- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
Harika bi haber inşallah hayırlı olurBugün bana uğurlu geldınız kızlar bakıcı buldum hemde aynı apartmanda
Sağol cnmHarika bi haber inşallah hayırlı olur
Çok teşekkür ederim canım .aynısını babada yapmışlardı 100 tl teklıf Etiler kabul edıp fon perde almıştım sonra dedım keşke kabul etmeseydim dedim sen en iyisini yapmışsın cnm en güzeli nakit harcamak
ohh mis mis ellerine sağlık cnm
Hiçbi fikrim yok hayatımSağol cnmbakıcı fiyatları nedir kızlar bilginiz var mı saat 3 e kadar 700 tl istedi
Mia- canım keşke ödeseler,toplu itiraz etseniz olmaz mı?
Belki öderler.
Görümceni boşver, alınırsa alınsın.
Hiç bişey olmamış gibi davran.
Sen haklısın, çalışan ve çocuklu insan çok zor cidden.
Bu ablada kendi evinde bakcak cnm buralarda kimse eve gelmiyor zatenKüçük bebek olduğu için fiyat iyi
Benim oğlum 7.5 yaşında ayda 10 12 gün bakacak 400 tl
Hemde kadın kendi evinde.
Fiyat çok güzel canım
takma kafana canım
bırak oturmayı onun seni düşünüp yardım etmesi gerekirdi
ben şahsen baktım yardım etmiyor 2-3 dk nezaketen oturur sonra kusura bakma kızım gelmeden işleri bitireyim çok yoruldum der çaktırmadan ufak tefek iş tutuştururdum eline
şunu da koyar mısın katlar mısın vs diye
gıcıklık değil mi
Bizde de Kıymalı makarna var.
canim bende tam bilmiyorum ilk kez yatirdim ama faiz orani %13tuAmin canım benim çok teşekkür ederim. Bu arada vadeli de diyelim 1000tl var 1yıl sonunda ne kadar olur bilgin varmı
İyi o zaman altın bile bu kadar kazandırmıyorcanim bende tam bilmiyorum ilk kez yatirdim ama faiz orani %13tu
Afiyet olsun canımO kadar çok makarna dediniz ki kızlar ben de şüohelendim sordum fırında patatesli tavuk varmış :))
Afıyet olsun cnmO kadar çok makarna dediniz ki kızlar ben de şüohelendim sordum fırında patatesli tavuk varmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?