Küçük Düşün Büyük Olsun!

nora2010
çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun gülfem
gömülü 20lik ameliyatından hiç korkma
beni de çok korkuttular yok acıdan ağladım yanağım şişti 1 ay dışarı çıkamadım vs
o korkuyla gittim çektirdim
gömülü olduğu için çene cerrahı yaptı ameliyatı
inan 15 dk sürmedi
zaten uyuştuğu için hissetmiyorsun ben daha yeni başladığını sandım doktor bak dedi dişi çıkarıp gösterdi
hemen dikiş attı ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlar benim ağrım şişliğim olmadı sürekli buz tuttum
hatta akşamına cips yemiştim

Bugün benden 0 harcama (eşimin harcadıklarını saymıyorum zira nereye ne veriyo bilmiyorum ) aksama da yayla çorbası ile makarna var

Bizde sidedeyiz bu sene
Igneyi vurana kadar canim sonrası kolay

gulfemhatun gecmis olsun cnm

Evidea iyi hoşta cok gec geliyor be. Özellikle mobilya grubu. Teslim tarihine dikkat et cnm. Bazı ürunlerde 60 gun vs diye yazıyor.

Kızlar bugun arayip akbank kredi kartimi iptal ettirdim.
Iptal etmeyin 75 TL verelim dedi. Hayır deyince 85 TLye cikarttı. Bakti kararlıyim daha fazla uzatmadı

Yalniz o karta fazladan 12 TL vardi.O parayi napalim vs diye sormadilar benimde telefonu kapatinca aklima geldi.

Netten biraz araştırdim. Karti kapatinca kalan para icin hesap falan acıyorlarmis. Birde o bir kac lira icin dunya kadar hesap isletim ucreti borclandırıyorlarmis seni.

Yarin musteri hizmetlerini arayip ögreneyim bi detaylarini

kızlar eşimle konuştum akşam ağır yemek yemeyelim dedi, kahvaltılık karpuz falan yeriz dedi.. ben bi de sıkma tarzı birşeyler hazırlarım.. geçen gün denemek için yaptım, yine karpuzla yedik güzeldi. çiğköfte alırken ince çiğköfte ekmeği veriliyor ya ben onları yiyemediğim zaman dondurucuya atmıştım, geçen gün o ekmeklerden bi poşetini çıkardım o çözünene kadar içini hazırladım, bi baş soğanı yağda yumuşayana kadar kavurdum, üstüne ufalanmış peyniri attım iki dk da peyniri soğanla beraber çevirdim tavada, en son altını kapatım kıyılmış maydanoz koydum lavaşa sardım alın size yalancı sıkma :) bu akşamda öyle yapim bari:)

haa bi de sabah işe gelmeden kuru fasulye ıslattım, bu akşam yemekten sonra onu etle pişiririm.. kurufasulye kış yemeği ama ben yazın da çok seviyorum.. akşam yapar yarın akşam yemeğini hazırlarım.

Bayılırım sıkmaya
Bir gün yap bende geleyim
Ama gercegi olmalı, çakmasını istemem
Ben o hazır ekmekleri sevemedim ya kagıt yiyormuşum gibi hissediyorum

Bayılırım sıkmaya
Bir gün yap bende geleyim
Ama gercegi olmalı, çakmasını istemem
Ben o hazır ekmekleri sevemedim ya kagıt yiyormuşum gibi hissediyorum
sen yeterki gel yaparım tabi:) işte ben de yiyemediğim için bu tarifte kullandım, biraz yağlanınca peynir tadı da girince yeniliyo, canım çekti yaa

güzel geçmesine çok sevindim Lelli
yokluğun belli oluyor
sevgiler
Ay cok saol.
Yarin sabah okuyup yazmaya baslarim.
Buralar doyulcak gibi degil gez gez bitmiyor ama her gidişin bir dönüşü misali.
Karadeniz aşiğı oldugum zaten barizdi suan iyice tescillendi :)
Bana karadeniz versinler gerisini naparlarsa yapsınlar.

sempatik_kiz senden esinlenerek temizlik yapayım dedim
Çok yoruldum kızlar
2 kanepe
2 büyük halı
Yatak odası Halıları 3 parça sildim.
(3 büyük halı
1 yolluk var silinecek)
Perdeleri akşam yıkanır, camları da yarın silerim.
Akşam yemeği olarak bizde de makarna ayran turşu var.

Son düzenleme:
Sayılı gün çabuk geçermiş demek bitiyor tatil.

Ay canım içimi çok rahatlattın allah razı olsunnn sana kocaman opucukler

aynısını babada yapmışlardı 100 tl teklıf Etiler kabul edıp fon perde almıştım sonra dedım keşke kabul etmeseydim dedim sen en iyisini yapmışsın cnm en güzeli nakit harcamak

ohh mis mis ellerine sağlık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…