teşekkür ederim canım.. başlicam inşallah.. bu ayın 25 ine kadar elimizde 450 tl harçlığımız kaldı.. yani 14 gün.. inşallah yettiririz..Başlamak bitirmenin yarısıdır derler sakın umutsuz olma başlarsan devamı gelir ben sana güveniyorum yaparsın sen canım bak ne güzel diğer kızlarada örnek oluyorsun.
Mia bizim de dün toplantı oldu Eylül sonu na kadar full mesai olacak.
Allahtan vardiya dönüyoruz da fazla kalmayacağım mesai ye.(ücretleri az ödüyor)
Bence 2 kişi için çok uygun cnm buralarda da hemen hemen aynı .. işin içine et girince fiyat pahalı oluyo .. 5 senedir Doğuda görev yapıyoruz bizde alıştık buranın ağır yemeklerine galibaAnladimKostebekpasta
Evet sabah kahvalti icin biraz agir gibi ama demekki guzel ki sirf bunu yemek icin disari cikiyosunuz
Bende disarida kahvaltiyi cok seviyorum
Yiyosun iciyosun hep hizmet ediliyo sana cayin hazir cok guzel bizim buralarda iki kisi 32 liraya kahvalti edebilecgin bi yer var serpme kahvalti ben cok seviyorum fiyat nasil sizce
Sağol cnm işimi seviyorum maaşı da çok iyi ama Bebek olunca gerçekten çok zormuş
Neden hiç vermiyolar cnm öylede insanın zoruna gider ya üzüldüm keşke verselerBize hiç vermiyorlar ki
az da olsa verseler keşke
Neden hiç vermiyolar cnm öylede insanın zoruna gider ya üzüldüm keşke verseler
Ne iş yapıyorsun cnm rabbim kolaylık versin gecım çok zor gerçektenAynen canım biz personel bölümünde çalışıyoruz da hadi yoğun dönem geçince ikramıye falan ver dimi
anca ramazanda yardım parası verilir.
maaşlarda asgari ücretten biraz fazladır.
Ne iş yapıyorsun cnm rabbim kolaylık versin gecım çok zor gerçekten
evet ulaşılabilir hedefler hevesi arttırır, bakıcam artık durumum neyi gösterir..Gunaydin hanimlar
@yediveren14 Allah sifa versin
zelalke dugunlerde altin bilezik takmayi seviyorum demeseydin ceyrek al at kenara diyecektim gozunde buyutmemek icin yani daha ulasilabilir bir hedef...
yani çeyrekle başlayıpsonra bilezik de yapılabilir, ama kısa vadede bozdurulmadığı sürece karlı olur..zelalke çeyrek alacak kadar birikim yapabiliyorsan emin ol bilezıgı de yaparsın önemli olan bi yerden başlamak .. bak sana kendimden örnek veriyim 2800 tl maaş la 2100 tl kredi ödedim (halada ödüyorum şimdi maaşım arttı tabi orası ayrı ) o zamanlar her ay 1 çeyrek aldım fazla mesailere kaldım o zaman tam altın aldım derken 5 tane cumhuriyetım 10 tane çeyreğim oldu onları bozdurup 3 tane burma bilezık aldım hiç hesapta yokken .. gerçekten her çok azdan oluyo
canım sen @ işaretini niklerin başına koyunca etiketleme oluyor canım.. ben de ilk kullandığımda burayı alıntı falan yapamıyordum, ordan hatırlayıp sana da söylim dedim:)Günaydin hanimlar, calisanlara Allah kolaylik versin, hastalara acil sifa.
Kostebek@ Güzel günlerde büyüt bebegini.
Calisinca evet hersey zor oluyor, cocuklari hazirla, sabah bir kosusturmaca, aksam yine ayni evde yemekdi, bulasikdi, alisverisde cok zaman aliyor. Rabbim herkeze kolayliklar versin. Calismadanda olmuyor. Saglik olsun, bir sekilde hersey hal oluyor. Rayina oturdumu, gerisi geliyor.
Zaten bütün hafta çalışıyorsun çocuk gelmeden evi temizlemek istemişsin bu senin en doğal hakkın. Ablasıyla eşiniz otursun ne bu trip ler ya anlamıyorum. Abla çalışmıyor galiba.Kızlar geçen ne oldu anlatımm.
ben pazar çalışmıştım ya 17:30 a kadar
neyse eve gidince temizliğe başladım.
kızım 1 saat sonra getirecekti annem.
ben biraz evleri toparlıyım diye.
o sırada görümcem geldi dönecekmiş bilet almış.
selamlaştık. içeriye geçin dedim eşimde vardı.
Sonra bana dedi hem iş hem ev kıyamam vs vs.
gel ben yarım saat sonra gidicem zaten dedi.
Bende kızım gelmeden işleri yapmam lazım dedim.
kardeşiyle otursun işte.
sonra triplere girdi.
gidelim gidelim demeye başladı eşime.
yani ben ne yapabilirim ki.
haberim yok yorgunum.
siz olsanız ne yapardınız?
Bana mı sordun cnm ? Bana sorduysan benim oğlum 6 aylık.. kreşe 2 buçuk yaşında alıyorlar galiba bende tam emin degilimneden bakici ariyorsunuz, krese kac yasindan itibaren verilebiliniyor?
Zaten bütün hafta çalışıyorsun çocuk gelmeden evi temizlemek istemişsin bu senin en doğal hakkın. Ablasıyla eşiniz otursun ne bu trip ler ya anlamıyorum. Abla çalışmıyor galiba.
Canım 2 metre 9 cm di diye kalmış aklımda.nora2010 cam balkonu bende yaptirmak istiyorum bizim balkon ince uzun cok tutar gibi geliyo bana sizin kac metrekareydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?