- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Bende 2yıl önce sadece bayanlarin oldugu kucuk bir salona gittim 1.5ay kadar fiyati makûldü.
Ama sıkıldım.
Sonra belediyenin acmis olduguna yazildim(ucretsiz) o da haftada 2gundu ve baya yurume mesafesi vardi terli terli gel git orayida biraktim.
Ben o 6aylik yada 1senelik yerlere fiyati makûl bile olsa gidemem ya
Cabuk sıkılıyorum
Kilo vermek icin mi yoksa hani tamamen bir aktivite spor olarak mi istiyorsun?
Ben kilolu degilim sadece aktivite amacli gittim.
Ama suan sabitim koruyorum.
Aksam yemek yemiyorum
Bagirsaklarin calismasi icin arada yulaf ezmesi yiyorum.
Bitki cayi iciyorum ödem icin.
Mesela baska semtteki magzalari gezmeye gidiyorum deli gibi yuruyorum.
1durak önce inip yürüyorum.
Oglumu okula birakiyorum yolumu uzatiyorum.
Yillardir sabit kilom.
kızlar fazla mıktarda uzumum var ne yapabılırım sızce gecen yıllarda recel yapmıstım kaskatı oldu
bu uzumlerı zıyan etmeden nasıl tuketebılırım ??
Anladım canım fiyatda bisi yapalar ve olur umarım.Fazlam yok sadece spor amaçlı istiyorum. Ben tam merkezde oturuyorum. Küçükte bir yer olduğu için her yere yürüyerek gidiyorum. Hastane yan sokağımda pazar ve alışveriş merkezleri bankalar alt sokakta otogar yürüyerek 10 dk mesafede. O yüzden kendi çapımda takılsam yeter. bi okula giderken otobüs kullanıyorum
Canım ögretmenler ne istiyosa o oluyo evt.Bende aldım ama okul kabul etmedi yaabir yudum mutluluk . 3.sınıfta oğlum,bir liste göndermişler,defterine kadar yaprağından markasına herşey belirledikleri gibi olacakmış. Kaplamaları bile belirlemişler:)
Benim elimde patladı yani aldıklarım. Neyse 2 yıl sonra karışmazlar heralde,o zaman değerlendiririz artık yapacak bişey yok. Yada yeri gelir hediye ederiz
Bu arada bende sizi çok takdir ettim okuyunca.Benim annemde 4 çocukla genç yaşta dul kaldı. Mesleğide yoktu ama çalıştı,kimseye muhtaç etmedi bizi.Allah binlerce kez razı olsun siz ve sizin gibi kadınlardan
Başınız sağolsun,evlatlarınızla huzurlu,mutlu,sağlıklı uzun ömürler diliyorum
Kisa günün kârıBen 65 tl harcadim bugun
10 tl atabildim kumbaraya
Benimde bu ayki 50 tl.Benim zula yerinde sayiyo bisi atamadim ya
Tek tesellim harcamamis olmam
Şu kumbara olayını neden benimseyemiyorum ben yaaBenim zula yerinde sayiyo bisi atamadim ya
Tek tesellim harcamamis olmam
Ne yalan solim bende özlemişim. Havalar serinledi dışarda yağdı yağacak gök gürlüyor uzaklarda.sezon değişiyor yaa mevsimlikleri cikarcam özledigim kıyafetlerim var :))Ayy ben kışı özlemişim yaa..işler bitti,yemek tamam,5 e kadar gün benim,keyif benim
Yanlızlığıda ayrı bi seviyorum ben
Cok haklisin kuzum senin olaylara hakimim benOuff eylül geldi bayramdı okuldu derken artık bir süre biriktirmek hayal olducepten gitmese gene buna şükürde..
yazın gayet güzeldik..eylül de tatil, kurban derken şimdide okullar bir sürü masraf:/sanırsam ocağa kadar birikim yapamayacağım ben bu yıl
Büyük kızım erasmus için yurt dışına gidecek bu hafta sonu300 £ ona vereceğiz alıp..Tatilimiz için 3500 gitti Sağlık olsun ama o çok iyi geldi ailecek..Sonrasında kurban için 1250 tl ödedik..Allah kabul etsin..Şimdide küçüğün okul ihtiyaçları var..Dün birazını aldım.. Çok şükür geçen yıldan kalan bazı okul defterleri de oluyor.. sözlük vs varmış evde.. çok büyük masrafımız olmadı şimdilik..40 tl lik bir harcama yaptım..ama Büyük kızımın gidecek olduğundan biraz alacaklarımız var.. eksiklerimiz..Sağlık olsun ne yapalım..Geçen yıl yatırımlık ev aldık memleketten.. Biraz kredi çekmiştik.aylık 1100 tl lik kredi ödüyoruz..Herşey üstüste derler ya aynen onu yaşıyoruz..Kiracımız vardı maalesef oda işyerini kapattığı için kirada alamayacağız tekrar kiraya verene kadar..(İnş en kısa zamanda hayırlı iyi bir kiracı buluruz..Yazın tadilat yaptıracaktım .. Bir miktar para koymuştum kenara biriktirmiştim daha doğrusu.Bir miktar içinden kullanmak zorunda kaldık Ve darbe olayından o sıralar bişey yapmak içimden gelmediği için birşey yapmadık..Ama kısmetse en azından ekim gibi boya badana yaptırıcağız inş.. Birde salonumu değiştireceğim inş..O yüzden o birikimimden kullanacağız..Rabbim sağlık sıhhat versin napalım.. Ben kendimi bildim bileli tutuyumluyumdur..Seviyorum kenarım da para bulunmasını..Kenarda param yoksa kendimi çıplak hissediyorum..Zira geçen yıl ev aldığımızda elimizde ne var ne yok hepsini oraya verdik..Sonuçta yatırım yaptık ama insanın kenarında illaki bir miktar parası olması gerektiğine inanırım..İyi gün var kötü gün var.. Ne olacağı belli değil..Biraz pimipirikliyim bu konularda ama ne yapayım yapı ve yetiştirilmekten ileri geliyor biraz..
Çok teşekkür ederim canım. Defter meselesine gelince benim geçen sene de bu sene de sorun olmadı. Hatta geçen yıl fazla almıştım bu yıl onlar da kullanılır. Okuldan öğretmenden kaynaklı olabiliyor bu durumlar. Benimkiler büyük küçüklerde bunlara daha çok takılıyor sanki öğretmenler. Benim bir oğlum Anadolu lisesi 2. sınıfa gidiyor. Diğeri de bu yıl fen lisesine başladı. Büyük boy kareli en çok kullandıkları...Bende aldım ama okul kabul etmedi yaabir yudum mutluluk . 3.sınıfta oğlum,bir liste göndermişler,defterine kadar yaprağından markasına herşey belirledikleri gibi olacakmış. Kaplamaları bile belirlemişler:)
Benim elimde patladı yani aldıklarım. Neyse 2 yıl sonra karışmazlar heralde,o zaman değerlendiririz artık yapacak bişey yok. Yada yeri gelir hediye ederiz
Bu arada bende sizi çok takdir ettim okuyunca.Benim annemde 4 çocukla genç yaşta dul kaldı. Mesleğide yoktu ama çalıştı,kimseye muhtaç etmedi bizi.Allah binlerce kez razı olsun siz ve sizin gibi kadınlardan
Başınız sağolsun,evlatlarınızla huzurlu,mutlu,sağlıklı uzun ömürler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?