Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merak etdigim soru var, krese kac yasindan itibaren veriliyor cocuklar? Yas tutmadigi icinmi verilmiyor, bakici araniyor? Yurt disindan oldugum icin bilmiyorum kusura bakmayin. Cevaplarsaniz sevinirim.

Başlamak bitirmenin yarısıdır derler sakın umutsuz olma başlarsan devamı gelir ben sana güveniyorum yaparsın sen canım bak ne güzel diğer kızlarada örnek oluyorsun.
teşekkür ederim canım.. başlicam inşallah.. bu ayın 25 ine kadar elimizde 450 tl harçlığımız kaldı.. yani 14 gün.. inşallah yettiririz..

Anladim Kostebekpasta
Evet sabah kahvalti icin biraz agir gibi ama demekki guzel ki sirf bunu yemek icin disari cikiyosunuz
Bende disarida kahvaltiyi cok seviyorum
Yiyosun iciyosun hep hizmet ediliyo sana cayin hazir cok guzel bizim buralarda iki kisi 32 liraya kahvalti edebilecgin bi yer var serpme kahvalti ben cok seviyorum fiyat nasil sizce

Bence 2 kişi için çok uygun cnm buralarda da hemen hemen aynı .. işin içine et girince fiyat pahalı oluyo .. 5 senedir Doğuda görev yapıyoruz bizde alıştık buranın ağır yemeklerine galiba

Neden hiç vermiyolar cnm öylede insanın zoruna gider ya üzüldüm keşke verseler

Aynen canım biz personel bölümünde çalışıyoruz da hadi yoğun dönem geçince ikramıye falan ver dimi
anca ramazanda yardım parası verilir.
maaşlarda asgari ücretten biraz fazladır.

Aynen canım biz personel bölümünde çalışıyoruz da hadi yoğun dönem geçince ikramıye falan ver dimi
anca ramazanda yardım parası verilir.
maaşlarda asgari ücretten biraz fazladır.
Ne iş yapıyorsun cnm rabbim kolaylık versin gecım çok zor gerçekten

Kızlar geçen ne oldu anlatımm.
ben pazar çalışmıştım ya 17:30 a kadar
neyse eve gidince temizliğe başladım.
kızım 1 saat sonra getirecekti annem.
ben biraz evleri toparlıyım diye.
o sırada görümcem geldi dönecekmiş bilet almış.
selamlaştık. içeriye geçin dedim eşimde vardı.
Sonra bana dedi hem iş hem ev kıyamam vs vs.
gel ben yarım saat sonra gidicem zaten dedi.
Bende kızım gelmeden işleri yapmam lazım dedim.
kardeşiyle otursun işte.
sonra triplere girdi.
gidelim gidelim demeye başladı eşime.
yani ben ne yapabilirim ki.
haberim yok yorgunum.
siz olsanız ne yapardınız?

Gunaydin hanimlar
@yediveren14 Allah sifa versin
zelalke dugunlerde altin bilezik takmayi seviyorum demeseydin ceyrek al at kenara diyecektim gozunde buyutmemek icin yani daha ulasilabilir bir hedef...
evet ulaşılabilir hedefler hevesi arttırır, bakıcam artık durumum neyi gösterir..

yani çeyrekle başlayıpsonra bilezik de yapılabilir, ama kısa vadede bozdurulmadığı sürece karlı olur..

canım sen @ işaretini niklerin başına koyunca etiketleme oluyor canım.. ben de ilk kullandığımda burayı alıntı falan yapamıyordum, ordan hatırlayıp sana da söylim dedim:)

Zaten bütün hafta çalışıyorsun çocuk gelmeden evi temizlemek istemişsin bu senin en doğal hakkın. Ablasıyla eşiniz otursun ne bu trip ler ya anlamıyorum. Abla çalışmıyor galiba.

Zaten bütün hafta çalışıyorsun çocuk gelmeden evi temizlemek istemişsin bu senin en doğal hakkın. Ablasıyla eşiniz otursun ne bu trip ler ya anlamıyorum. Abla çalışmıyor galiba.

Çalışıyor ama çocuğu yok.
ev işlerini önemsemez.

Mia- canım keşke ödeseler,toplu itiraz etseniz olmaz mı?
Belki öderler.

Görümceni boşver, alınırsa alınsın.
Hiç bişey olmamış gibi davran.
Sen haklısın, çalışan ve çocuklu insan çok zor cidden.

Kızlar sofrayı zor topladım, mutfağı topladım.
Eşim krem sürdü, yatıyorum.
Öğle tatili nden sonra sağlık ocağına gitsemmi,rapor istemiyorum ama
En azından bir iğne falan vurur mu?
Yoksa bugun işte gene zorlanırım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…