Küçük Düşün Büyük Olsun!

Neden olduğunu bilsen, sıcak veya soğuk tavsiye ederdim, duruma göre tam tersi kötü etkilenebilir.
Ben o acıyı çok iyi bilirim, o yüzden anlıyorum. Mutlaka dr a git, ilaçlarını al rapor istemezsen yazmazlar.

Ben kardeşime bilezik alacağım zaman gr altın biriktirdim. Ve altınla ödediğim kısımda gr başı 5 lira karım oldu. 22 ayar altın biriktirirsen, istediğin bileziği fark vermeden alabilirsin, ben öyle yapmıştım.

b
canım ben cat kapı misafiri asla kabul etmiyorum artık
bu görümcem de olsa
slm canım
boşver canım takma
madem cat kapı geliyor seni de anlayışla karşılayacak
gerçekten çalışan ve çocuklu anne için insan bulduğu her fırsatı degerlendirir

Neden olduğunu bilsen, sıcak veya soğuk tavsiye ederdim, duruma göre tam tersi kötü etkilenebilir.
Ben o acıyı çok iyi bilirim, o yüzden anlıyorum. Mutlaka dr a git, ilaçlarını al rapor istemezsen yazmazlar.
Bizim aile hekimi gereken durumlara istemesende veriyor.
Kendin talep etmesen bile işte zorlanırsın falan diyor.
Ki gerçekten dedikleri çıkıyor adamın.

nora2010 ihmal etme canım sağlık bu şekilde belki ciddi tedavi görmen bile gerekebilir vakit geçirmeden doktora git.

geçmiş olsun canım
bir sağlık ocağına görün
ihmal etme

takma kafana canım
bırak oturmayı onun seni düşünüp yardım etmesi gerekirdi
ben şahsen baktım yardım etmiyor 2-3 dk nezaketen oturur sonra kusura bakma kızım gelmeden işleri bitireyim çok yoruldum der çaktırmadan ufak tefek iş tutuştururdum eline
şunu da koyar mısın katlar mısın vs diye
gıcıklık değil mi

Gunaydin hanimlar
Y yediveren14 Allah sifa versin
zelalke dugunlerde altin bilezik takmayi seviyorum demeseydin ceyrek al at kenara diyecektim gozunde buyutmemek icin yani daha ulasilabilir bir hedef...
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Bu arada vadeli de diyelim 1000tl var 1yıl sonunda ne kadar olur bilgin varmı

Hayırlı olsun canım hazır olanlar daha uygun olmaz mı ücret olarak

Kızlar gittim s.ocağına
Üşütme dedi 4 gün iğne vurulacağım.
Kas gevşetici qğrıkesici iğneler.2 tanesi birbirine katıştırılıp vurulacak + Krem.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
İlk iğneyi oldumbile.

Kremalı patates çorbası yaptım dün.hiç ellenmedi.
Bide spagetti makarna yapıcam şimdi.
Bugunluk böyle idare etsinler.

çok geçmiş olsun canm

kızlar ben de evime sehpa bakıyorum, kendisehpalarımı anneme götürdüm, nişanda lazım olur diye. e baktım anneminkiler dökülüyor kalsın dedim kullanırsınız. gelen gidenleri çok oluyor.. ben de şimdi evideadan bakıyorum.. güzel birşey bulup alırım inşallah.

Selam kızlar
Dış hekimine gittim
Ağrımın kaynağı 20lik dismis diğer dişlerimi sıkıştırıyormuş ama şu an onu çektirmedim
Aciliyeti yok dedi yaz biraz geçince cektircem inşallah ama çok korkuyorum
Başka bi disimde çürük varmış hiç agrimiyan bi disti sasirdim hatta ona dolgu yaptırdım genel temizlettim şimdilik isim kalmadı ama 20ligi bi an önce hazırlanmam lazım ruhen çünkü dis damakta gomuluymus biraz zor oluyo heralde
Amaaan neyse bugünkuleri yaptırdım
250 lira ödedim karttan
Başka bi harcamam yok
Pazara gittik çok güzel şeyler vardı ama almadım paramı sakladım şimdi bişeyler yiyip yatıcanm
Bugün yazdiklarinizi da okuycam geri dönüp
Şimdilik herkese mutlu günler

ya hep soracam unutuyorum, balkona cam yaptırmak kullanışlı mı?? yani camlar kirli durmuyor dimi.. içerden temizlenir orahat fakat dışardan uzun camlar nasıl temizliği biraz bilgi verir misin sana zahmet..

Çok çok geçmiş olsun gülfemim.

ya hep soracam unutuyorum, balkona cam yaptırmak kullanışlı mı?? yani camlar kirli durmuyor dimi.. içerden temizlenir orahat fakat dışardan uzun camlar nasıl temizliği biraz bilgi verir misin sana zahmet..
Katlanır cam canım bunlar,iç dış kokay siliniyor, içeri katlanıyor ya.
Daha silmedim eşim sildi ama katlanıyor dediğim gibi içeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…