Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok cnm çağımız kahvemiz yapiyoz isyerinde ama malum bebeisi
Isyerimizde kahvemizi de yapiyoruz cayimizi da cnm ama malum bebis var gobuste o yüzden aram yok sadece süt içiyorum eşiminde benimde kredimiz var ben krediden kalanı biriktiriyorum keske esimde benim gibi olsa ama onun paraciklar gidiyor hep iste yemek yiyo sigarası falan var

Ben pişmiş karnıyarık ve biber koyuyorum aslında. Ya da pişirmeden dolma koyuyorum. Ama buzlukta yerim kalmadı. Bir kaç poşet koymak istiyorum.
Sağol canım
Bana da bazı yiyeceklerde geliyor buzluk kokusu. Ama yapacak birşey yok. Mecburen koyuyoruz.
Benim evde yardımcım gar. Yemeklerimi o yapıyor. O da sık kullanıyor buzluğa. Ama yine de lazım oluyor.

Kiz sus ben kumbarayi deseledim ya
Atm den para cekemedim 50 tl tirtikladim kumbaradan
Hemde acilmayan kumbaradan yaptim bunu
Neyse sonra faiziyle atarsın o zaman. Bu arada sen kumbaraya kağıt para atıyorum dediğin günden beri daha çok merak ediyorum. Senin kumbara benimkini dövecek gibi

Neyse sonra faiziyle atarsın o zaman. Bu arada sen kumbaraya kağıt para atıyorum dediğin günden beri daha çok merak ediyorum. Senin kumbara benimkini dövecek gibi
Evet hic bozuk atmadim ama boylede dolmuyor bir turlu daha ayiikli kumbaranin kuyruguna kadar doldu
Yilbasina kadar ancak dolar gibi dolumca foto aticam.kiz

Günaydın..akşam bir hesap yaptım ve aylık hedefler belirledim. Aldığımı yazmak çok iyi oldu. Az çok nereye ne harcanıyo görebiliyorum. Ona göre yaptım harcama planınıda. Bakalım ocak ayına kadar hedefimi tutturabilecekmiyim.
O kadar harcama yapmama rağmen iki haftada 200 atabilmişim. Bozuklarıda oğluma veriyorum üstelik. Daha önce kenara kuruş koymadığıma göre şimdiye kadar nereye gitmiş bu para acaba

Selammm.
Evde olmanın avantajı para harcamamak oluyo
Bu hafta sonu o dönüs trafiklerini dusununce evden cikmamaya karar verdik.

Biraz yuruyus yapasim vardı şile taraflarinda ama baska haftaya kaldı
Parada cebimize kaldı.

Ben de geldim evime. Annemden domates fasülye maydanoz elma ve sarımsak getirdim. Domateslerin bazıları etmemişti. Onlar balkona koydum. Ters kapatyım.
Akşama doğru arkadaşın oğlunun sünnet düğünü var. Oray'a gideriz. Bu akşam yemekle uğraşmıcam. Orada yeriz yemeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…