Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım insan şster istemez telaşe yapıyor. Doğal yani bunlar.
Çikolata soslu kek tr lelli birde sen uyuyamayanlar kervanına mı katıldınız bakim
Yatın uyuyun dinlenin ya.uykusuz zor.

Ahh canım benim eşimde o gözü karalık yok işte.
bizimde maaşlar az eşimin asgari ücret benim biraz fazla.
Bide alışmış rahat, bekarken hep anne desteklemiş evlendik ben nerden bileyim aileden gördüğümüz gibi olacak sandım.Herşeyi üstelendim o da saldı kendini ohhh en son resti çektimde az bişey rahatladım yoksa sonumuz boşanmaya bile giderdi.
Topraktan girmeyi bende düşünüyorum da hiç peşinatsız olmuyo bu işler. onun için önce peşinat lazım.

Maaşlar konusunda aynı durumda yız demekki.
Rabbim ol der ve olur.inşallah seninde evin olur canım.
Olmazsa da canını sıkma sağlık olsun, huzur olsun.

Maaşlar konusunda aynı durumda yız demekki.
Rabbim ol der ve olur.inşallah seninde evin olur canım.
Olmazsa da canını sıkma sağlık olsun, huzur olsun.

İnşallah canım Allah razı olsun.
Aslında kv evinin üstünü kaba inşaat olarak çıktı bizede istediğiniz gibi düzüp girin dedi.
Geçici olarak ucuz yollu orayı düzsem girsem en azından daha iyi bi ev için bize iyi olur diye düşünüyorum. kv ile ilgili bi sıkıntım yok ama yine eşimin arkadaşlarının çoğu orada ve hepsini kahve alışkanlığı var. Oraya gidersek o konuda sıkıntı yaşamaktan korkuyorum.
Birde 3 5 yıl için en az 25000 tl gibi bi rakamı çöpe atmak olacak diye vazgeçiyorum. En az o kadar tutar. bu konuda da çok karışık aslında kafam.

Ben olsam düzmezdim.
Oraya yatıracağın parayı kenara at.
Hatta kredi çekip. Biraz peşinatın olsun.borç öde.
Ben kv evine yatırım yapma taraftarı değilim bize de dediler yapmadık. Sonunda satıldı ev.yaptırdığımızla kalacaktık.
Başka kardeş de varsa sorun cıkarır ilerde.bu işler böyle dir.
Sana tavsiyem yaptırma pişman olursun.

Satılma durumu olmaz. diğer kardeşler de orayı kv nin bizim için yaptığını biliyor. zaten görümcemle görüşemiyoruz eşi göndermiyor. kaynımda burada değil evlendikten sonrada olmayacak. tabi yaşamadan bilinmez ama şu ana dek en ufak bi sorun yaşamadık 13 yıllık evliyim bi sorun olacağına düşünmüyorum. benim düşündüğüm 5 yıl kalsak 2 yıl en fazla kardayız. o kadar çileyi çekmeye değmez zaten şu durumda da borçlar bitince birikim yaparım o kadar parayı diyorum.

Onu mu yapsam bunu mu yapsam derken hepsi kaldı.
Bir aile dostumuzun cocuğu vardı 2.5 yasinda hastaneye yatırmişlar bu sabah. Otobüsüne bindim onu görmeye gidiyorum. Ağlıyormus benim icin. Birde oyuncak aldım.

Doner dönmez hızlıca işlere girişmem lazim

Bazi makinelerde o pervanede acilabiliyor bazilarinda ise kurdan yada telle temizlemen gerekiyor. Ben kurdanla temizliyorum

Merhaba
Bozuk para kumbarası yapmıştım
500 küsürlerde şuanda
Bozuk paralarınızı nasıl değerlendiriyosunuz?
Nerede tümletebilirim?
Dolar almaya gitsem deli gibi bakarlarmı bana acaba
hoşgeldin. ben kumbaramı açarken BİM de tümletirim. Bim a101 gibi yerler alır

Canım insan şster istemez telaşe yapıyor. Doğal yani bunlar.
Çikolata soslu kek tr lelli birde sen uyuyamayanlar kervanına mı katıldınız bakim
Yatın uyuyun dinlenin ya.uykusuz zor.

Birkac saatte olsa uyudun ben
Uyandim.simdi bu kadar uyku yeter yoksa bu gece de nobet tutatim

Bende buraya yazdikdan sonra uyumusum simdi uyandim.
Mutfagi temizlicem yatsam daha iyi serin serin oh esiyor.

-Mavi marketler butunluyor bozuk paralari.

Corbam var
Makarna yapicam
Ana yemek ne yapsam hic bilmiyorum.
Bu aralar ne yapcami hic bilmiyorum hep dusunuyorum.

Parlak bir fikrim gelir belki bisi uydururum

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğe.

Bazi makinelerde o pervanede acilabiliyor bazilarinda ise kurdan yada telle temizlemen gerekiyor. Ben kurdanla temizliyorum

Akşam bi deniyeyim bakalım bende nasıl olacak..

kızlar ben perwoll sıvı çamaşır deterjanı almıştım, beyazlar için.. bu haftasonu denedim.. sonuçtan gayet memnun kaldım.. ariel toz deterjan kullanıyordum hala da bitmedi, iş yerim ramazan çeki verince onu kullandığımda perwoll alöıştım. yanlış hatırlamıyorsam burda bi ara sempatik_kiz önermişti. fiyatı da uygun.. alternatif olsun diye ben de yazayım dedim.

akşama yapacak pratik birşeyler düşünmem gerek.. yoksa dışardan takılmak zorunda olacaz, onu da yapmak istemiyorum yaaa

Merhabalar....
Bana da akşam için bı fikir verir misiniz bayanlar??
nora2010 çocuğun için yer bulduğuna sevindim inşallah uzun süreli de birini bulursun
Hafta sonu hep gezdigimiz için evdeki işler halaaaa beni bekliyor
Zaten yapmamistim ve bekliyordu hafta sonu da beklediler
Temizlik topigime yazıp harfiyen uygulayacagim
ayrıca bayram için bluz ve pantolon almak istiyorum umarım bulurum
Beyaz kot ve üstüne birşey alırsam benden mutlusu olmaz
Birde gözlük ve siyah dar pantolon istiyorum bı kaç tane de tsirht aman n kadar çok şey istiyorum
Planım su bu hafta evi bitireyim haftaya da alışveriş yapayım nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…