Geçmiş olsun canım. Annem de ters bir hareket sonucu bi haftadır yataktan kalkamıyor sağa sola dönemiyor Rabbim şifa versin diye dua ediyorum.sanada şifa versin inşallah
Hoşgeldin.zelalke çeyrek alacak kadar birikim yapabiliyorsan emin ol bilezıgı de yaparsın önemli olan bi yerden başlamak .. bak sana kendimden örnek veriyim 2800 tl maaş la 2100 tl kredi ödedim (halada ödüyorum şimdi maaşım arttı tabi orası ayrı ) o zamanlar her ay 1 çeyrek aldım fazla mesailere kaldım o zaman tam altın aldım derken 5 tane cumhuriyetım 10 tane çeyreğim oldu onları bozdurup 3 tane burma bilezık aldım hiç hesapta yokken .. gerçekten her çok azdan oluyo
Çok teşekkür ederim canım benim. Seninde bebeğinin şansı bahtı açık hayırlı ömrü olsun inşallahY yediveren14 rabbim şifa versin çok geçmiş olsun cnm
Çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun.. ben acil tıp teknisyeniyim cnm kamuda calışıyorum ama ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalçam gibi görünüyor çünkü bebeğime bakıcı bulamadımHoşgeldin.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsubn,güle güle sağlıkla büyüt.
Ne iş yapıyorsun, maaşın güzel miş.bereketli olsun.
Ne güzel mesleği n var canım sağlık.Çok teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun.. ben acil tıp teknisyeniyim cnm kamuda calışıyorum ama ücretsiz izne ayrılmak zorunda kalçam gibi görünüyor çünkü bebeğime bakıcı bulamadım
Çok teşekkür ederim canımnora2010 gecmis olsun
Kostebekpasta hatirliyorum hep mesaiye kaliyordun yaziyodun surekli bebisine Allah saglik sihhat versin canim
Büryan bi çeşit börek türü falan mı?Bugün kahvaltı hazırlamadım eşimin Büryan sözü vardı ona gittik 70 tl bayıldık geldık güzelde yapamamışlar pişman oldum gittimedolapta da bişey kalmadı bugün gidemeyiz alışverişe yarına kaldı akşam da makarnaya talim
Büryan bitlis Siirt yöresine özgü tandırda pişen kuzu Eti cnm genelde sabah erken saatte çıkıyor bu yemek ve kahvaltı yerine yeniyor herkes sevmeyebilir biraz ağırKostebekpasta buryan ne canim?
Teşekkür ediyorum limonlunora2010 gecmis olsun
Kostebekpasta hatirliyorum hep mesaiye kaliyordun yaziyodun surekli bebisine Allah saglik sihhat versin canim
Hayırlı olsun cambalkonın cnm bende çok sevıyorum cam balkonu tertemiz kalıyo balkon.. börek değil et cnm Büryan .. bizde ayda 2 defa cıkıyoz dışarda yemeğe eşime kalsa hiç çıkmaz da biraz ben ısrar edıyorum aslında kredi kartına 6 bin borcumuz var ama ev beni biraz daraltıyorBüryan bi çeşit börek türü falan mı?
Evet inan insan dışarı gittiğine yanmıyor da,verilen hizmet kalitesi ve tat güzel olmayınca ona yanıyor (bana da çok oluyor bu)
Bazı işletmeler kaliteyi düşürüyor zamanla.
Aslında bende dışarı kahvaltı ya gitmek istiyorum ama tatilden yeni geldik,
Gitmeden 900 tl verip cam balkon yaptrıdık
Yine eve marangoz çağırdık
Ayakkabılık,banyo ve balkona dolap yaptırıcaz(ne tutacak bilmiyorum)
Anlayacağın şuan dışarı gidelim demek biraz saçma olur,maaşı alınca bakarız artık.
Sağol cnm işimi seviyorum maaşı da çok iyi ama Bebek olunca gerçekten çok zormuşNe güzel mesleği n var canım sağlık.
Benimde kızkardeşşm kamuda doktor.
İnşaallah güvenilir birini bulursun şöyle içine sinen.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?