Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bırak kv ne derse desin. İlerde annene babana bir şey olursa siz kardeşlerinle mal kavgası yapmayarak en güzel cevabı verirsiniz

durkan kime ne ya nasıl böyle başka insanlarin hayatları hakkında konuşabiliyorlar. Ailen size verir veya vermez yani ne bilim oturup bunun hesabini yapmak kimseye düşmez. Allah başınızdan eksik etmesin onlari varsın birsey vermesinler. Bunlar benim dusuncelerim tabi. Sinirlendim kusura bakma lutfen

Bende lcw aliyorum kazaklarini gecen kıs kotondan aldim oglumun
Cok da iyi ciktilar uygundular bir de.
Lcw bana cok yakin 5 katli magzasi var
Surekli degisiyo hem urunler cocuklar buyuyor eskitemeden zaten
evet hem kaliteti hemde cok ceşit var bende ordan alıorum ama bazı ürünlerde cok pahalı gecen bi kot pamtolon aldm mesela askılı 35 tl bazı takımlar 45 tl olabiliyor ama dayanamıorsn cok tatılar neyi alacagını şaşırıyorsun değil mi ? =)

fırın mesela biizm haftada 2 3 kere calısır fırında yemek yapmak cok daha kolay.. fazla kafana takma bu elektirik mevzusunu o zaman bu seferde sürekli düşünüyorsn gereksiz harcalamalrnz var mı peki canm mesela dısarda sürekli yemek gibi.. yada birşeyin varken 2. cisini almak gibi ?

evet dogru diyorsn canm.. birikimde var cok şükür ben sadece elimize para kalmadı ve gider cok oldu için korkuyorum ama eşimin maası zamlanacak o zamana işte bakıcı olayları nasıl olacak hepsini hesap ediyorum annem cünkü 2. cocuguma bakmaz iki cocuga bakacak bakıcıda fazla para ister kafamda deli sorular anlıcan

Çocuk için benetton, panço ve mothercare ürünlerini kullanıyorum. Özellikle benettonun indirimlerini takip ediyorum. %70 kış indiriminden, önümüzdeki kış için epey kıyafet stokladım.
ben stoklayamıyorum cünkü sürekli büyyor beden kücülüyor lcw den indirme getrmeye calışıyorum internetten takip ediyorum mesela bir takım 49 tl iken 35 tl düşebiliyor hemen kapıyorum =)

C&a kapanmadı mı? Ben de seviyordum ürünlerini

Çok iyi söylemişsin.

Bizim aylık gelirimiz 7500 toplamda. Kirada oturuyoruz, evi inşallah seneye alacağız.
biz ev alsak o zamann sartlarnda aylık gelirimiz 3 bin 800 tl olacak bunun 700 tl sini annme ayırırsak 110 de kredi desek geri kalanlar felan cocukda var.. ikinci cocukda olr 4 sene sonra acıkcası hesap ediyorum herşeyi..

canm sana nacizane tavsiyem takma kafana bak ben cok taktm cok yıprandm inan sinir hastası oldumm cok proplemlerim var yüzüm gülmüyor su an nasıl ayaktaym inan soktaym.. bunlar ne ki ne hayatlar var ne insanlar var sen bana yapılanları görsen ne kadar kücük seylere takılıyoyrum deersin..
haa kimseden lafını sözünü esirgeme.. laf yerine geldimi ver agzının payın ısussun.. kimseye ezdrme kendini ben zamannda sustum sustm da ne oldu gerekene gerektiği gibi davranacaksn bu olay içinde eşinle huzurunu kacrma lütfen..

Tabiki sinirlenmen cok normal, ben de eskiden cok sinirlenirdim, artik hic kimseye kulak asmiyorum, sinirlenmeye hic degmez, düsüncelerini degistiremiyoruz maalesef ne yazikki bazi insanlarin, bosver ne düsünen düsünsün.
aynen öle gercekten değmiolar ben cok yıprandm su an ki halime cok üzülüyorum hastalıgım ilerledi sinr krizleri geciriyorum evim cocuguma eşime yansıyor neye yaradı kimsenn umrunda dğeil zamannda takmaasaydm inanın hiç birşey yoktu

Akşam bi arkadaşımın düğününe gideceğiz. Düğün yemekli ama öncesinde kızımın karnını doyurmam lazım.
Kuaföre gidip bir fön çektireceğim sadece.
Takı için de arkadaşlar 50 şer lira toplayıp bir tam altın alıyoruz

ne güzel dügündede eglenms olrsnz size değişiklik olr sizin orda kuaförler pahalı mı =)

Ankaradayım ben. Çok saç için kuaföre giden birisi değilim. Ama kırık fön çektircem, böyle dalgalı olandan. 20-25 falan diye tahmin ediyorum
o fönler cok hoş duruyor =) biizm burdada 20 tl cekiolar bende konyadaym hatta ilçesindeym hayat bayagı ucuz tabi insanlarn gelirleride ona göre =)

bizim klima arızalıydı, gazı bitmiş dediler, bi kaç yerden de kaçak varmış, dünadamı çağırdık, güzelce baktı, gazı doldurdu, boruları kontrol etti 150 tl verdik. buraların sıcağı çok fena.. bu ay elektrik de kabarık gelir ama olsun değer valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…