Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maalesef bende aynı aptallığı yaptım zamanında o kadar takıyı bozdurmasaydım bir dünya birikimimiz olacaktı
Napalım anca akıllandım

Maalesef bende aynı aptallığı yaptım zamanında o kadar takıyı bozdurmasaydım bir dünya birikimimiz olacaktı
Napalım anca akıllandım
8 bilezik . 25 küçük altın . kupelerim . 3 yüzük. zincir. 5 i biyerdem . Daha o kadar da elime geçen para nisan da filan . Ramazan bayramında 700 tl param oldu o bile gitti hiç birikim yapamıyorum . Nasıl hakim olurum ki kendime. Şuan sadece gümüş yuzuklerimiz kaldı .

Hemen bugunden tezi yok kendine sabir kumbarasi aliyorsun
Istesende icinden para alamiyorsun parayi kumbise atiyorsun ve unutuyorsun

Hemen bugunden tezi yok kendine sabir kumbarasi aliyorsun
Istesende icinden para alamiyorsun parayi kumbise atiyorsun ve unutuyorsun
Söz alacağım gitti o kadar altın ve paralar hiç bişi de almadık araba yi bile KP aliverdi şimdiki aklım olsa dokunmazdim hic

Merhaba arkadaşlar ben de açılmayan kumbara aldım bozuklukları atıyorum ama ayriyeten altın biriktirmek istiyorum kar edebilmek için hangi tür altından almalıyım 22 ayar 24 ayar pek anlamıyorum gram altın mı yoksa çeyrek mi almalıyım yada altın hesabı açtırmak daha mı mantıklı ?

Söz alacağım gitti o kadar altın ve paralar hiç bişi de almadık araba yi bile KP aliverdi şimdiki aklım olsa dokunmazdim hic

Bende hiç biriktiremem sanıyodum ama isteyince oluyomuş.
İşin sırrı önce ayırıp sonra harcamak. Ve ayırdığını unutmak
Birde 1-15 eylül arası dedikleri gibi yazdım her aldığımı. Aman yarabbim..ne saçma şeylere gitmiş benim paracıklar. Yine yazıyorum ama her akşam kontrol ediyorum. Saçmalamışsam ertesi güne cezasını kesiyorum

24 ayar gram bana daha mantıklı geliyo. Küçük altın alırsamda kulpsuz alıyorum mutlaka. Yoksa başını sevdiğim çocuğun bile yakasına iliştirebilirim. O potansiyel var bende
Bankayada sıcak bakamadım bir türlü. Gerçekçi gelmiyo bana hiç. Var ama sanki yokmuş gibi. Bozdurmasıda bir tıka bakar

Ayy yapmayın nasıl kıydınız.
Ben altinlarimi unuttum resmen.
Okadar yani
Bozdurmam ya kiyamam.
İnsAllah bundan sonra biriktirirsiniz.

Tesekkürler altın hesabında alış ve satış fiyatı arasında çok fark olmuyormuş o ilgimi çekti gram altında neden 24 ayar alınmalı

Ya bizim çok yüksek gelirimiz yok zaten giderimiz çok fazla 2 çocuk ikiside bez çok bişi biriktiremem zaten de gene de çok israf oluyor hersey bi toparlayamadik çocuklar sersem yaptı beni.

Bugün kuaföre 180 TL verdim. Karttan çektirdik.
Eşim pazara hitti. Ne harcadı bilmiyorum.
Kartta ükendimize koyduğumuz limitten 500 TL kaldı. Dün eşim arabasının mazotunu doldurtmuş. Ben de 100 liralık filan alırım. Kart kesilince doldururum.

Bugün oğlanın odasını elden geçirdim. Kaplık, etiket, boya, kalem, silgi, kalemtraş herşey fazlasıyla var. Yenisini almayacağız dedim. Tamam anne Dedi kuzum.
Sadece defter alırız.

Ayy yapmayın nasıl kıydınız.
Ben altinlarimi unuttum resmen.
Okadar yani
Bozdurmam ya kiyamam.
İnsAllah bundan sonra biriktirirsiniz.
Bunlar hatirladiklarim takım coktu ama şehir değiştirdik cebimizde 5 kuruş yoktu depozito için ivir zivir araba koltuk kılıfı için bile bozdurdum çok pişmanım geri gelmiyor artık

cocuklarimolmadanasla artık olan olmuş. Zararın neresinden dönsen kar.
Bizim de çok aptalca harcamalarımız oldu. Bazen hala oluyor. Ben eskiden çok kılık kıyafet alırdım. Hatta bazılarını giymeden verdim bile. Resmen çula çaputa dünyanın parasını döktüm. Şimdi çok pişmanım. Hala alıyorum ama her gördüğüme atlamıyorum.
Bundan sonra güzel birikimlerin olur inşallah

Tesekkürler altın hesabında alış ve satış fiyatı arasında çok fark olmuyormuş o ilgimi çekti gram altında neden 24 ayar alınmalı

Rica ederim..Bende çok bildiğimden değil aslında,kendimce fikrimi söyledim.bankada benimde altın hesabım var. Bir ara kullanıyodumda. Sonra çok yapay geldi. çok altınım olursa bir gün,al sat yapmak içşn kullanabilirim. Altının fırladığı dönemde bu şekilde çok paralar kazananlar oldu. Ama şu an ne piyasa al sat için uygun,nede çok altınım var

Bir ara çok kafa yormuştum bu konuda. İnternetten okuduklarım,kuyumcuya sordum falan..o zamandan beri 24 ayar gr almaktan yanayım.

Kizlar bende yoldayim evime gidiyorum ailemden ayrilmak zor olsa da kendi duzenini ariyor insan is basliyo yarin bir suru evrak thazirlamam laxim korkuyorum ama bi sekilde yetisecek herkes benim gibi bu hafta hazirlar bence o yizden panik yok :)
Bende bu gunden itibaren kemerleri skicam esim yeni yilda bir terfi bekliyor insallah yeni yola kalmadan alir o zaman biraz daha rahtlicaz. Eve gidince de bir program varmis hergun harcadiklarini yaziyormussun onu indiricem harcamalarimi yazicam. Suanda bile gereksiz abur cubur yemek isyiyorum ama para harcamamak adina almiyorum hemde sagliksiz annemde sagolsun hem yemek hemde buzluk icin birseyler koydu k.v. de koymus onlarla bir hafta idare ederiz belki kahvaltilik alririm o kadar. Bu arda peynir yapan var mi evde ben bu hafta denemeyi dusunuyorum da guzel olur mu sizce?

Sagolasin M maviduvar1 bende oyle yapicam canim hem kredi odeyecegim hemd e birikim yapicam bir hedefim var iki seneye kadar pesinatini biriktirirsem cok guzel olacak
Mavipatikli kendine hedefler koymusne guzel bende o hedefleri tutturursam cok sevinicem. Nasilsin lekeler ne alemd? Gerci face.ten gordugum kadariyla pek bisey yok artik masallahin var

Çok şükür evimdeyim... dün gece geldik anca camasirlari hallettim... eski düzenimize acilen dönmemiz lazım açıldık biraz .. ben geriye dönüp okuyayım topikcigimizi :)

Ben kılık kıyafet kuaför filan para vermiyorum çok alışveriş yapmam 2 kat yazlık 2 kat kışlık kiyafetim vardır genelde ev kiramiz yüksek ev alacağız allah nasip ederse inşallah birikim yapar hayırlı işlerde kullanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…