- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Selam kızlar
Dış hekimine gittim
Ağrımın kaynağı 20lik dismis diğer dişlerimi sıkıştırıyormuş ama şu an onu çektirmedim
Aciliyeti yok dedi yaz biraz geçince cektircem inşallah ama çok korkuyorum
Başka bi disimde çürük varmış hiç agrimiyan bi disti sasirdim hatta ona dolgu yaptırdım genel temizlettim şimdilik isim kalmadı ama 20ligi bi an önce hazırlanmam lazım ruhen çünkü dis damakta gomuluymus biraz zor oluyo heralde
Amaaan neyse bugünkuleri yaptırdım
250 lira ödedim karttan
Başka bi harcamam yok
Pazara gittik çok güzel şeyler vardı ama almadım paramı sakladım şimdi bişeyler yiyip yatıcanm
Bugün yazdiklarinizi da okuycam geri dönüp
Şimdilik herkese mutlu günler
şimdi anladım. katlanıyorsa rahat olur haklısın..teşekkürler..Katlanır cam canım bunlar,iç dış kokay siliniyor, içeri katlanıyor ya.
Daha silmedim eşim sildi ama katlanıyor dediğim gibi içeri.
Bizde sidedeyiz bu seneTatil icin otel ayirtmis esim parasini ödemeye gitdi 10 gün side/ alanya insallah dinleniriz cocuklar havuz Ve günes istiyor, buralarda günes hergün yok! Cok sevindim Türkiyede olacagimiza! Kasimdada memlekete giderim insaAllah hayirlisiyla
Igneyi vurana kadar canim sonrası kolayTesekkur ederim kızlar ya ben de çok korkuyorum dışım agriyo agridikca daha çok korkuyorum ama böyle de duramam gidicem mecburen bana böyle güzel dilekler yollayın salı günü gidicem heralde
Yarın piknik planı yaptık bozmak istemiyorum herkes hazirlandi dayanamiycagim bi ağrım yok şimdilik ama sanki giderek artıyor
allahım Kolaylıkla geçsin insallah
güzel geçmesine çok sevindim LelliKizlar detayli okuyamadim int. Az
Donusteyiz hersey cok guzeldi.
300-400tl yakin para harcadik.
Birazdanda harcicaz tereyag peynir falan alicam.
Yarim sabah evdeyiz Allah izin verirse
Sağolasın canım.Geçmiş olsunnora2010
Para olmayınca harcanmıyor da.
Dün 20 liraya el kremi aldım.
Ayın 15i gelse de maaş alsak
Evidea iyi hoşta cok gec geliyor be. Özellikle mobilya grubu. Teslim tarihine dikkat et cnm. Bazı ürunlerde 60 gun vs diye yazıyor.kızlar ben de evime sehpa bakıyorum, kendisehpalarımı anneme götürdüm, nişanda lazım olur diye. e baktım anneminkiler dökülüyor kalsın dedim kullanırsınız. gelen gidenleri çok oluyor.. ben de şimdi evideadan bakıyorum.. güzel birşey bulup alırım inşallah.
Bayılırım sıkmayakızlar eşimle konuştum akşam ağır yemek yemeyelim dedi, kahvaltılık karpuz falan yeriz dedi.. ben bi de sıkma tarzı birşeyler hazırlarım.. geçen gün denemek için yaptım, yine karpuzla yedik güzeldi. çiğköfte alırken ince çiğköfte ekmeği veriliyor ya ben onları yiyemediğim zaman dondurucuya atmıştım, geçen gün o ekmeklerden bi poşetini çıkardım o çözünene kadar içini hazırladım, bi baş soğanı yağda yumuşayana kadar kavurdum, üstüne ufalanmış peyniri attım iki dk da peyniri soğanla beraber çevirdim tavada, en son altını kapatım kıyılmış maydanoz koydum lavaşa sardım alın size yalancı sıkma :) bu akşamda öyle yapim bari:)
sen yeterki gel yaparım tabi:) işte ben de yiyemediğim için bu tarifte kullandım, biraz yağlanınca peynir tadı da girince yeniliyo, canım çekti yaaBayılırım sıkmaya
Bir gün yap bende geleyim
Ama gercegi olmalı, çakmasını istemem
Ben o hazır ekmekleri sevemedim ya kagıt yiyormuşum gibi hissediyorum
Ay cok saol.güzel geçmesine çok sevindim Lelli
yokluğun belli oluyor
sevgiler
Sayılı gün çabuk geçermiş demek bitiyor tatil.Ay cok saol.
Yarin sabah okuyup yazmaya baslarim.
Buralar doyulcak gibi degil gez gez bitmiyor ama her gidişin bir dönüşü misali.
Karadeniz aşiğı oldugum zaten barizdi suan iyice tescillendi :)
Bana karadeniz versinler gerisini naparlarsa yapsınlar.
Ay canım içimi çok rahatlattın allah razı olsunnn sana kocaman opucuklernora2010
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun gülfem
gömülü 20lik ameliyatından hiç korkma
beni de çok korkuttular yok acıdan ağladım yanağım şişti 1 ay dışarı çıkamadım vs
o korkuyla gittim çektirdim
gömülü olduğu için çene cerrahı yaptı ameliyatı
inan 15 dk sürmedi
zaten uyuştuğu için hissetmiyorsun ben daha yeni başladığını sandım doktor bak dedi dişi çıkarıp gösterdi
hemen dikiş attı ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlar benim ağrım şişliğim olmadı sürekli buz tuttum
hatta akşamına cips yemiştim
aynısını babada yapmışlardı 100 tl teklıf Etiler kabul edıp fon perde almıştım sonra dedım keşke kabul etmeseydim dedim sen en iyisini yapmışsın cnm en güzeli nakit harcamakKızlar bugun arayip akbank kredi kartimi iptal ettirdim.
Iptal etmeyin 75 TL verelim dedi. Hayır deyince 85 TLye cikarttı. Bakti kararlıyim daha fazla uzatmadı
Yalniz o karta fazladan 12 TL vardi.O parayi napalim vs diye sormadilar benimde telefonu kapatinca aklima geldi.
Netten biraz araştırdim. Karti kapatinca kalan para icin hesap falan acıyorlarmis. Birde o bir kac lira icin dunya kadar hesap isletim ucreti borclandırıyorlarmis seni.
Yarin musteri hizmetlerini arayip ögreneyim bi detaylarini
ohh mis mis ellerine sağlık cnmsempatik_kiz senden esinlenerek temizlik yapayım dedim
Çok yoruldum kızlar
2 kanepe
2 büyük halı
Yatak odası Halıları 3 parça sildim.
(3 büyük halı
1 yolluk var silinecek)
Perdeleri akşam yıkanır, camları da yarın silerim.
Akşam yemeği olarak bizde de makarna ayran turşu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?