Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kolay gelsin sana. Hayırlı olsun güle güle oturun.

İyi yapmışsın, ne zaman ödeyecek ihtiyacı görülmüş oldu, gün paranın üzerine birikim yapıp bilezik alabilirsin
Bende sıfır noktasında sayılırım, bu ay kartım çok yüklü eylüle kadarda kullanırım, yine de ufak ufak biriktirmek istiyorum ben tl birikim sevmiyorum tutamıyorum ztn ama az az dolar euro alırım. Alabilirsem de gr altın alırım

dün eve gidince
çamaşırları serdim
annemler çay içmeye geldi.
çiçeklerimi suladım.
evin 1 odasını ilaçladık sineklerden
bu sabah baktım eve sanki temizlememişim.

bugün mak çamaşır atılacak
süpürülecek
silinecek
banyo-wc temizlenicek
yemek kızartma vs yapılır.

Hu huu hanımlar bende tekrardan katılabilir miyim aranıza ? Bi ara buralardaydım ama Doğum yaptım bebişti işti derken yazamadım ama sizleri okumayı çok seviyorum tekrardan yazmak istiyorum
Bebeğin hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rızkı bol geleceği parlak olsun..
Her zaman gel. Hoş geldin.

bakalım artık, bilezik için baştan baslamak gözümde büyüyor ama bakalım insallah yapabilirim :)

Annene çok geçmiş olsun allahım Şafii ismiyle kalıcı şifalar nasip etsin.
Amin canım benim. Kurban olduğum Allahım kimseleri yataklara düşürmesin düşenede şifa versin. Bugün Dr sonuçlara bakacak adanada bir çıkıkcı varmış komşuda aynı olmuş geçirmiş adam şimdi yaylada en son çare o artık iyi olsun da.ben anneannesiz büyüdüm çocuklarım onsuz büyümesin istiyorum

Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.

bakalım artık, bilezik için baştan baslamak gözümde büyüyor ama bakalım insallah yapabilirim :)
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler sakın umutsuz olma başlarsan devamı gelir ben sana güveniyorum yaparsın sen canım bak ne güzel diğer kızlarada örnek oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…