- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Maalesef bende aynı aptallığı yaptım zamanında o kadar takıyı bozdurmasaydım bir dünya birikimimiz olacaktıBen bu ay bi küçük altın aldım . Aslında 25 tane vardı ama tutamiyorum kendimi ufacık bişi lazım olsa hemen altinlara gidiyor aklım böyle yapa yapa bütün takilarim gitti . Araç koltuk kılıfı almak için bile bozdurdugum oldudeğerini bilemedim o kadar takinin bileziklerim bile gitti Ota b*ka .
8 bilezik . 25 küçük altın . kupelerim . 3 yüzük. zincir. 5 i biyerdem . Daha o kadar da elime geçen para nisan da filan . Ramazan bayramında 700 tl param oldu o bile gitti hiç birikim yapamıyorum . Nasıl hakim olurum ki kendime. Şuan sadece gümüş yuzuklerimiz kaldı .Maalesef bende aynı aptallığı yaptım zamanında o kadar takıyı bozdurmasaydım bir dünya birikimimiz olacaktı
Napalım anca akıllandım
Hemen bugunden tezi yok kendine sabir kumbarasi aliyorsun8 bilezik . 25 küçük altın . kupelerim . 3 yüzük. zincir. 5 i biyerdem . Daha o kadar da elime geçen para nisan da filan . Ramazan bayramında 700 tl param oldu o bile gitti hiç birikim yapamıyorum . Nasıl hakim olurum ki kendime. Şuan sadece gümüş yuzuklerimiz kaldı .
Söz alacağım gitti o kadar altın ve paralar hiç bişi de almadık araba yi bile KP aliverdiHemen bugunden tezi yok kendine sabir kumbarasi aliyorsun
Istesende icinden para alamiyorsun parayi kumbise atiyorsun ve unutuyorsun
Söz alacağım gitti o kadar altın ve paralar hiç bişi de almadık araba yi bile KP aliverdişimdiki aklım olsa dokunmazdim hic
Merhaba arkadaşlar ben de açılmayan kumbara aldım bozuklukları atıyorum ama ayriyeten altın biriktirmek istiyorum kar edebilmek için hangi tür altından almalıyım 22 ayar 24 ayar pek anlamıyorum gram altın mı yoksa çeyrek mi almalıyım yada altın hesabı açtırmak daha mı mantıklı ?
Ben bu ay bi küçük altın aldım . Aslında 25 tane vardı ama tutamiyorum kendimi ufacık bişi lazım olsa hemen altinlara gidiyor aklım böyle yapa yapa bütün takilarim gitti . Araç koltuk kılıfı almak için bile bozdurdugum oldudeğerini bilemedim o kadar takinin bileziklerim bile gitti Ota b*ka .
Ayy yapmayın nasıl kıydınız.8 bilezik . 25 küçük altın . kupelerim . 3 yüzük. zincir. 5 i biyerdem . Daha o kadar da elime geçen para nisan da filan . Ramazan bayramında 700 tl param oldu o bile gitti hiç birikim yapamıyorum . Nasıl hakim olurum ki kendime. Şuan sadece gümüş yuzuklerimiz kaldı .
Tesekkürler altın hesabında alış ve satış fiyatı arasında çok fark olmuyormuş o ilgimi çekti gram altında neden 24 ayar alınmalı24 ayar gram bana daha mantıklı geliyo. Küçük altın alırsamda kulpsuz alıyorum mutlaka. Yoksa başını sevdiğim çocuğun bile yakasına iliştirebilirim. O potansiyel var bende
Bankayada sıcak bakamadım bir türlü. Gerçekçi gelmiyo bana hiç. Var ama sanki yokmuş gibi. Bozdurmasıda bir tıka bakar
Ya bizim çok yüksek gelirimiz yok zaten giderimiz çok fazla 2 çocuk ikiside bez çok bişi biriktiremem zaten de gene de çok israf oluyor hersey bi toparlayamadik çocuklar sersem yaptı beni.Bende hiç biriktiremem sanıyodum ama isteyince oluyomuş.
İşin sırrı önce ayırıp sonra harcamak. Ve ayırdığını unutmak
Birde 1-15 eylül arası dedikleri gibi yazdım her aldığımı. Aman yarabbim..ne saçma şeylere gitmiş benim paracıklar. Yine yazıyorum ama her akşam kontrol ediyorum. Saçmalamışsam ertesi güne cezasını kesiyorum
Bunlar hatirladiklarim takım coktu ama şehir değiştirdik cebimizde 5 kuruş yoktu depozito için ivir zivir araba koltuk kılıfı için bile bozdurdum çok pişmanımAyy yapmayın nasıl kıydınız.
Ben altinlarimi unuttum resmen.
Okadar yani
Bozdurmam ya kiyamam.
İnsAllah bundan sonra biriktirirsiniz.
Tesekkürler altın hesabında alış ve satış fiyatı arasında çok fark olmuyormuş o ilgimi çekti gram altında neden 24 ayar alınmalı
Ben kılık kıyafet kuaför filan para vermiyorum çok alışveriş yapmam 2 kat yazlık 2 kat kışlık kiyafetim vardır genelde ev kiramiz yüksek ev alacağız allah nasip ederse inşallah birikim yapar hayırlı işlerde kullanırız.cocuklarimolmadanasla artık olan olmuş. Zararın neresinden dönsen kar.
Bizim de çok aptalca harcamalarımız oldu. Bazen hala oluyor. Ben eskiden çok kılık kıyafet alırdım. Hatta bazılarını giymeden verdim bile. Resmen çula çaputa dünyanın parasını döktüm. Şimdi çok pişmanım. Hala alıyorum ama her gördüğüme atlamıyorum.
Bundan sonra güzel birikimlerin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?