- 20 Temmuz 2015
- 1.841
- 5.110
- 358
- 30
Isyerimizde kahvemizi de yapiyoruz cayimizi da cnm ama malum bebis var gobuste o yüzden aram yok sadece süt içiyorumKöstebekcim acaba sen nöbette kahve falan içmiyor musun hiç ya?
Ne kadar iradelisin..
Bayağı birikmişin oldu vallahi, eşin de böyleyse çok iyi birikim olur.
Bitlis de ucuzdur bayağı
Edit:yorumu okuyunca resmen kenafir gözlü gibi yazmışım ha, aman nazar değmesin diyim maşallah
Sen de totonu kaşı adettendir :))
Tam altin cnmOrtasında 4çeyrek mi var 5 mi canım
Ben pişmiş karnıyarık ve biber koyuyorum aslında. Ya da pişirmeden dolma koyuyorum. Ama buzlukta yerim kalmadı. Bir kaç poşet koymak istiyorum.Dolmalik biber ve patlican ben koymadim
Ama karsi komsu abla biberleri cok az firinda sönduruyor sonra posetliyo buzluga koyuyo.
Annemde patlicanlari alacali soyup kizartip koyuyo.
Sonra cikarip hemen kiymali harci koyup pisiriyo
Bazende kiymali harcida koyup ortasina saklama kabina koyup buzluga atiyo
Ya aslinda cok ama cok pratik ama ben buzluk tadi aliyorum onda.
O sebepden kisin patlican almiyorum mevsimine göre artik.
Kiz sus ben kumbarayi deseledim ya
Neyse sonra faiziyle atarsın o zaman. Bu arada sen kumbaraya kağıt para atıyorum dediğin günden beri daha çok merak ediyorum. Senin kumbara benimkini dövecek gibiKiz sus ben kumbarayi deseledim ya
Atm den para cekemedim 50 tl tirtikladim kumbaradan
Hemde acilmayan kumbaradan yaptim bunu
Evet hic bozuk atmadim ama boylede dolmuyor bir turlu daha ayiikli kumbaranin kuyruguna kadar dolduNeyse sonra faiziyle atarsın o zaman. Bu arada sen kumbaraya kağıt para atıyorum dediğin günden beri daha çok merak ediyorum. Senin kumbara benimkini dövecek gibi
Ismi ne kitabinÖzlem denizmenin iki kitabını sipariş etmiştim. Bugün gelir diye bekledim ama tedarik sürecinde diyo:)
Aklıma ilk tasarrufu,birikimi düşüren kişi kendisi. Anlatımı çok güzel ve özendiriciydi. Kitabıda öyledir inşallah.
cevap için tesekkurEki Görüntüle 1885976
Bu üç kitabı var sadece. Ben kartla ilgili olanı almadım. Kredi kartına çok iyimser bakamadım gitti. Eşimde var giyim yada eşya alışverinde kullanıyoruz ama ne harcadığımızı nede ne ödediğimizi bilmem
19 lira harcadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?