Kolay gelsin sana. Hayırlı olsun güle güle oturun.Hayırlı sabahlar kızlar
Tüm gün evde olacagım için harcamasız kapatırım sanırım günü.
2 saat sonra boyacı gelecek. Bugün evin boyası biter. Biter bitmez temizliğe başlayacağım.
Her gün bir oda yapsam yeter.
Annene çok geçmiş olsun allahım Şafii ismiyle kalıcı şifalar nasip etsin.Geçmiş olsun canım. Annem de ters bir hareket sonucu bi haftadır yataktan kalkamıyor sağa sola dönemiyor Rabbim şifa versin diye dua ediyorum.sanada şifa versin inşallah
Allah kolaylıklar versin canım, bu günlerde biter sen baya bir yorulacaksınGünaydın kızlar
12 saat çalışıyorum günde.
böyle 6 hafta geçermi :)
Allah kolaylıklar versin canım, bu günlerde biter sen baya bir yorulacaksın
Selam kızlar. Bende de birikim durumları değişti. Elimdeki bütün birikimi ( 1100 tl+ 100 euro+ yarim altin ) kayinima borç verdim. Aracini degistirmek zorundaydi eksigi vardi eşimi aramis eşim de var biraz ama zelalkenin ona sorayim verebilirse. Ben de veririm dedim kardeşime olan borcu erteleriz sorun degil dedik. Gittim altın yaptım 3 cumhuriyet altinu bi yarım halinde verdim kendisine. Olsun orda kalsın dedim, birikim birikimdir. Ben bilezik almayi erteledim tam altin alırım her ay koyarim köşeye. Hem kardeşime de alirim hem birikimleri tam altin olarak yaparim artık.
Günaydın kızlar
12 saat çalışıyorum günde.
böyle 6 hafta geçermi :)
Bebeğin hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rızkı bol geleceği parlak olsun..Hu huu hanımlar bende tekrardan katılabilir miyim aranıza ? Bi ara buralardaydım ama Doğum yaptım bebişti işti derken yazamadımama sizleri okumayı çok seviyorum tekrardan yazmak istiyorum
bakalım artık, bilezik için baştan baslamak gözümde büyüyor ama bakalım insallah yapabilirim :)İyi yapmışsın, ne zaman ödeyecek ihtiyacı görülmüş oldu, gün paranın üzerine birikim yapıp bilezik alabilirsin
Bende sıfır noktasında sayılırım, bu ay kartım çok yüklü eylüle kadarda kullanırım, yine de ufak ufak biriktirmek istiyorum ben tl birikim sevmiyorum tutamıyorum ztn ama az az dolar euro alırım. Alabilirsem de gr altın alırım
massallah, allah bebişinle guzel bi omur nasip etsinHu huu hanımlar bende tekrardan katılabilir miyim aranıza ? Bi ara buralardaydım ama Doğum yaptım bebişti işti derken yazamadımama sizleri okumayı çok seviyorum tekrardan yazmak istiyorum
Amin canım benim. Kurban olduğum Allahım kimseleri yataklara düşürmesin düşenede şifa versin. Bugün Dr sonuçlara bakacak adanada bir çıkıkcı varmış komşuda aynı olmuş geçirmiş adam şimdi yaylada en son çare o artık iyi olsun da.ben anneannesiz büyüdüm çocuklarım onsuz büyümesin istiyorumAnnene çok geçmiş olsun allahım Şafii ismiyle kalıcı şifalar nasip etsin.
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.Amin canım benim. Kurban olduğum Allahım kimseleri yataklara düşürmesin düşenede şifa versin. Bugün Dr sonuçlara bakacak adanada bir çıkıkcı varmış komşuda aynı olmuş geçirmiş adam şimdi yaylada en son çare o artık iyi olsun da.ben anneannesiz büyüdüm çocuklarım onsuz büyümesin istiyorum
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler sakın umutsuz olma başlarsan devamı gelir ben sana güveniyorum yaparsın sen canım bak ne güzel diğer kızlarada örnek oluyorsun.bakalım artık, bilezik için baştan baslamak gözümde büyüyor ama bakalım insallah yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?