Bizim pazarda uygun ben 50tl aldiklarimi tasiyamiyorum okadar bisiler aliyorum50 tl mi gercekten cok azmıs sizin pazarnz bizimki neden böyle tutuyor anlayamıorum 60 tl verdik dün..
aldklarmız
3 kilo domates.
1 kilo biber.
karpuza verdik
muz aldk
kayısı aldk
üzüm aldık
patlıcan aldk
fasulye aldk
maydonoz aldk
salatalık ve kabak aldk.
patates ve sogan bitmişti onlarıda aldk
2 hafta gider bized genelde yapacagm yemeklere göre alırım
Merhaba hosgeldinizMeraba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum bilgilerinize yararlanmakta fayda var ☺ 25 yasindayım 4 yıllık evliyim 11 aylık bi bebis im var.eşim memur ben kpss mağduru bi işsizim ☺ aileden borc dışında birşey görmedik arabamız var evimızı yeni aldık ödüyoruz. KiRa ve evin taksiti 3000 lira oluyor aylık gelir 4750.bireysel emeklilik var 160 TL başkada kenara bişey koyamiyorum tek maasla☺
bizimkide uygun aslnda canm ama sanrm biz mi cok alıorz bilemedim mesela dünBizim pazarda uygun ben 50tl aldiklarimi tasiyamiyorum okadar bisiler aliyorum
Uygunmus gayetdebizimkide uygun aslnda canm ama sanrm biz mi cok alıorz bilemedim mesela dün
domates 1.50 kuruş
biber 2 tl
patlıcan 1 tl
muz 7 tl aldk
kayısı 3 tl
üzüm 4 tl
karpuz kilosu 75 kuruş örnek..
patates sogan 1 tl gibi..
Canım zaten bakıcı işlerinde fiyatlar şehre göre çok fark ediyor. Bizim buralarda fiyatlar bu şekilde. Maaşım yüksek olmasaydı bu kadar parayı bakıcıya vereceğime oturur evde kendim bakardım çocuğuma.bakıcı cok geldi canm ya.. ben bile zaten asgari ücrete calşyrm + bide sigorta varmıs gercekten cok fazla
bizimkide uygun aslnda canm ama sanrm biz mi cok alıorz bilemedim mesela dün
domates 1.50 kuruş
biber 2 tl
patlıcan 1 tl
muz 7 tl aldk
kayısı 3 tl
üzüm 4 tl
karpuz kilosu 75 kuruş örnek..
patates sogan 1 tl gibi..
Cok tesekkur ederim kuzum ☺Eşimin doğu görevi vardı şuan oradayız evi başka yerden aldiki kısmetse seneye gidecez☺Merhaba hosgeldiniz
Oncelikle eviniz hayirli olsun borcuda carcabuk bitsin
Sanirim henuz tasinmadiniz eve kira yazmissiniz gidere.
Hoş geldiniz.Meraba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum bilgilerinize yararlanmakta fayda var ☺ 25 yasindayım 4 yıllık evliyim 11 aylık bi bebis im var.eşim memur ben kpss mağduru bi işsizim ☺ aileden borc dışında birşey görmedik arabamız var evimızı yeni aldık ödüyoruz. KiRa ve evin taksiti 3000 lira oluyor aylık gelir 4750.bireysel emeklilik var 160 TL başkada kenara bişey koyamiyorum tek maasla☺
Teşekkür ederimHoş geldiniz.
Gunaydin kizlar
Bugun evde biraz isim var disarida da her seyi yapmak icin erkenden kalktim insallah uyusukluk etmem
E Esila09 canim yazdiklarindan sunu anladim yillardir hep birlikte bir seyler yapmissiniz ailenle.yani annen de anladigim kadariyla calisan didinen biri ama bazen kantarin topuzu kacabilir boyle durumlarda acik acik konussan annenle?? Cunku artik sende ayri bir ailesin.seninde kendine gore bir yasantin olacaktir. Ileride ev alma cocuk evlat edinme yada dunyaya getirme (bu konuda ben cok hassasim insallah bebegin olur)gibi planlarin olmayacak mi? O zamanda para gerekecek. Bende 1sene annemlerle kaldim. Annemlere 100 liralik alisveris yapiyodum. Sonra hediyedir baska seylerdir disari ciktigimizda karsiliyodum sagolsun bana cok yardimci oldu.ve esimin yanina geldigimde bir ev sahibi olduk... annene kardesine tabiki destek olacaksin ama birazda esini kendini dusun...
o zamanda her hafta cıkıyorsun masraflı oluyor canm ya ben ölede denedim.. 2 haftalk alıorm bittikce tek tük meyve felan marketten alıorum acıkcası calstm içinde her hafta pazara cıkma fırsatmzda olmuorUygunmus gayetde
Ben 1 hafta yetcek kadar aliyorum fazlasi bozluyo yazin en cok da meyve taze fasulye ve kahvaltilik domates salatalik gidiyor
elecda dolabına bayildim hem çok düzenli hem de az ve öz . Güle güle giy
E Esila09 canım allah yardımcın olsun
Ama sen annene kıyamıyosun eşine kıyamıyosun sorunlarla boğuşuyoun öyle yapma eşine anlat yardım istemek en doğal hakkın o esin . Bence bu krediyi ödeyin ama artık gerisine karışma
Herkesin hayatı bi yerde kendisine takini tak ve biraz geri çekil bence kolaylıklar dilioyrm
bende ilk başlarda öyle yapıordum ama her hafta pazara cıkacak vakitimz yok ilk olarak zaten bi pazarmz var canm ondada temzlk yapıyorz sonrası cocuguma ve eşime ayırıyorum .. birde pazar girdimi her hafta cok gıcık oluo malum havalar ısındı balık tutmaya gideriz biz =) yada gezeriz haftada bigünümüz var birlikte zaman gecireceğimz..pazarınız çok uygunmuş ben de dün pazara gittim 21 lira harcadım aklımda kalan fiyatları yazayım fikir olsun
domates 2.75
biber 2.5
patlıcan 1.5
kayısı 4
kiraz 5
karpuzun kilosu 1.5
patates 1.5
fasülye 4
salatalık 1
ben herşeyden az az alıyorum çürümesin diye
hafta başından ne yemek yapacaksam planlayıp ona göre sebze alırım
meyvede de haftada 2 çeşit alırım çeşit çok olunca unutuluyor çürüyor
ben de cumartesi 2 ye kadar çalışıyorum ve pazar boş. pazar ve market artık hangisi kolayımıza gelirse o hafta ordan alırız, genelde de 15 günde bir pazaralışverişi yaparız.aslında ben pazara hiç gitmiyorum, organizede çalıştığım için zamanım olmuyor, ama eşim denk getirmeye çalışıyor ya öğle arasında ya da iş çıkışlarında alışverişi hallediyor. mutfağa bırakıyor ben işten dönünce düzenlice buzdolabına yerleştiriyorum.bende ilk başlarda öyle yapıordum ama her hafta pazara cıkacak vakitimz yok ilk olarak zaten bi pazarmz var canm ondada temzlk yapıyorz sonrası cocuguma ve eşime ayırıyorum .. birde pazar girdimi her hafta cok gıcık oluo malum havalar ısındı balık tutmaya gideriz biz =) yada gezeriz haftada bigünümüz var birlikte zaman gecireceğimz..
ben 15 günlük alıorum bittikce marketten takviye yapıyorum pazara.
biz yerimizde kalmaya devam canım maaşımın üçte ikisi 2500 alıyorumAnkara'da bizim oturduğumuz yerde ev işi yapan bakıcı fiyatları bu rakamlar canım. Birbirlerinin ne aldıklarından da haberleri var. Dolayısıyla daha azına gelmiyorlar.
Düzgün birini bulmak da oldukça zor. Ben bakıcımızdan çok memnunum. 4 yıldır bizimle ama ayrılsa ertesi günü iş bulur aynı vaya daha yüksek rakama.
hoşgeldin canım bizim kızlar uzman el atar sanaMeraba arkadaşlar bende size katılmak istiyorum bilgilerinize yararlanmakta fayda var ☺ 25 yasindayım 4 yıllık evliyim 11 aylık bi bebis im var.eşim memur ben kpss mağduru bi işsizim ☺ aileden borc dışında birşey görmedik arabamız var evimızı yeni aldık ödüyoruz. KiRa ve evin taksiti 3000 lira oluyor aylık gelir 4750.bireysel emeklilik var 160 TL başkada kenara bişey koyamiyorum tek maasla☺
Her hafta cikimiyorum aslindao zamanda her hafta cıkıyorsun masraflı oluyor canm ya ben ölede denedim.. 2 haftalk alıorm bittikce tek tük meyve felan marketten alıorum acıkcası calstm içinde her hafta pazara cıkma fırsatmzda olmuor
Benim iki kızım var ikisinide 2,5 yaşında bıraktırdım bezi biri kışındı biri sonbahara denk geldikızlar bir hafta izin alıyorum bir aksilik çıkmazsa kızıma tuvaletini öğreteceğim 2,5 yaşında biraz zor bir sürece benziyor bezini çıkartıp deneme yapim diye lazımlığa otutturdum hiç yapmadı altını biraz serbest bırakim dedim basbas bağrıyo bezimi bağlaa diye sizce napmalıyım havalarda ısında yazık pişiyo özel hastalıkta ben dayanamıyom üç güne:) birde kokuyor artık idrarı altını açınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?