Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben artık hiç almıyorum soruyorum kendime buna gerçekten ihtiyacım var mı? diye genelde de ihtiyacım olmadığı cevabını veriyorum ve almıyorum
evet ödüyoruz yeni evliyim borçlarımız var

ben artık hiç almıyorum soruyorum kendime buna gerçekten ihtiyacım var mı? diye genelde de ihtiyacım olmadığı cevabını veriyorum ve almıyorum
evet ödüyoruz yeni evliyim borçlarımız var
anladm tatlm allah yardımcımz olsn peki aylık geliriniz ne kadar su anda nerede yaşıyorsunz birde borc olara ne borc uvar ?

Allah kolayliklar versin, bende dügün borcu ödedim, kolay olmuyor. Ev yaptirmaya baslayinca altinlarimi verdim. az ufak tefek altinim kaldi, simdi tekrar alsammi , esim altina karsi, yatirim araci olarak cok uzun vade olmasi lazim. Bencede arsa dahami iyi nerden nasil alinacak karar vermekde kolay degil, bekliyoruz kismet.

Yani böyle konular senin ailen arasında sonuçta
Eşin bile olsa bu mesele başkadır.
kv gerekli konuşmayı yap bence

tebrik ederim bu cesaretinize ve kendinize olan sayginiza ..
bende hep insanlarla yüzleşmek isterdim
hatta icimde fırtınalar kopuyor suanda
zamanı değil deyip kendimi oyaliyorum

Bende kv ye daha önce siz ailenizle resmi mesafeli olabilirsiniz ama benim evime bütün akrabalarım gelir ve gelecektir de dedim hatta şimdi telefon edeyim hepsi sorgusuz sualsiz bir saat içinde gelirler demiştim (çünkü ben boşuna aramam mutlaka problem vardır) diye düşünürler. Tevafuk odur ki akşama dayım yengem ve oğlu geldiler e bizimkilerde biraz tırstı o zaman( kv ve eşim) bu yaparmı yapar dediydiler.

Yani böyle konular senin ailen arasında sonuçta
Eşin bile olsa bu mesele başkadır.
kv gerekli konuşmayı yap bence
En yakın zamanda konuşmak istiyorum, şimdi memleketten misafirleri var onlar gitsin konuşacağım misafirlerin yanında tartışıp kötü olmak böyle hatırlanmak istemem.

Benim düğünüm olacağı zaman arkadaşlar para toplamışlar beni aradılar altın mı alalım borcunuzu mu kapatırsın paramı verelim diye sorduğunda altın alın nasıl olsa borç ödenir dedim 25 gr. bilezik almışlardı
Ne güzel böyle adetlerimizin olması destek oluyoruz birbirimize.

durkan Allah sanada ailene de sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Bu oğlan anneleri neden sürekli ortalık karıştırıyor hiç anlamıyorum.

Sen hiç takma kafana. Yeri geldiğinde lafını söyler susturursun. Herkes haddini hududunu bilir.
Tam da senden bekledigimiz hareket. En dogrusunu yapmışsın.
Rabbim herkesin karşısına kendi gibi iyi niyetli insanlar çıkarsın.
Bu insanlar ortalık karıştırmaktan ne zevk alıyor acaba

kızlar tam altın diyelim 935 tlye aldık. aynı gün bozdursak kaç tl düşüğüne bozdurulur.. yani çok zarar oluyor mu. tamamen merak ettiğimden soruyorum..

valla canım bu yaptığımdan sonra artık kulağıma hiçbirşey gelmiyor, ya illaki konuşuyorlardır ama bu sefer bana ulaşmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. olsun bu da iyi huzurum kaçmasın da varsın sabahtan akşama beni konuşsunlar. zaten 24 saat evde oturan insanlar ne yapsınlar onlar da sağ sol hakkında konuşmasalar gün geçmez

anladm tatlm allah yardımcımz olsn peki aylık geliriniz ne kadar su anda nerede yaşıyorsunz birde borc olara ne borc uvar ?
istanbuldayız düğün için çektiğimiz borçlar var gelirimiz 5 bin civarı değişiyor

kızlar tam altın diyelim 935 tlye aldık. aynı gün bozdursak kaç tl düşüğüne bozdurulur.. yani çok zarar oluyor mu. tamamen merak ettiğimden soruyorum..

bildiğim kadarıyla altının gramı arttıkça aradaki alış satış farkı artıyor gramın azken tam altının daha fazla
tam altında 15 lira gibi fark olabilir

durkan sizin gibi naif ve ince düşünceli biri için fazla ağır sözler(sizi burdan takip ettiğim kadarıyla)
ama 87 yaşındaki kv ile de konuşmak sizi ancak yıpratır ama eşinize dile getirmelisin
kırıldığınızi bilmeli
ama lütfen cok üzülmeyin zaten sağlık problemleriniz de var kimse için değmez

durkan merak etmeyin zaman sizin adınıza çok güzel cvp verecek, yıllar geçsede uğraşmaktan, saçmalamaktan vazgeçmeyen bir kv ama siz ne can sıkın ne dert edinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…