Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ahahha a yaşasın makarna günü
Bendeki de salçalı spagetti

Adama meyve aldırdım
Sebze aldırmadım kötü alır diye
Aldığı meyveler çok güzel hakikaten.
Biraz salatalığı falan beğenmedim
Kendi kendime söylendi m ona duyurmadan
Roka ya 2 tl vermiş ben hep 1 tl ye alırdım
Aldıklarını ben 40 a alırdım mesela o 50 tl ye çıkmış pazardan.
Hiçbişey demedim, sağolsun okadar uğraşmış

Dolayısıyla evde sebze falan yok, bide rahatsızdım ya kolaya kaçtım

Ay canım içimi çok rahatlattın allah razı olsunnn sana kocaman opucukler
rica ederim ne demek hiç korkma rahat ol eğer diş kökünde bir problem yoksa hemen hallolur
benden de öpücükler

Normalde tavırlarını sevmiyorum iyide davransa bana soğuk geliyor her yaptığı yapmacıkmış gibi.
her odaya girmesini de istemiyorum.

hmm anladım tavırları samimi değilse hiç bulaşmamak lazım

Geçmiş olsun
Merak etdigim soru var, krese kac yasindan itibaren veriliyor cocuklar? Yas tutmadigi icinmi verilmiyor, bakici araniyor? Yurt disindan oldugum icin bilmiyorum kusura bakmayin. Cevaplarsaniz sevinirim.
Büyük şehirlerde kreşle 6 Aydan itibaren alıyor, ama küçük bir yerdeyseniz kreş yoksa anaokulu var onlarda 3 yaşından sonra alıyorlar
Mesela ben belde de yaşıyorum kreş yok
Ana okulu 3 yaşında alıyor oda yarım gün ben tam gün çalışıyorum mecbur bakıcı olacak
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun korkma uyuşturuyorlar hiç bir şey hissetmezsin
Sağol cnm bakıcı fiyatları nedir kızlar bilginiz var mı saat 3 e kadar 700 tl istedi
benim bakıcım 3 gün geliyordu iş yapmıyordu 600 tl
ben önümüzdeki sene için aynı fiyata 5 gün çalışacak birini buldum ama onunda 2 çocuğu öğlen arası bizde yemek yiyecek
Bakalım nasıl olacak
Aslında bu biraz piyasa işi yani kim kime ne tutturursa
Çevrene iş arkadaşlarına falan bir sor

Günaydın kızlar

Öğlene kadar dışarıda halletmem gereken işler var. Evden çıktım simdi. Size bu satırları otobusten yazıyorum
Pastaneden poaca aldım. 4.5 TL gitti bile

Dün hep birlikte makarnanın dibine vurmuşuz sanırım. Bendede kıymalı makarna vardı. Hatta bugünede yeter. Yanına buzluktan tavuk cıkarıp birde makarna yaptım mı tamamdır.

Tavukları daha önce mangalda pişirtip buzluğa atmıştım. Böyle zamanlarda cok kurtarıcı oluyor.

Aiy benim ev suan tam takır kuru bakirdir.
Gidince bende alisveris yapicam.
Meyve sebze falan almam gerek
Yemek yapmam gerek az kaldi boludayiz.
Ya ne guzel ev toplama yok yemek derdi yokdu :)
Hazir yiyorduk.

Isin bu boyutunu fena özluyorum ama insanin evi gibisi yok
Boyle göcebe gibi ordan oraya yorucu

Dönuste fuul uyudum gibi bisi otobuse konu oldum
Her molada ne uyudun beeggg diyolla bana.
Ben rahatima duskun hatunum ablalar abiler didim.
2 molaya hic inmedim bile uyudum.

Bukadar rahat otobus yolculugu yapmamistim daha önce hic bisi anlamadim desem yeri.

İyi gezmeler cnm senden izinsiz geldim gibi oldu topigine izin çıkar inşaAllah benim dolapta tam takır bugün alışverişe gitçez bakalım ne tutcak baklagillerim var etim var ama sebze meyve namına bişey kalmadı domates bile yok o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…