mercimek çorbası canım..Çorba ne çorbası varzelalke
canım benim kurtarıcım böyle zamanlarda mantı olur hep hem severek tüketiliyo hem pratik. Evde neyin var neyin yok onu bi düşün ona göre bişey çıkar mutlaka.akşama yapacak pratik birşeyler düşünmem gerek.. yoksa dışardan takılmak zorunda olacaz, onu da yapmak istemiyorum yaaa
dondurucuda köfte var, bim mantısı da var aslında.. ikisinden yapsam koysam ortaya olur mu acaba..canım benim kurtarıcım böyle zamanlarda mantı olur hep hem severek tüketiliyo hem pratik. Evde neyin var neyin yok onu bi düşün ona göre bişey çıkar mutlaka.
Oldu bileeee bide salata missss. Hayırlı iftarlar.dondurucuda köfte var, bim mantısı da var aslında.. ikisinden yapsam koysam ortaya olur mu acaba..
millet saatlerce gidiyo çok üzülüyorum ama herkes yakında oturamayacağı için mecbur işte hayat...Selam kızlar işe gidiyorum
Servise bindijten 5 6 dk sonra işteyim şanslımıyım ne
Sen daha da şanslısın.millet saatlerce gidiyo çok üzülüyorum ama herkes yakında oturamayacağı için mecbur işte hayat...
ben de evden çıktıktan 1 dk sonra işteyim. (yürüyerek)
böyle olunca zamanın kalıyo.
Mezuniyetin hayirli olsunSelam herkese.
Ne zamandır yazmıyordum ama hep okuyorum.
Mezun oldum sonundabol bol dinleniyorum. Bir yandan da işe gidiyorum. Yarı zamanlı çalışınca insan her şeye vakit ayırabiliyor.
Bugün kendim için alışveriş yaptım. Sanırım son 7-8 aydır ilk kez kıyafet aldım kendime.
h&m de indirim bölümünden 25 tl ye gömlek aldım. 15 tl ye yazlık bir ayakkabı. 5 tlye de askılı bir bluz aldım. Toplam 45 tl tuttu karttan çektim. Bu ay ilk kez kredi kartım düşük gelecek inşallah. 100 tl yi geçeceğini sanmıyorum. Acayip mutluyum bu konuda. Uzun bir zamandan sonra ilk kez köşeye para atabileceğim.
Gününüz güzel geçsin.
Müsriflikmi bilmem ama cok zevkli oliyor be.İnsanlık için küçük ama benim için çok büyük bir adım attım
Gardrobumdaki kisliklarla yazlıklari yerlerini değiştiriyorum
Aman toz olmuş heryer sevmediğim bluz ve kazakları bende ayiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?