aynı apartman çok avantaj bendede öyleBugün bana uğurlu geldınız kızlar bakıcı buldum hemde aynı apartmanda
misss gibi poğacalarım var almaz mıydınızSağol cnmbakıcı fiyatları nedir kızlar bilginiz var mı saat 3 e kadar 700 tl istedi
günaydın çaya geçmi kaldıkOoo günaydın çaylar da benden hadi bakalım
Bugün hepimize mutluluk sağlık getirsin keyiflerimiz yerine gelsin
Ben de bugün yolcuyum
Öğlen gibi evimde olurum inşallah
bende makarna yapacaktım son anda vazgeçtimdi:)Günaydın kızlar
Öğlene kadar dışarıda halletmem gereken işler var. Evden çıktım simdi. Size bu satırları otobusten yazıyorum
Pastaneden poaca aldım. 4.5 TL gitti bile
Dün hep birlikte makarnanın dibine vurmuşuz sanırım. Bendede kıymalı makarna vardı. Hatta bugünede yeter. Yanına buzluktan tavuk cıkarıp birde makarna yaptım mı tamamdır.
Tavukları daha önce mangalda pişirtip buzluğa atmıştım. Böyle zamanlarda cok kurtarıcı oluyor.
maşallahhh benden uykucularda varmış hoşgeldin bakim anlat gördüğün güzelliklerdenDönuste fuul uyudum gibi bisi otobuse konu oldum
Her molada ne uyudun beeggg diyolla bana.
Ben rahatima duskun hatunum ablalar abiler didim.
2 molaya hic inmedim bile uyudum.
Bukadar rahat otobus yolculugu yapmamistim daha önce hic bisi anlamadim desem yeri.
günaydın hanımlar... benden de selamlar.. bu aralar yaptığım planlar yerine gelmiyor yaa sinir oldum.. dün akşam eve gittik eşim ağır yemek istemedi demiştim, karpuz yanına da az sıkma yaptım, eşim geldi çıkalım annemler çağırıyo ailevi bi sorun var.. yemedik, gittik orda geç saatte kahvaltılık atıştırdık.. kuru fasulyemi de yapamadım.. suyunu döküp dolaba koydum.. bu akşam yaparım artık napimm.
herkeze günaydınlar nasılsınız
Ben 600 veriyorum tüm gün ama memnun değiller bu ayda zam dönemi nasıl yaparım bilmiyorum 700-750 isterler bende 60 lira yapayım diyorum ama sizce?bura karışık 600 650 700 den başlıyor fiyatlar apartmanda 700-750 işyerindekiler 600 e baktırıyor üç çocuk 900 e baktıran varaynı apartman çok avantaj bendede öyle
misss gibi poğacalarım var almaz mıydınız
quiding nerde yasıyosun 3 çocuk 900 e Harika bi fiyat[/QUOTE]Ben 600 veriyorum tüm gün ama memnun değiller bu ayda zam dönemi nasıl yaparım bilmiyorum 700-750 isterler bende 60 lira yapayım diyorum ama sizce?bura karışık 600 650 700 den başlıyor fiyatlar apartmanda 700-750 işyerindekiler 600 e baktırıyor üç çocuk 900 e baktıran var
günaydın çaya geçmi kaldık
bende makarna yapacaktım son anda vazgeçtimdi:)
maşallahhh benden uykucularda varmış hoşgeldin bakim anlat gördüğün güzelliklerden
Canım annen kaç yasında belli bi yaştan sonra cocuklaşıyolar hoşgörmek lazım diye düşünüyorum .. bide ben anneanne babaanne den cocuga bakılmasını istenmesini çok dogru bulmuyorum sonuçta kaç tane çocuk büyüttüler artık rahatlayacakları zaman torun tombalak peşinde koşuyolar .. bende annemi çağırdım 2 hafta zor dayandı sıkıldı kadın dört duvar arasında eş dost akraba yok .. anne sen git ben bakıcı bulurum dedim 500 lira verdim almadı zorla verdim .. kalsaydı da parasını verecektim sonuçta oğluma zamanını enerjisini harcayacaktı onun da kişisel ihtiyacları var .. benim nacizane şahsi düşüncelerim.. sizin durum daha farklı olabilir cnm bence bakıcı bulmanı tavsiye ederim ..kızlar size birşey sormak istiyorum..
benm cocuguma annem bakıyor annem ikinci evliliğini yaptı cocuma bakmadan evvel baska birinin cocuguna bakıyor ve 650 tl ücret alıyordu .. bende işe girnce benm cocuguma bak dedik.. burda ne alıyorsam sizdede aynısını alrım dedi tamam dedik nese.. seslenmedik ( 650 tl veriyoruz ki zaten vermesek eşi baktrmaz ama bazen zorumuza gidyor neden derseniz elin adamı sonucda.. basndaki.. evini bile daha gecindremiyor demekki dogru düzgün annemde diyemedi kızım 300 500 mese verirsinz ev alacaksnz zaten .. nese
annemle cok sorun yaşıyoruz hatta yasadmız sorunlardan dolayı bakıcı bulmaya karar verdik lakin annem hep müdahale etti burnunu soktu oglum alısmadı.. su an annem bakıyor
ama ben annemin cogu seyne tahammül edemiyorum artık cok gecimsiz bir insan birde üstelik parayla bakıor
ve torununa parayla baktıgını kimseye diyemiyor.. annemi idare etmekden cok yoruldm krese verym diorum daha cok kücük sıkstk kaldk anlayacanız
mesela annem aramız iyiyken yememizi yapar
birşey dedn mi yemek yapmayı keser konusmaz kapıları carpar.. öglen eve giderm surat asar felan ...
evmde yemek olmadı mı cok sıkıntı oluyor işten geliyorum kostur kostur oglumu dısarı cıkarıyorum yavrum bütün güb cıkmıyor benm işten gelmemi dört gözle bekliyor.. aksam yapaym diorum halim kalmıor kalsada oglum uyanıor sürekli ben napacagm böle
Afiyet olsun cnm
canm bakıcı bulma fikrini sunuyoruz zaten istemiyor ben bakarm dior.. kendininde ihtycı var cünkü bakmasa sıkıntıya düşerler gelirleri kesilecek ama bakıncada böle oluyor inan cok yoruldum ya.Canım annen kaç yasında belli bi yaştan sonra cocuklaşıyolar hoşgörmek lazım diye düşünüyorum .. bide ben anneanne babaanne den cocuga bakılmasını istenmesini çok dogru bulmuyorum sonuçta kaç tane çocuk büyüttüler artık rahatlayacakları zaman torun tombalak peşinde koşuyolar .. bende annemi çağırdım 2 hafta zor dayandı sıkıldı kadın dört duvar arasında eş dost akraba yok .. anne sen git ben bakıcı bulurum dedim 500 lira verdim almadı zorla verdim .. kalsaydı da parasını verecektim sonuçta oğluma zamanını enerjisini harcayacaktı onun da kişisel ihtiyacları var .. benim nacizane şahsi düşüncelerim.. sizin durum daha farklı olabilir cnm bence bakıcı bulmanı tavsiye ederim ..
keske bir bakıcı bulsaymssnz sizde bakıcıya izin vermior mu ?Seni cok iyi anliyorum, büyük oglum krese gidiyordu, hastalaninca baba annesi bakiyordu, ücret falan almiyordu, yalniz bütün gün cocugu disariya cikarmiyordu, televizyon acip bakiyordu, bu durum beni rahatsiz etmisdi. Esimde anne cocugu biraz hava aldirsana neden bütün gün cikarmiyorsun diyordu. Kadin cikmaz, ev kusu gibi herzaman evdedir. Alisverisde yapmaz, herseyi kp yapar o sanki sultan evde bütün gün ne yapar bilmiyorum.
Anladm cnm zor bi durum .. o başkasının çocuğuna baksa sende bakıcıya versen kabul etmıyor mucanm bakıcı bulma fikrini sunuyoruz zaten istemiyor ben bakarm dior.. kendininde ihtycı var cünkü bakmasa sıkıntıya düşerler gelirleri kesilecek ama bakıncada böle oluyor inan cok yoruldum ya.
Ay canım ya eksik olmaAllah yardımcınız olsun kızlar işiniz gerçekten zor.
Şu mesafeler olmasa getirin ben bakarım çocuklarınıza diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?