Küçük Düşün Büyük Olsun!

Goruntu harika
Bereketli olsun paran ne yapmayi dusunuyorsun.
Bende kumbaramin dolmasini sabirsizlikla bekliuorum
Teşekkür edeim. İnşallah canım
Spor yapmak için salona gidiyorum. Normalde kart ile ödüyorduk. 3 aylık aidat parasını ödeyeceğim.
Şimdilik öyle düşünüyorum.

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar
nihayet evime döne bilidim tabi bir dolu eksi hesapla
hastamız olduğu için bu yaz fazla açıldık umarım toparlıyabiliriz

şimdi sizden bir konuda fikir alayım kızlar
dövizi nasıl alıyorsunuz bankadan mı, yoksa gidip dövizciden mi alıyorsunuz
bildiğim kadarıyla internet üzerinden alınca aylık mı yıllık mı bir vergisi vr galiba yanlış mı biliyorum

M maviduvar1 güle güle harca canım

Günaydın. Ben dovizciden aliyorum...

günaydın arkadaşlar
M maviduvar1 hoş bulduk, peki döviz hesabından vergi kesintisi ne kadar yapılıyor canım
Ben işbankasından alıyorum. Hiç kesinti yapılmıyor.
Ama Bi kere halkbankasndan aldım. Orada kesinti yapmışlardı

Mutlu pazarlar fıstıklar

Gelir gider tablolarıma baktım biraz önce, aylık birikim Hedeflerimi gözden geçirdim.
6aylık hedefimi tutturmuşum ama içinde ekstradan az çok Gelen parada var.
Hedef 2.250 idi yapılan 3.000
Bu benim için çok büyük bir başarı çünkü birikim tasarruf yapmaya yeni başladım 10ay oldu ama bu sürede k.k. Borçlarımız ve kredi borçlarımız da devam etti.Ki ben ilk 4ay sadece borçlarımızı düzene soktum.
Hepinize çok teşekkür ederim sizi takip ettiğim için oldu böyle

Bir sonraki 6aylık hedefimi de 5.000 olarak belirmemişim umarım başarabilirim

Ben bugun 30tl attım
Yani pazara gidicektim fakat annem lazim olan zaten 2-3parcaydi (biber,palican)ben alirim dedi sagolsun.
30tl cebime kaldi.

Düzenli bir gelirim olsa cok güzel planlarım var birikim icin ama malesef sadece ev hanimi olunca duzenli bir gelir olmuyo.

Son düzenleme:
Selam merhabalar
Bayadir girmiyodum
Bayram girdi araya
Ev falan baktik tam karar kildik alicaktik esim vazgecti bir ay daha bakinalim dedi
Hadi bakalim
Bu ay hsg cektircektim hormon tahlili vardi doktor izinliymis oda digrr aya kaldi sonra kpss var ona gricez bir ay var ona
Bende diyetisyene gitmeyi dusunuorum 120tl biriktirdim hatta kusuratli ustu bozuk saymadim
Bakalim bir hafta sinrada diyetisyene gidicem sonra tekrar ev bakicaz durumlar karisik kurusuk bu ara pek birikim yapamyiz biz anca ev aldiktan sonra baslar heralde

Ne guzel hedefiniz tutmuş. Darısı basima :)

Ben bu ay bi küçük altın aldım . Aslında 25 tane vardı ama tutamiyorum kendimi ufacık bişi lazım olsa hemen altinlara gidiyor aklım böyle yapa yapa bütün takilarim gitti . Araç koltuk kılıfı almak için bile bozdurdugum oldu değerini bilemedim o kadar takinin bileziklerim bile gitti Ota b*ka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…