Küçük Düşün Büyük Olsun!

aynen digalgaz faturasi sikinti bana gecen yil en fazla 150 geldi bu yil bebek var 250 yi bulur galiba gerci evin cok gunes aliyor kisin cok soguk olmuyo ama olsunn

Kis gelsin ya cok ozledim yazi hic sevmem hergun hava raporuba bakiyirum havakr serinliyormu diye
Birde adana da yasayinca sicak iki kat hissediliyor nemden dolayi:/
Ayy nasil dayaniyosunuz
Hic guneye gitmemistin bu yaz borduma gittik
Agustos sonu bide nefes alinmiyo cok sicakti.

Ayy nasil dayaniyosunuz
Hic guneye gitmemistin bu yaz borduma gittik
Agustos sonu bide nefes alinmiyo cok sicakti.
Klimanin karsiinda kisi bekliyoruz
Burada hava 35 derecelere duserse suan oldugu gibi kis geliyir diye seviniyoruz.
Kisi guzelde hicbir isinma olmadan idare edilebilir ama yazi cehheneme on hazirlik

Sağol canım..Evet ya kiracımız da bize süpriz yaptı maalesef canım..Memlekete gittiğimizde öğrendik canım bizde..Napalım canım sağlık olsun.. Memnunduk kiracımızdan ama kısmet buraya kadarmışÖyel zaman geçiyor.. geçen senede zaten ocak gibi briiktirmeye başlayabilmiştim.. hayırlısı diyelim..

Bizde öyle
300-350ödedik gecen sene
Isınmayan ev yapmislar bana kitlemisler resmen.
kuzey cephede ise ondandir bide ben kisin banyo haricinde sicak su kullanmam bulasik suyunuda ocakta isitirim sulari alttan kistim zaten daha az geliyo faturam su faturasida 30 u gectigi cok nadirdir

Çok şanslısın. Bana 150 doğalgaz gelsin eşim sevinçten yada şaşkınlıktan kafayı yer sanırım:)
ben 5 yildir burdayim en yuksek 150 geldi onun disinda hep 100 civarlari gekir ama bu sene epey gelir 4 aylik bebegim var cunku ama yine 250 yi gecmez cok gunes aliyir evimiz gerci daha fazla gelsede bizim butce el vermezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…