Gebze KocaeliBu ablada kendi evinde bakcak cnm buralarda kimse eve gelmiyor zatensen nerde yasıyosun nora
rica ederim ne demek hiç korkma rahat ol eğer diş kökünde bir problem yoksa hemen hallolurAy canım içimi çok rahatlattın allah razı olsunnn sana kocaman opucukler
Normalde tavırlarını sevmiyorum iyide davransa bana soğuk geliyor her yaptığı yapmacıkmış gibi.
her odaya girmesini de istemiyorum.
Amin canım benim. Kurban olduğum Allahım kimseleri yataklara düşürmesin düşenede şifa versin. Bugün Dr sonuçlara bakacak adanada bir çıkıkcı varmış komşuda aynı olmuş geçirmiş adam şimdi yaylada en son çare o artık iyi olsun da.ben anneannesiz büyüdüm çocuklarım onsuz büyümesin istiyorum
Büyük şehirlerde kreşle 6 Aydan itibaren alıyor, ama küçük bir yerdeyseniz kreş yoksa anaokulu var onlarda 3 yaşından sonra alıyorlarMerak etdigim soru var, krese kac yasindan itibaren veriliyor cocuklar? Yas tutmadigi icinmi verilmiyor, bakici araniyor? Yurt disindan oldugum icin bilmiyorum kusura bakmayin. Cevaplarsaniz sevinirim.
Geçmiş olsunKızlar gittim s.ocağına
Üşütme dedi 4 gün iğne vurulacağım.
Kas gevşetici qğrıkesici iğneler.2 tanesi birbirine katıştırılıp vurulacak + Krem.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
İlk iğneyi oldumbile.
Kremalı patates çorbası yaptım dün.hiç ellenmedi.
Bide spagetti makarna yapıcam şimdi.
Bugunluk böyle idare etsinler.
Geçmiş olsun korkma uyuşturuyorlar hiç bir şey hissetmezsinSelam kızlar
Dış hekimine gittim
Ağrımın kaynağı 20lik dismis diğer dişlerimi sıkıştırıyormuş ama şu an onu çektirmedim
Aciliyeti yok dedi yaz biraz geçince cektircem inşallah ama çok korkuyorum
Başka bi disimde çürük varmış hiç agrimiyan bi disti sasirdim hatta ona dolgu yaptırdım genel temizlettim şimdilik isim kalmadı ama 20ligi bi an önce hazırlanmam lazım ruhen çünkü dis damakta gomuluymus biraz zor oluyo heralde
Amaaan neyse bugünkuleri yaptırdım
250 lira ödedim karttan
Başka bi harcamam yok
Pazara gittik çok güzel şeyler vardı ama almadım paramı sakladım şimdi bişeyler yiyip yatıcanm
Bugün yazdiklarinizi da okuycam geri dönüp
Şimdilik herkese mutlu günler
benim bakıcım 3 gün geliyordu iş yapmıyordu 600 tlSağol cnmbakıcı fiyatları nedir kızlar bilginiz var mı saat 3 e kadar 700 tl istedi
Ben de bir haftadır eşimi ozleyiverdim :)))Ayy esimden ayriyim annemdeyim ya nasil ozledim anlatamam kizlar
2 hafta daha buradayim acaba gidip gelsem mi??
Yakınsa git bence.Ayy esimden ayriyim annemdeyim ya nasil ozledim anlatamam kizlar
2 hafta daha buradayim acaba gidip gelsem mi??
Bitti canim suan moladayiz sabah 10gibi istanbulda oluruz.tr_lelli bitti mi kiz tatilllll hadi gel ozledik
Hayırlı yolculuklar cnmOoo günaydın çaylar da benden hadi bakalım
Bugün hepimize mutluluk sağlık getirsin keyiflerimiz yerine gelsin
Ben de bugün yolcuyum
Öğlen gibi evimde olurum inşallah
İyi gezmeler cnm senden izinsiz geldim gibi oldu topigine izin çıkar inşaAllahAiy benim ev suan tam takır kuru bakirdir.
Gidince bende alisveris yapicam.
Meyve sebze falan almam gerek
Yemek yapmam gerek az kaldi boludayiz.
Ya ne guzel ev toplama yok yemek derdi yokdu :)
Hazir yiyorduk.
Isin bu boyutunu fena özluyorum ama insanin evi gibisi yok
Boyle göcebe gibi ordan oraya yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?