Canım insan şster istemez telaşe yapıyor. Doğal yani bunlar.Merhaba kızlar ben de dün gece uyuyamadim
Aksam iftarda misafir vardı
Yoruldum baya
Çarşamba günü galiba tekrar olucak
Ben misafir agiralmaağırlamak çok alışık olmadığım icin hem telaş oluyorum hem de yoruluyorum
Ramazan diye çağırmak da istiyorum
Bakalım
Bugün biraz yürüyüş yapcam
Üstünkoru okuyabildim yazdıklarınızı
Alintilayamadim
Herkesi çok öpüyorum
Benim de bayramda giymeye böyle takım bişey almam lazım evde var aslında ama yeni değiller bi de şöyle altına minik topuklu bi ayakkabı alasım var incidr beğenmiştim belki öyle bayramlık alırım çünkü eşimin ailesine gidicez ya orda güzel gözükmek istiyorum
Ahh canım benim eşimde o gözü karalık yok işte.Canım borca girmeden ev sahibi olunmuyor.
Karart gözünü gşr derim.
Ben 10 yıllık evliyim 8.5 sene kirada oturdum.6 kere taşındım 7nci kendi evim. 1080 tl maaş alırken ben
450 tl sinş her ay kiraya veriyor dum ve inan çok zoruma gidiyor du.
Burayı da benim gözü karalığım sayesinde aldık. Eşime kalsa borca falan gidemezdi.
Aramadığım emlakçı müteahhit kalmamıştı.
Burayı topraktan aldık. O ZAMAN VALİDE BENDE KALIYOR DU VE ONAY VERMİYOR UM DEMİŞTİ. Dinlemedik.iyiki dw dinlememişim.
Şimdi elimde 100 bin peşinat olsa neye yarardı.2.5 sene önce 125 e aldığım evim şimdi 280 300 bin oldu.
Oğlu boşanınca koşa koşa yanına gitti (gelin varken eve sokmuyor lardı)
Şimdi ben hala kiralarda olacaktım.
Aldığımı kira ve bakıcıya verecektim.
Dedim ya bazen biraz gözü kara olmak gerekiyor. Sizde birşeyler yapmalısınız bence.biz az maaşla neler yaptık.
Mesela ilk defa bu sene gideceğim 5 yıldızlı otele.
Bazı şeyler e çok sabrettim inan ki.
Maaşlar konusunda aynı durumda yız demekki.Ahh canım benim eşimde o gözü karalık yok işte.
bizimde maaşlar az eşimin asgari ücret benim biraz fazla.
Bide alışmış rahat, bekarken hep anne desteklemiş evlendik ben nerden bileyim aileden gördüğümüz gibi olacak sandım.Herşeyi üstelendim o da saldı kendini ohhh en son resti çektimde az bişey rahatladım yoksa sonumuz boşanmaya bile giderdi.
Topraktan girmeyi bende düşünüyorum da hiç peşinatsız olmuyo bu işler. onun için önce peşinat lazım.
Maaşlar konusunda aynı durumda yız demekki.
Rabbim ol der ve olur.inşallah seninde evin olur canım.
Olmazsa da canını sıkma sağlık olsun, huzur olsun.
Satılma durumu olmaz. diğer kardeşler de orayı kv nin bizim için yaptığını biliyor. zaten görümcemle görüşemiyoruz eşi göndermiyor. kaynımda burada değil evlendikten sonrada olmayacak. tabi yaşamadan bilinmez ama şu ana dek en ufak bi sorun yaşamadık 13 yıllık evliyim bi sorun olacağına düşünmüyorum. benim düşündüğüm 5 yıl kalsak 2 yıl en fazla kardayız. o kadar çileyi çekmeye değmez zaten şu durumda da borçlar bitince birikim yaparım o kadar parayı diyorum.Ben olsam düzmezdim.
Oraya yatıracağın parayı kenara at.
Hatta kredi çekip. Biraz peşinatın olsun.borç öde.
Ben kv evine yatırım yapma taraftarı değilim bize de dediler yapmadık. Sonunda satıldı ev.yaptırdığımızla kalacaktık.
Başka kardeş de varsa sorun cıkarır ilerde.bu işler böyle dir.
Sana tavsiyem yaptırma pişman olursun.
Bazi makinelerde o pervanede acilabiliyor bazilarinda ise kurdan yada telle temizlemen gerekiyor. Ben kurdanla temizliyorumCanım keşke başkasını bulabilsen. Böyle söylüyolarsa vardır bi bildikleri, benimde tanıdığım temizlik işlerine giden biri var. yani tanımadığın insanların hayatını bile anlatır neredeyse, dedikodunun bini bi para.
Ay bende çıkarmak istiyorum yerinden çıkarıyorum çıkarmasına da o deliklerin olduğu yer açılıyomu yoksa sadece makineden çıkarıp bi şeyle içini mi temizliycez.
Canım patatesleri halka halka doğruyorum kalında değil incede. içine sıvıyağ gezdiriyorum çok az, bir pakete krema döküp tuz karabiber pul biber ilave edip karıştırıyorum hatta bir iki kere yarım bulyonda ilave ettim sonra en yükse ısıda 40-45 dk fırına veriyorum. patatese göre değişiyo süre (ben genelde mikro dalgada yapıyorum en yüksekte 25-30 dk)
Ağva turuna yer ayırttım canım.
Ahhh o kredi kartları tam tuzak benimde taksitler falan var karta e tabi bitince ordan harcanıyo 4000 civarı var. Elden 1000 tl gibi bi borcum var birde taksitlerim var halı, masa, ıvır zıvır.
ne güzel ki başını sokacak bir evin var yaptırıyosun camını kapını biz her ay haybeye..
kendimde değilde eşimde o potansiyeli görmediğim için bi evim olmadan göçüp gidicem bu dünyadan gibi hissediyorum çoğu zaman.
hoşgeldin. ben kumbaramı açarken BİM de tümletirim. Bim a101 gibi yerler alırMerhaba
Bozuk para kumbarası yapmıştım
500 küsürlerde şuanda
Bozuk paralarınızı nasıl değerlendiriyosunuz?
Nerede tümletebilirim?
Dolar almaya gitsem deli gibi bakarlarmı bana acaba
Hoşbulduk :)hoşgeldin. ben kumbaramı açarken BİM de tümletirim. Bim a101 gibi yerler alır
Canım insan şster istemez telaşe yapıyor. Doğal yani bunlar.
Çikolata soslu kek tr lelli birde sen uyuyamayanlar kervanına mı katıldınız bakim
Yatın uyuyun dinlenin ya.uykusuz zor.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğe.Onu mu yapsam bunu mu yapsam derken hepsi kaldı.
Bir aile dostumuzun cocuğu vardı 2.5 yasinda hastaneye yatırmişlar bu sabah. Otobüsüne bindim onu görmeye gidiyorum. Ağlıyormus benim icin. Birde oyuncak aldım.
Doner dönmez hızlıca işlere girişmem lazim
Bazi makinelerde o pervanede acilabiliyor bazilarinda ise kurdan yada telle temizlemen gerekiyor. Ben kurdanla temizliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?