aynen digalgaz faturasi sikinti bana gecen yil en fazla 150 geldi bu yil bebek var 250 yi bulur galiba gerci evin cok gunes aliyor kisin cok soguk olmuyo ama olsunn
sende yine zula varda yerinde sayiyor vallahi bizde oda yokkBenim zula yerinde sayiyo bisi atamadim ya
Tek tesellim harcamamis olmam
Ayy nasil dayaniyosunuzKis gelsin ya cok ozledim yazi hic sevmem hergun hava raporuba bakiyirum havakr serinliyormu diye
Birde adana da yasayinca sicak iki kat hissediliyor nemden dolayi:/
Klimanin karsiinda kisi bekliyoruzAyy nasil dayaniyosunuz
Hic guneye gitmemistin bu yaz borduma gittik
Agustos sonu bide nefes alinmiyo cok sicakti.
Sağol canım..Evet ya kiracımız da bize süpriz yaptı maalesef canım..Memlekete gittiğimizde öğrendik canım bizde..Napalım canım sağlık olsun.. Memnunduk kiracımızdan ama kısmet buraya kadarmışCok haklisin kuzum senin olaylara hakimim ben
Kiracinin kapattigini bilmiyodum insAllah kisa surede iyi bir insan cikar.
Kizin üniversiteli canim kolay mi masrafi cok oluyo.
Kucuklerinde eksigi bitmiyolım sağlık olsun..
Kıs geldi yine birikir ocaga ne kaldı
aynen digalgaz faturasi sikinti bana gecen yil en fazla 150 geldi bu yil bebek var 250 yi bulur galiba gerci evin cok gunes aliyor kisin cok soguk olmuyo ama olsunn
Bizde öyleÇok şanslısın. Bana 150 doğalgaz gelsin eşim sevinçten yada şaşkınlıktan kafayı yer sanırım:)
kuzey cephede ise ondandir bide ben kisin banyo haricinde sicak su kullanmam bulasik suyunuda ocakta isitirim sulari alttan kistim zaten daha az geliyo faturam su faturasida 30 u gectigi cok nadirdirBizde öyle
300-350ödedik gecen sene
Isınmayan ev yapmislar bana kitlemisler resmen.
ben 5 yildir burdayim en yuksek 150 geldi onun disinda hep 100 civarlari gekir ama bu sene epey gelir 4 aylik bebegim var cunku ama yine 250 yi gecmez cok gunes aliyir evimiz gerci daha fazla gelsede bizim butce el vermezdiÇok şanslısın. Bana 150 doğalgaz gelsin eşim sevinçten yada şaşkınlıktan kafayı yer sanırım:)
Malesef evt kuzey cephe kışın buzkuzey cephede ise ondandir bide ben kisin banyo haricinde sicak su kullanmam bulasik suyunuda ocakta isitirim sulari alttan kistim zaten daha az geliyo faturam su faturasida 30 u gectigi cok nadirdir
Bunu ögrenmeyeydim eyiydiUzmanlar, La Nina etkisinde geçecek kışın soğuk ve ciddi kar yağışlı olacağı ve özellikle aralıktan itibaren soğuk bir dönem yaşanacağı konusunda uyarıyor.
Oleyyy bu kis sertmi gececekmisUzmanlar, La Nina etkisinde geçecek kışın soğuk ve ciddi kar yağışlı olacağı ve özellikle aralıktan itibaren soğuk bir dönem yaşanacağı konusunda uyarıyor.
Hadi bereketli olsun kanki.selam kızlar
gune gırdım ve ılk gun bende ekımde benle bırlıkte 900 tl olacak zulaya gıdecek dırek
bu arada kışı ben sevmem
ısınmak dert sonucta
ben terlemeye razıyım yazın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?