Küçük Düşün Büyük Olsun!

bunların üzerine birde huysuz bir bebegin oldugunu düşün herşey daha cok zorlaşıyor canm ya sen benm halimi görsen bide hiç birşey yaptrmaz ne yemek ne temizlk özlüyor beni eve gttm mi al beni die aglıor canm kuzum

allah yardımcın olsun valla çocuk,iş ev çok zor yaa.

allah yardımcın olsun valla çocuk,iş ev çok zor yaa.
aynen öle cok zor canm gercekten zaten cocuk oldumu mutlaka bakıcınla ev işi yemek konusunda anlas en azndan yemegini yapsn camasırlarını katlasn ve etrafı düzenli tutsun o bile yetiyor insana şimdi ogluma annem bakıor ( parayla tabiki) önceden anneme yaptrmazdim birşey ama sonra düşündümm hem torununa bakıor hemde para alıor bi işin ucundanda tutmalı die..
şimdi yemek yaptırıyorum oglan uyuymca yemek yapıor camasırlarımı katlıorz
hergün oturma odasına ve mutfaga makine yapar evi derli toplu ttutar bulasık makinemi felan yerleştirir inan cok rahatladm c tesi evde iken bende toz alıorum tuvalet banyo yıkıyorum camasırları asıyorum balkon yıkıyorum tabi benm huysuz oglanla cok zor oluor bunları ypaması pazar günüde sabahtan eşimle makine acıyoruz o makine yapıyor ben siliyorum oglanda arkamızda emeklio ögleden sonrada birlikte birşeyler yaparız muhakkah annem bunları yapmazken eve giderdm yemek aş olmazdı.. oglan yaptırmazdı zaten bütün gün özlüyor kapıyı gösteriyor dışarı cıkar beni dior.. makarna kahvaltı vs idare ederdik şimdi şükür annem ypaıor.. keske en basndan yaptrsaymsm yemegimi felan.. temzliği dip bucak yapamıyorum mesela halılarımı kaldıramıyorum ayda yılda 1 cam hiç silmem öylece durur mutfakda ayda 1 kere denk gelirse dib bucak temzilerm napym anca bu kadar cocukla..

ben kv ile aynı şehirde yaşıyorum. evde 3 tane de genç kız olan görümcem var ( biri çalışıyor, biri liseye gidiyo, diğeri de evde annesiyle evde). kayınvalidem eltimin üçüzlerini büyüten kadın, eltim ve eşi öğretmen, üçüzlerden sonra da bi tane daha kızı oldu onda da kayınvalidem yardımcı oldu. yani maddi destek verdiler ama cüzi birşey, şuan 250 tl gibi birşey düşünün. Allah var kvdem olsun görümcem olsun çocuk yap diye ısrarediyorlar, bakma konusuna aklın kalmasın biz varız diyorlar, defalarca diyorlar hatta. hatta dün akşam da kvdem artık yapın ben bakacak durumdayken size faydam olsun dedi, anne dedim hayırlsıyla düşünüyoruz bi kaç aya dedim, Allah kısmet ederse tabi. ha ne olur ben illaki maddi destekte bulunacam ki aylık sabit her ayın 1 inde veriyoruz onlara. maddi sıkıntıları var ve çocuk olayı olmadan da yapıyoruz bunu. ilerde çocuk olsa verdiğimizi arttıracaz, benim torunumdur parayla mı bakacam dese de ben illaki buranın şartlarına göre veririm beni biliyor. görümcem bile bakarım diyor ona da maddi destek veririm inşallah.. ister sabahları evlerine götüreyim evde baksınlar ister bende kalsınlar yani takılmam ona. ama sanırım evlerinde bakmayı tercih ederler, diğer torunlarına öyle bakmışlardı. benim durumum bu, evet şanslıyım bu yönden ama yaşamadan da insan neler olacağını bilemiyor. o zamanlar geldiğinde inşallah sorunsuzca yaşarız demekten başka şuan birşey diyemiyorum..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldin iz.
Bizim eşimle toplam maaşımız 2mizin 3750 civarı
Aylık elektrik su 110 120
Yazın D.gaz yok.
200 civarı da o geliyor kışın
400 bakıcıya verilecek
1000 tl mutfak
150 200 pazar alışverişi
Dışarda yemek aylık 200 250
Telefon faturası 50
Ve kaynıma 10.000 kadar borcumuz var.
Toparlayıp vericez inşallah.
Ev kredimiz Şubat ayında bitti.
Arada ufak tefek gram altın almak istiyorum.
Birde arabamız yok.oğlum 7 yaşında. Toplu taşıma artık ondan da para alıyor
İstanbul q gitmek çok masraflı oluyor.
Uygun ölçekli 1 araba almak istiyorum fakat hiç peşinatımız yok.

allah yardımcınız olsun. kaynınıza olan borcunuz bitince belki ufak bi araç için kredi çekilebilir..

Çok teşekkürler canım

veeee eşimin maaşı yattı, dediğim gibi normalde 2000 maaşı geçen ay denetim sebebiyle ciddi bi mesai yaptı geç saatlere kadar 2991 tl yatmış:) çok şükür
Canım gözün aydın olsun inşalla..
İyi günlerde harca.çok güzel bir haber bu.
Normalde benim eşim de 1900 alır.
Ama geçen ay hergün işe gitti.
Maaştan hariç de 1200 mesai yatmış.
Bana verdi.
Ben naptım tatile harcadım.
Olsun napalım sağlık olsun.

benim mesaim bitiyor kızlar, hafif bimakyaj yaptım, arkadaşımla avm de buluşacağız.. biraz sohbet iyi gelecek bize, ağrı kesici de içtim yoksa ağrı sızıdan birşey anlamazdım buluşmadan..

olsun canım tatil için harcanıyor en azından gerekli bir yere gidiyor, tadını çıkarın bence:)

Kızlar çarşamba akşamı geldik.
Geleli 3 gün oldu.
İlk gün geç geldik evde oturduk o akşam.
Dün sabah oteli iptal ettirdim ablanın ısrar ı üzerine.
Kahvaltı dan sonra havuza indik
Baya havuzda yüzdük
Havuzdan sonra eve geldik duş Vs derken acıktık
Yemek vardı evde birşey ler yedik.
Akşam üstü de arabayla sahile denize gittik.
Gelşrken markete uyradık eksikleri aldık.50 60 civarı tuttu.eve gidince yemek yapmayalım lahmacun alalım dedim.aradık tanesi 5 tl 10 tane si 50.(fırsatçılar gebzede tanesi 3 tl)
Vqzgeçtik abla kızdı gerek yok kızım diye.
Bende et alacağız ızgara yaparız ona bişey demeyeceksin dedim tamam dedi.
Mantı yaptık içecek salata akşamı da böyle hallettik.
Akşam dondurma ydı kahveydi geçti.
Bugun ölüdenize gidecektik ama hava 42 derece vazgeçtik evde yatıyoruz.
Sabah erken uyandım.uyanınca uyku tutmadı.
Köfte çorbası, patates yemeği bulgur pilavı yaptım.
Kahvaltı hazırladım yedik topladık ( biraz yoruldum kabul ama olsun
Birazdan sitenin havuzuna ineriz.
Eşim cumadan gelirken markete uğradı
Dondurma sıvı yağ ekmek yoğurt almış.
30 40 gibi tuttu galiba.
Akşam 9 gibi de fethiye ye gideceğiz arkadaşım var orada.eşlerle buluşacağız.
Gece bizi onlar eve getirecek.
Yarın Saklıkente gideriz belki eşim ile.
Ablam ve kızı Dalamana düğüne gidecekler, oğlumu da götürmek istiyorlar. Çok sevdiler,çok uslu ve akıllı diye

Bu arada işyerini aradım dün 3 gün daha izin aldım,amirim sağolsun iyi tatiller bile diledi
Ama 2.5 gün senelik iznim kaldı ;( kötü yanı bu.
Uygun uçak bileti ancak çarşambaya bulduk.dün THY den 3 uçak bileti 330 tl ye kapattım.
Şimdilik bizde durumlar bu yönde.
Keyfimiz gayet iyi

Eşimle de kkarar verdik
Tatile gideceğimiz zaman
Herşey dahil ama denize sıfır bir otel olacak
Kasım Aralık tan rezervasyon yaptırıp
Uçak Vs hepsi içinde paket.
Uyguna kapatacağım ız bir tatil konusunda uzlaştık
Kısmet artık ne diyeyim.
Seneye olmaz diyor tabi de

Keyfinim yerinde olmasi guzel olmus
Ben deniz pek aramiyorum ege denizi fena tuzlu ben yanmakdan hoslanmiyorum memleketde de deniz dibimizde aksam.ustu giriyoruz.
Ama esim denize sifir olmayan otele gitmiyor illa denize sifir olcak
Gecen yaz toplasam 3 defa ya girdi ya girmedi cok yakiyo tuzlu dedi.
Yinede denizde deniz diyor.

Siz tatili yaptiniz donceksiniz ben hala otel begenemedim :)

Gecen seneki gibi son anda olcak sanirim kismet artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…