Ev almakKizlar peki hedefleriniz neler?
Benim hedefim bebisimiz olmazsa ki insallah o zamana kadar olur iki seneye ev pesinatini biriktirip yatirimlik bir ev almak.
Küpe doldurup gommeyi düşünürsen yer gösterebilirimBrnim hedefim bi suru altin biriktirmek
Ah ah kupe koyup gomecek kadar altin olsa tek basimada saklayacak yer bulurumda nerdeeeKüpe doldurup gommeyi düşünürsen yer gösterebilirim
Ah ah kupe koyup gomecek kadar altin olsa tek basimada saklayacak yer bulurumda nerdeee
Ayiptir soylemesi daha bir ceyregim bile yoksu altin bi dusede alsam diye bekliyorum
Iyi fikirBundan sonra iş yerinde kahvaltıya para vermiycem çok kararlıyım her gün yanımda goturcem evde herşey var çok şükür. . Üşendiğim için kantinde yiyordum artık evden insallah
Afiyetle yiyin bereketli olsunmrb kizlar yorucu bi tatilin ardindan
bende kendimce yapiyorum bisiler 6 tane bilezigim var 2 tanede cumhuriyet altinim var bide bayramda memkekette mevlut okuttuk 1200 lira para taktilar bide 5 tane ceyrek taktilar oglusuma annem halalarim teyzem hepsi bi cok kiyafet almislar kuzuma bi 3"sene kiyafet alman ufak tefek haricinde annemle kayinvalidem yine bos gondermedi sagolsunlar salcami tursumu sarumsagimi soganimi krutulmus taze fasulye ve kaysimi salamura koy peynirimi nanemi sucugumu unumu koy makarnasi ve eristesi recelimi koydular dahada koyacaklardi istemedim yukum cok fazlaydi malum bebek olunca bu getirdiklerim beni bi sene idare eder cok sukurr simdi birikime kaldigim yerdeb devam insallah oglumun kumbarasida var ondada pasamin bayram harcliklari var bizde haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?