsun baktı ama keşke imkanım olsaydı bakıcı tutabilseydim. Yeri geldi nazını, yeri geldi lafını çektim. Yine şükürler olsun.
Çalışınca her zorluğa katlanıyosun mecbursun çünkü bak mesela şimdi 1 hafta mecbur anneannede kalacak. En güzeli bul bi bakıcı eşin itiraz edersede en son yaşadığımız zorluğa bak ben bu durumu bi daha yaşamak istemiyorum dersin. çünkü çok düşüncesiz olabiliyolar benim kv de de son ayıma girene kadar bakarım çocuğuma diyodu sonay evlencek çocuğum var benim çalışmam lazım dedi çıktı. Düşün evi var maaşı var bi tane bekar çocuğu var. Annem o dönem çocuk bakıyodu onu bıraktı apar topar bakabilmek için.

Günaydın.
Kremalı patatesi nasıl yapıyorsun?

Ne turuna gidiyorsunuz nereye?
Bizde bu ay coştuk iyice.kredi kartım uuu doldu.
Eşimimde kredi kartı 1500 e yakın geldi.e birde elden harcadıklsrımız.
Cumartesi camcı gelecek balkon için.
200 verdik 700 daha vereceğz adama.
Bu ay ikimizinde maaşından kuruş kalmadı.
Birde şimdi ani karar la kaynıma olan borcu vereceğiz abildiğin 0 0 a ineceğiz.
Bidahaki ay versek daha iyi tabi ama bizimkinin inadı inat.

Sağlık olsun ne yapalım.

günaydın kızlar.. ben de işteyim . haftasonu eşimle beraber ev temizliğine giriştik, evi sil, süpür, toz al, 5 makina çamaşır yıkandı. yemek yapıldı.. sadece ütüm kaldı onu da bu akşam inşallah hallederim.. dün kurufasülye pilav cacık turşu komposto vardı iftarda.. maşşallah hepsini bitirdik, bu akşama kalmadı :) bu akşam ne yemek yapsam hiç bilmiyorum..

tatillerden konuşulmuş. biz bayram tatilinde çıkmayı düşünüyorduk, fakat bi ay ertelemek zorunda kaldık. kızkardeşimin isteme ve nişan olayı var. bayramda isteme olacak sonraki hafta da aile arası nişan planlıyorlar, bu zamanda benim tatilde olmam olmaz:)

Yok canım ben eşimi tanıyorum. Asla asla daha bsktırmwz.
Zaten huylarını bildiği için çok çok mecbur kalmadıkça götürmüyorduk.
Düşünsene ramazandan beri yani 16 gündür hiç hiç götürmedik.
Eşim biraz da maaşımız düşük diye bakıcı istemiyor du.
Bakıcı parası nı verince maaşımdan kslscak asgari ücret.
Ama sağlık olsun.

Ahh 7 kat el yabancı olan insanlar.
Onlar ne kadar iyiler.Allah razı olsun.
Her daim nazım geçer.el üstünde tutarlar beni hep.dolayısıyla çocugumu da.
Onlara da dedim bakmak zorunda değil siniz. Babanesi dahi bakmadı ben size birşey diyemem.kızdılar bana
Ah onlar iyiki var ne diyeyim. 2 torunları var 8 ve 6 yaşlarında birde benimkini dw kabul ettiler.
Yeryüzünde hala iyi insanlar var.

Canım keşke başkasını bulabilsen. Böyle söylüyolarsa vardır bi bildikleri, benimde tanıdığım temizlik işlerine giden biri var. yani tanımadığın insanların hayatını bile anlatır neredeyse, dedikodunun bini bi para.

Veee gün parası için eşimden 250 tlyi aldim :) benim zulam şuan evde olan 850 tl. Disardan borç verdiklerim de 350 tl.1200 tl birikim :) bilezige adım adım yaklaşıyorum haa kumbara da var ama onun zamani var :)

Ay bende çıkarmak istiyorum yerinden çıkarıyorum çıkarmasına da o deliklerin olduğu yer açılıyomu yoksa sadece makineden çıkarıp bi şeyle içini mi temizliycez.

Canım patatesleri halka halka doğruyorum kalında değil incede. içine sıvıyağ gezdiriyorum çok az, bir pakete krema döküp tuz karabiber pul biber ilave edip karıştırıyorum hatta bir iki kere yarım bulyonda ilave ettim sonra en yükse ısıda 40-45 dk fırına veriyorum. patatese göre değişiyo süre (ben genelde mikro dalgada yapıyorum en yüksekte 25-30 dk)

Ağva turuna yer ayırttım canım.
Ahhh o kredi kartları tam tuzak benimde taksitler falan var karta e tabi bitince ordan harcanıyo 4000 civarı var. Elden 1000 tl gibi bi borcum var birde taksitlerim var halı, masa, ıvır zıvır.
ne güzel ki başını sokacak bir evin var yaptırıyosun camını kapını biz her ay haybeye..
kendimde değilde eşimde o potansiyeli görmediğim için bi evim olmadan göçüp gidicem bu dünyadan gibi hissediyorum çoğu zaman.

Ooo maşallah işler bitmiş.
Valla sen aklıma kuru fasulyeyi soktun yarın için pişiricem bu akşam ben.

Şükürler olsun ki varlar. Rabbim de onların yüzünü güldürür inşallah.

Bizimde bu sene nişan düğün olayı var tatil falan yalan oldu. nişanı atlattık eylülde düğün var aslında kurban bayramında olabilir belki de masrafından dolayı kıpırdayamam bi yere.

Canım borca girmeden ev sahibi olunmuyor.
Karart gözünü gşr derim.
Ben 10 yıllık evliyim 8.5 sene kirada oturdum.6 kere taşındım 7nci kendi evim. 1080 tl maaş alırken ben
450 tl sinş her ay kiraya veriyor dum ve inan çok zoruma gidiyor du.
Burayı da benim gözü karalığım sayesinde aldık. Eşime kalsa borca falan gidemezdi.
Aramadığım emlakçı müteahhit kalmamıştı.
Burayı topraktan aldık. O ZAMAN VALİDE BENDE KALIYOR DU VE ONAY VERMİYOR UM DEMİŞTİ. Dinlemedik.iyiki dw dinlememişim.
Şimdi elimde 100 bin peşinat olsa neye yarardı.2.5 sene önce 125 e aldığım evim şimdi 280 300 bin oldu.
Oğlu boşanınca koşa koşa yanına gitti (gelin varken eve sokmuyor lardı)
Şimdi ben hala kiralarda olacaktım.
Aldığımı kira ve bakıcıya verecektim.
Dedim ya bazen biraz gözü kara olmak gerekiyor. Sizde birşeyler yapmalısınız bence.biz az maaşla neler yaptık.
Mesela ilk defa bu sene gideceğim 5 yıldızlı otele.
Bazı şeyler e çok sabrettim inan ki.

Merhaba kızlar ben de dün gece uyuyamadim
Aksam iftarda misafir vardı
Yoruldum baya
Çarşamba günü galiba tekrar olucak
Ben misafir agiralmaağırlamak çok alışık olmadığım icin hem telaş oluyorum hem de yoruluyorum
Ramazan diye çağırmak da istiyorum
Bakalım
Bugün biraz yürüyüş yapcam
Üstünkoru okuyabildim yazdıklarınızı
Alintilayamadim
Herkesi çok öpüyorum
Benim de bayramda giymeye böyle takım bişey almam lazım evde var aslında ama yeni değiller bi de şöyle altına minik topuklu bi ayakkabı alasım var incidr beğenmiştim belki öyle bayramlık alırım çünkü eşimin ailesine gidicez ya orda güzel gözükmek istiyorum

Ooo maşallah işler bitmiş.
Valla sen aklıma kuru fasulyeyi soktun yarın için pişiricem bu akşam ben.
Bende yapayım bari bir ara.yalnız
Bu hafta evde hiç yokuz tee pazar gününe kadar.
İftara işyerinde olacağız.
Bir doğru da sahur yaptığımız yok kalkıyor uz ama yiyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…