- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
bakıcınız mı 600 tl bakıyor nerede yaşıyorsunz ev işlerinede yardımcı oluyor mu peki ?[/QUOTE]quiding nerde yasıyosun 3 çocuk 900 e Harika bi fiyat
benim annem 1,5 sene baktı kuruş para almadı o ilçesinde eşim askerden gelince ewine gittikızlar size birşey sormak istiyorum..
benm cocuguma annem bakıyor annem ikinci evliliğini yaptı cocuma bakmadan evvel baska birinin cocuguna bakıyor ve 650 tl ücret alıyordu .. bende işe girnce benm cocuguma bak dedik.. burda ne alıyorsam sizdede aynısını alrım dedi tamam dedik nese.. seslenmedik ( 650 tl veriyoruz ki zaten vermesek eşi baktrmaz ama bazen zorumuza gidyor neden derseniz elin adamı sonucda.. basndaki.. evini bile daha gecindremiyor demekki dogru düzgün annemde diyemedi kızım 300 500 mese verirsinz ev alacaksnz zaten .. nese
annemle cok sorun yaşıyoruz hatta yasadmız sorunlardan dolayı bakıcı bulmaya karar verdik lakin annem hep müdahale etti burnunu soktu oglum alısmadı.. su an annem bakıyor
ama ben annemin cogu seyne tahammül edemiyorum artık cok gecimsiz bir insan birde üstelik parayla bakıor
ve torununa parayla baktıgını kimseye diyemiyor.. annemi idare etmekden cok yoruldm krese verym diorum daha cok kücük sıkstk kaldk anlayacanız
mesela annem aramız iyiyken yememizi yapar
birşey dedn mi yemek yapmayı keser konusmaz kapıları carpar.. öglen eve giderm surat asar felan ...
evmde yemek olmadı mı cok sıkıntı oluyor işten geliyorum kostur kostur oglumu dısarı cıkarıyorum yavrum bütün güb cıkmıyor benm işten gelmemi dört gözle bekliyor.. aksam yapaym diorum halim kalmıor kalsada oglum uyanıor sürekli ben napacagm böle
ben iptal ettirmedim bakalım çocuk büyüyene kadar okul masrafı için birikirse diye248 lira param yattı. Zorunlu yapılan bireysel emekliliği iptal ettirdim. Geri verdiler paramı
Ya bende iptal ettirmek istiyorum nasıl ettirdin hangi banka248 lira param yattı. Zorunlu yapılan bireysel emekliliği iptal ettirdim. Geri verdiler paramı
k.maraş ta canım sadece makinadaki temiz bulaşıklarımı dizer varsa ki günlük olur genelde bina görevlisinin eşi biraz bizdeler biraz onlardabakıcınız mı 600 tl bakıyor nerede yaşıyorsunz ev işlerinede yardımcı oluyor mu peki ?
çok iyi hemşeri sayılırız hem burda çalışıyorum hem buralıyım siz şuan nerdesiniz canımÇok iyimiş cnm benim eşimde Kahramanmaraşlı
Bitlis'te yasıyoruz cnm yılda bir yada oku kez gelebiliyoruz maraşaçok iyi hemşeri sayılırız hem burda çalışıyorum hem buralıyım siz şuan nerdesiniz canım
Anladım cnm çok teşekkürlerguiding1
Benim başka yerde aylık 350 liralık bes im var. O yüzden bunu iptal ettim. Ayrı ayrı yerlerde olmasın diye.
Kostebekpasta ziraat emeklilik benimki. 4449700 ı aradım, kimlik numarası ve doğum yılımla giriş yaptım. Operatöre bağlanıp iptalini istedim. Onlar da benim adıma bir belge gönderdiler. Belgeyi doldurdum kendilerine mail yoluyla ulaştırdım. Bugün de param geri yattı. İptal başvurusunu 2 hafta önce yapmıştım
anladım canım iyi yapmışınguiding1
Benim başka yerde aylık 350 liralık bes im var. O yüzden bunu iptal ettim. Ayrı ayrı yerlerde olmasın diye.
Kostebekpasta ziraat emeklilik benimki. 4449700 ı aradım, kimlik numarası ve doğum yılımla giriş yaptım. Operatöre bağlanıp iptalini istedim. Onlar da benim adıma bir belge gönderdiler. Belgeyi doldurdum kendilerine mail yoluyla ulaştırdım. Bugün de param geri yattı. İptal başvurusunu 2 hafta önce yapmıştım
atamam canım askeriyedemisinizBitlis'te yasıyoruz cnm yılda bir yada oku kez gelebiliyoruz maraşa
demesn iyiydi aklıma düşürdün:)Akşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum
karı koca arasına girilmez birşey diyemiyorum canımBen eve gelip hayatımın şokunu yaşadım bugün
Ev dağınık onu zaten bekliyodum ama eşim sigaraya geri baslamiş ve benden gizlemis
Aradım hayır dedi inkar etti ama havlulardan etraftaki kullerden ben anladim sonra da kabul etti ama o kadar uzuldum ki anlatamam
Hayalkirikligi...
Ve yalan söylemesi...
Icime oturdu
Geldigimden beri başım çatliycak gibi agriyo
Ne yemek yapas var ne bişey
1 hafta özlemiştim aramız çok iyiydi sevdiği yemekleri yapcaktim
Hic bişeye hevesim kalmadı
Kandırdı beni
Akşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum
Ben eve gelip hayatımın şokunu yaşadım bugün
Ev dağınık onu zaten bekliyodum ama eşim sigaraya geri baslamiş ve benden gizlemis
Aradım hayır dedi inkar etti ama havlulardan etraftaki kullerden ben anladim sonra da kabul etti ama o kadar uzuldum ki anlatamam
Hayalkirikligi...
Ve yalan söylemesi...
Icime oturdu
Kandırdı beni
Bu 2.bırakısiydi aslındaBiz düğüne gideceğiz. Düğün de yemekli
Çok üzüldüm bu duruma. Sigaradan nefret ediyorum ve kimseye de yakıştırmıyorum. Üstelik evde mi içmiş bir de. İnşallah bırakır
yemegimiz yok yine bugunAkşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum
Bu 2.bırakısiydi aslında
1.denemesi başarısız olunca bana gelip itiraf etmişti sonra ben de yumuşak davrandım ilaç kullanmaya başladı ve birakmisti yani benim gördüğüm ve hissettiğim kadarıyla 3 4 aydır içmiyordu
Gene gelip deseydi bırakamadım diye ben ona kızmazdım yanında olurdum başka bi çözüm arardik
Ama korktu heralde söylemekten ve yalan söyledi çok kalbim kırıldı yalan söylemesine
Teşekkür ederim canım insallah bırakır
Çok doldum buraya yazdım kusura bakmayın
yemegimiz yok yine buguneve gidiyorum oglan dısarı cıkarmam için dört gözle bekliyor bütün gün evde onu dısarı cıkınca yemek kalıyor ahh napacaghm benn
Korktu tepkinden muhtemelen. Üzülmüşsündür elbet ama sen gene de çok üstüne gitme. Konuşun bir çözüm bulun
Mantikla hareket etmem lazım doğru soyluyosun sağol canimm bi çay iciyim kafamı topluyim
Bakıcı olsa dışarı da çıkarır aslında
Akşama yemekte ne var kızlar biz daha gidemedik market alışverişine eşimin işten gelmesini bekliyorum
Ben eve gelip hayatımın şokunu yaşadım bugün
Hayalkirikligi...
Ve yalan söylemesi...
Icime oturdu
Kandırdı beni
aynen canm ama öle bi sansmz yok su an için annem gelen insanlarıda kacırır ben bakacagm die.. cünkü paraya ihtycı var herkez menfaatini düşünüyor anlıcan..Korktu tepkinden muhtemelen. Üzülmüşsündür elbet ama sen gene de çok üstüne gitme. Konuşun bir çözüm bulun
Bakıcı olsa dışarı da çıkarır aslında
bende tam makarnaya karar vermiştim canım:)dün o kadar çok makarna konuşuldu ki çok canım çekti
bugün tavuklu köri soslu kremalı makarna yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?