Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim pazarda uygun ben 50tl aldiklarimi tasiyamiyorum okadar bisiler aliyorum

Merhaba hosgeldiniz
Oncelikle eviniz hayirli olsun borcuda carcabuk bitsin
Sanirim henuz tasinmadiniz eve kira yazmissiniz gidere.

Bizim pazarda uygun ben 50tl aldiklarimi tasiyamiyorum okadar bisiler aliyorum
bizimkide uygun aslnda canm ama sanrm biz mi cok alıorz bilemedim mesela dün
domates 1.50 kuruş
biber 2 tl
patlıcan 1 tl
muz 7 tl aldk
kayısı 3 tl
üzüm 4 tl
karpuz kilosu 75 kuruş örnek..
patates sogan 1 tl gibi..

domates 1.50 kuruş
biber 2 tl
patlıcan 1 tl
muz 7 tl aldk
kayısı 3 tl
üzüm 4 tl
Uygunmus gayetde
Ben 1 hafta yetcek kadar aliyorum fazlasi bozluyo yazin en cok da meyve taze fasulye ve kahvaltilik domates salatalik gidiyor

bakıcı cok geldi canm ya.. ben bile zaten asgari ücrete calşyrm + bide sigorta varmıs gercekten cok fazla
Canım zaten bakıcı işlerinde fiyatlar şehre göre çok fark ediyor. Bizim buralarda fiyatlar bu şekilde. Maaşım yüksek olmasaydı bu kadar parayı bakıcıya vereceğime oturur evde kendim bakardım çocuğuma.

domates 1.50 kuruş
biber 2 tl
patlıcan 1 tl
muz 7 tl aldk
kayısı 3 tl
üzüm 4 tl

pazarınız çok uygunmuş ben de dün pazara gittim 21 lira harcadım aklımda kalan fiyatları yazayım fikir olsun
domates 2.75
biber 2.5
patlıcan 1.5
kayısı 4
kiraz 5
karpuzun kilosu 1.5
patates 1.5
fasülye 4
salatalık 1

ben herşeyden az az alıyorum çürümesin diye
hafta başından ne yemek yapacaksam planlayıp ona göre sebze alırım
meyvede de haftada 2 çeşit alırım çeşit çok olunca unutuluyor çürüyor

Hoş geldiniz.

Oncelikle herkesin msjini okudum bende iletisim noktasinda sorun yasiyorum evet acik acik konusmam gerekiyor. Evet bebek konusu, evlat edinme sureci, belki tedavi. Bizim su an her kurusu dikkatli harcamam gerekiyor. Ama karsimda yoklugu gorunce kiyamiyorum. Bir suredir biraz degistim herkesten gizli 3 gr altin aldim. Ve gizli/bilinen sekilde para biriktirmeye devam edecegim. Beni en iyi bu durumu yasayan anlar, msjin cok cok iyi geldi. Aksamki konusmada icimi ferahlatti. Insallah kendi evime kavusurumda tum bu sorunlar ortadan kalkar.

Uygunmus gayetde
Ben 1 hafta yetcek kadar aliyorum fazlasi bozluyo yazin en cok da meyve taze fasulye ve kahvaltilik domates salatalik gidiyor
o zamanda her hafta cıkıyorsun masraflı oluyor canm ya ben ölede denedim.. 2 haftalk alıorm bittikce tek tük meyve felan marketten alıorum acıkcası calstm içinde her hafta pazara cıkma fırsatmzda olmuor

O borcun ancak bir kac taksitini odeyebilirim 11 bin borcu ustlenenem geri cekilme konusunda bir parca geri cekilmistim evet daha geri cekilmeliyim haklisiniz

bende ilk başlarda öyle yapıordum ama her hafta pazara cıkacak vakitimz yok ilk olarak zaten bi pazarmz var canm ondada temzlk yapıyorz sonrası cocuguma ve eşime ayırıyorum .. birde pazar girdimi her hafta cok gıcık oluo malum havalar ısındı balık tutmaya gideriz biz =) yada gezeriz haftada bigünümüz var birlikte zaman gecireceğimz..
ben 15 günlük alıorum bittikce marketten takviye yapıyorum pazara.

ben de cumartesi 2 ye kadar çalışıyorum ve pazar boş. pazar ve market artık hangisi kolayımıza gelirse o hafta ordan alırız, genelde de 15 günde bir pazaralışverişi yaparız.aslında ben pazara hiç gitmiyorum, organizede çalıştığım için zamanım olmuyor, ama eşim denk getirmeye çalışıyor ya öğle arasında ya da iş çıkışlarında alışverişi hallediyor. mutfağa bırakıyor ben işten dönünce düzenlice buzdolabına yerleştiriyorum.
nerdeyse haftada bir gün tatilim oluyor yani. ev temizliği çamaşır ütü beni çok yoruyor. ama kendi evime taşınınca düzenli yardımcı çağıracağım. öyle planlıyorum. başka türlü yetiştiremiyorum.

biz yerimizde kalmaya devam canım maaşımın üçte ikisi 2500 alıyorum
hoşgeldin canım bizim kızlar uzman el atar sana

o zamanda her hafta cıkıyorsun masraflı oluyor canm ya ben ölede denedim.. 2 haftalk alıorm bittikce tek tük meyve felan marketten alıorum acıkcası calstm içinde her hafta pazara cıkma fırsatmzda olmuor
Her hafta cikimiyorum aslinda
Arada marketden de aliyorum.
Marketler mahallemin basinda bakkal niyetine gidiyoruz

çıkışta arkadaşımla buluşacam.. benim boynum hala çok kötü.. bakalım nasıl dayanacağım, arkadaşım çok bunalmış dertleşmek istedi, onun bana ihtiyacı olduğu için iptal edemiyorum ama ben de fena durumdayım. bi saat sonra falan ağrı kesici alırsam belki biraz iyi olurum yaa.

elecda dolabın çok ferah
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz

Benim iki kızım var ikisinide 2,5 yaşında bıraktırdım bezi biri kışındı biri sonbahara denk geldi
İkisinede bezi bırakacağız siz artık büyüdünüz kendiniz wc ye yapabilirsiniz falan diye konuşuyordum öncesinden
İkisinede önce anlaşmamızı yaptık artık bez olmayacak dedik ve başladık ilk bir iki gün kötü oluyor yani çok kaçırıyorlar ama benim büyük kızım ara tatilde yaptık 10 günde
Küçük kızımı bu kasımda bıraktık 1 haftada tamamdı tabiki arada kaçırdıkları oldu önemli olan sabırlı olmak kızmamak tuvaletini söyleyince taktir etmek aferin gibi

Kızlar ben geldiğimden beri 20 tl dışında harcamadım inada çocuklara dondurma almıştım
Ama eşim bayağı açıldı
Çocuklarla beraber 15 kişiyiz ve şuana kadar harcamalar eşimden bakalım gidene kadar ne kadar açılmış oluruz
Daha iki düğün var gelenler olacak bakalım ne yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…