Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar peki hedefleriniz neler?
Benim hedefim bebisimiz olmazsa ki insallah o zamana kadar olur iki seneye ev pesinatini biriktirip yatirimlik bir ev almak.

Beth18 Evet cnm teşekkür ederim
Ödemelerimiz çok oldugu ıcın, birikim hesabımı da ona göre hesapladım
Ikinci 6 aylık döneme bu ay girdim hedefim bu kez daha yüksek çünkü bazı taksitler ve ödemeler azaldı ve biten de oldu
İsteyince oluyor gerçekten para biriktirmek çok zevkli imiş.

Kizlar peki hedefleriniz neler?
Benim hedefim bebisimiz olmazsa ki insallah o zamana kadar olur iki seneye ev pesinatini biriktirip yatirimlik bir ev almak.
Ev almak Arabamız var Toki ye de yazildik arsaları satışa çıkardık ama daha bişi yok arsalarimiz satilmadi . Kira odemek çok zoruma gidiyor ve apartmanda değil müstakil evde oturmak istiyorum

Beth18 çok teşekkür ederim. Daha iyi çok şükür. Tahminimden de önce iyileşti. Yani hala lekeler var ama bilmeyen farketmiyor. İnşalalh onlar da geçecek. Ben de dert etmiyorum artık kendime.
Benim aslında Bi hedefim yoktu. Evimiz var.
Bu yıl 2. Arabamızı aldık. Çok ihtiyaç oluyordu. Onun kredisini ödüyoruz.
Bu kredi bitince yaşadığım şehirde kiraya vermek için küçük bir daire alabiliriz belki. Bu düşünceyi de bayramda Annemle babam soktu aklımıza.

Aslında benim bu hayatta istediğim 3 şey var
Oğluma iyi bir eğitim verip güzel bir gelecek hazırlamak
Ailecek sağlıkla huzurla yaşamak
Eşim ve oğlumla dünyayı gezmek

mrb kizlar yorucu bi tatilin ardindan
bende kendimce yapiyorum bisiler 6 tane bilezigim var 2 tanede cumhuriyet altinim var bide bayramda memkekette mevlut okuttuk 1200 lira para taktilar bide 5 tane ceyrek taktilar oglusuma annem halalarim teyzem hepsi bi cok kiyafet almislar kuzuma bi 3"sene kiyafet alman ufak tefek haricinde annemle kayinvalidem yine bos gondermedi sagolsunlar salcami tursumu sarumsagimi soganimi krutulmus taze fasulye ve kaysimi salamura koy peynirimi nanemi sucugumu unumu koy makarnasi ve eristesi recelimi koydular dahada koyacaklardi istemedim yukum cok fazlaydi malum bebek olunca bu getirdiklerim beni bi sene idare eder cok sukurr simdi birikime kaldigim yerdeb devam insallah oglumun kumbarasida var ondada pasamin bayram harcliklari var bizde haberler boyle

Afiyetle yiyin bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…