Küçük Düşün Büyük Olsun!

quiding nerde yasıyosun 3 çocuk 900 e Harika bi fiyat
bakıcınız mı 600 tl bakıyor nerede yaşıyorsunz ev işlerinede yardımcı oluyor mu peki ?[/QUOTE]
k.maraş ta canım sadece makinadaki temiz bulaşıklarımı dizer varsa ki günlük olur genelde bina görevlisinin eşi biraz bizdeler biraz onlarda
benim annem 1,5 sene baktı kuruş para almadı o ilçesinde eşim askerden gelince ewine gitti
248 lira param yattı. Zorunlu yapılan bireysel emekliliği iptal ettirdim. Geri verdiler paramı
ben iptal ettirmedim bakalım çocuk büyüyene kadar okul masrafı için birikirse diye

bakıcınız mı 600 tl bakıyor nerede yaşıyorsunz ev işlerinede yardımcı oluyor mu peki ?
k.maraş ta canım sadece makinadaki temiz bulaşıklarımı dizer varsa ki günlük olur genelde bina görevlisinin eşi biraz bizdeler biraz onlarda

benim annem 1,5 sene baktı kuruş para almadı o ilçesinde eşim askerden gelince ewine gitti

ben iptal ettirmedim bakalım çocuk büyüyene kadar okul masrafı için birikirse diye[/QUOTE]Çok iyimiş cnm benim eşimde Kahramanmaraşlı

guiding1
Benim başka yerde aylık 350 liralık bes im var. O yüzden bunu iptal ettim. Ayrı ayrı yerlerde olmasın diye.

Kostebekpasta ziraat emeklilik benimki. 4449700 ı aradım, kimlik numarası ve doğum yılımla giriş yaptım. Operatöre bağlanıp iptalini istedim. Onlar da benim adıma bir belge gönderdiler. Belgeyi doldurdum kendilerine mail yoluyla ulaştırdım. Bugün de param geri yattı. İptal başvurusunu 2 hafta önce yapmıştım

Anladım cnm çok teşekkürler

Ben eve gelip hayatımın şokunu yaşadım bugün
Ev dağınık onu zaten bekliyodum ama eşim sigaraya geri baslamiş ve benden gizlemis
Aradım hayır dedi inkar etti ama havlulardan etraftaki kullerden ben anladim sonra da kabul etti ama o kadar uzuldum ki anlatamam
Hayalkirikligi...
Ve yalan söylemesi...
Icime oturdu
Geldigimden beri başım çatliycak gibi agriyo
Ne yemek yapas var ne bişey
1 hafta özlemiştim aramız çok iyiydi sevdiği yemekleri yapcaktim
Hic bişeye hevesim kalmadı
Kandırdı beni

anladım canım iyi yapmışın
Bitlis'te yasıyoruz cnm yılda bir yada oku kez gelebiliyoruz maraşa
atamam canım askeriyedemisiniz
Akşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum
demesn iyiydi aklıma düşürdün:)
karı koca arasına girilmez birşey diyemiyorum canım

Akşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum

Biz düğüne gideceğiz. Düğün de yemekli

Çok üzüldüm bu duruma. Sigaradan nefret ediyorum ve kimseye de yakıştırmıyorum. Üstelik evde mi içmiş bir de. İnşallah bırakır

Biz düğüne gideceğiz. Düğün de yemekli

Çok üzüldüm bu duruma. Sigaradan nefret ediyorum ve kimseye de yakıştırmıyorum. Üstelik evde mi içmiş bir de. İnşallah bırakır
Bu 2.bırakısiydi aslında
1.denemesi başarısız olunca bana gelip itiraf etmişti sonra ben de yumuşak davrandım ilaç kullanmaya başladı ve birakmisti yani benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla 3 4 aydır içmiyordu
Gene gelip deseydi bırakamadım diye ben ona kızmazdım yanında olurdum başka bi çözüm arardik
Ama korktu heralde söylemekten ve yalan söyledi çok kalbim kırıldı yalan söylemesine
Teşekkür ederim canım insallah bırakır
Çok doldum buraya yazdım kusura bakmayın

Korktu tepkinden muhtemelen. Üzülmüşsündür elbet ama sen gene de çok üstüne gitme. Konuşun bir çözüm bulun

yemegimiz yok yine bugun eve gidiyorum oglan dısarı cıkarmam için dört gözle bekliyor bütün gün evde onu dısarı cıkınca yemek kalıyor ahh napacaghm benn

Bakıcı olsa dışarı da çıkarır aslında

dün o kadar çok makarna konuşuldu ki çok canım çekti
bugün tavuklu köri soslu kremalı makarna yapacağım

üzüldüm
çok tepki göstermeden güzelce konuşarak üzüldüğünüzü anlatarak halletmeye çalışın
sinirlenirseniz ters tepebilir inadına içeceğim diyebilir

Korktu tepkinden muhtemelen. Üzülmüşsündür elbet ama sen gene de çok üstüne gitme. Konuşun bir çözüm bulun

Bakıcı olsa dışarı da çıkarır aslında
aynen canm ama öle bi sansmz yok su an için annem gelen insanlarıda kacırır ben bakacagm die.. cünkü paraya ihtycı var herkez menfaatini düşünüyor anlıcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…