Sağol canımmantık çok güzel canım
Allah acil şifalar versin canımkızlar selam.. uzun zamandır yazamadım. eşimin kolu sarılı hala. düzenli pansumana gidiyor her gün.. raporlu evde.. gerçi ben işte olduğum için o annesine de geçiyor.. ben de iş çıkışları ya kvye yada eve gidiyorum. gelen gidenimiz çok.. duyan geçmiş olsuna geliyor sağolsunlar. eşimin akrabalarını kv lerde ağırlıyoruz, ben iş sebebiyle yoruluyorum diye kv kendi evindeağırlıyor, biz de gidiyoruz. arkadaşlarmızı da bizde ağırlıyoruz.. çok ama çok yorucu geçiyor günlerim.. ama çok şükür rabbim daha büyük dert vermesin... birikime gelince pek yapamıyoruz bu durumda. maaşımın yatmasını bekliyorum kaza belaların önüne geçmesi açısından kan akıtıp bi hayvan kesmeye niyetlendim.. bakalım maaşım yatsın bi.. eşim uzun süre rapor aldığı için maaşı az yatacak bu ay ama olsun.. rabbim beterinden korusun.. hepinize sevgiler..
Çok kârli bir yatirım olmuş sizinkisiBiz de evimize temelden girdik. 2,5 yıl kadar inşaat sürdü ve Şubat ayında teslim edildi. Şu an bile aldığımız rakam üzerinden %50 karımız var.
Benim eşim inşaat mühendisi ve belirlediği 3 müteahhit vardı, bunlardan biri ev yaparsa alırız demişti. O zaman peşinatımız yetmemesine rağmen gözümüzü karartıp girdik. İyiki girmişiz.
Acil durum parasını ben de 20.000 olarak planlıyorum bakalım. Umarım başarabiliriz.
çok geçmiş olsunkızlar selam.. uzun zamandır yazamadım. eşimin kolu sarılı hala. düzenli pansumana gidiyor her gün.. raporlu evde.. gerçi ben işte olduğum için o annesine de geçiyor.. ben de iş çıkışları ya kvye yada eve gidiyorum. gelen gidenimiz çok.. duyan geçmiş olsuna geliyor sağolsunlar. eşimin akrabalarını kv lerde ağırlıyoruz, ben iş sebebiyle yoruluyorum diye kv kendi evindeağırlıyor, biz de gidiyoruz. arkadaşlarmızı da bizde ağırlıyoruz.. çok ama çok yorucu geçiyor günlerim.. ama çok şükür rabbim daha büyük dert vermesin... birikime gelince pek yapamıyoruz bu durumda. maaşımın yatmasını bekliyorum kaza belaların önüne geçmesi açısından kan akıtıp bi hayvan kesmeye niyetlendim.. bakalım maaşım yatsın bi.. eşim uzun süre rapor aldığı için maaşı az yatacak bu ay ama olsun.. rabbim beterinden korusun.. hepinize sevgiler..
Teşekkürler. "Hayalle hedef arasındaki fark plandır. Hayallerini gerçekleştirmek için hedefe dönüştürmeli ve bu hedefe ulaşabilmek için plan yapmalısın" sözünü okumuştum bir yerlerde. Çok doğru olduğunu düşünüyorum. Mesela kızımla ve eşimle dünyayı gezip bir sürü anı biriktirmeyi hayal ediyorum. Ama bu kendiliğinden olabilecek bir hayal değil. Gerçekleşmesi için para lazım, o para için de planlama lazımÇok kârli bir yatirım olmuş sizinkisi
Tebrikler
Darısı başımıza karar verebilirsek tabii
Hedeflerin çok mantıklı ve yapilabilir
Teşekkürler. "Hayalle hedef arasındaki fark plandır. Hayallerini gerçekleştirmek için hedefe dönüştürmeli ve bu hedefe ulaşabilmek için plan yapmalısın" sözünü okumuştum bir yerlerde. Çok doğru olduğunu düşünüyorum. Mesela kızımla ve eşimle dünyayı gezip bir sürü anı biriktirmeyi hayal ediyorum. Ama bu kendiliğinden olabilecek bir hayal değil. Gerçekleşmesi için para lazım, o para için de planlama lazım
Bu şekilde olabilir canım ya da artık biriktireyimde acil durum olursa ondan harcarız,seyehat için kart kullanıyoruz,çocukların altınları duruyor şükür şimdilik tabi.joeyfun , aynı anda parçalı birikm yerine birini halledip, yani hedeflediğin miktara getirip, ikincisine başlamak da olabilir. Ben mesela şu şekilde planlıyorum:
1. Acil Durum Parası
2. Seyahat Parası
3. Kızımın altınları-130 gr( Doğumda takılan altınları bozdurup kızım için gr altın hesabı açmıştım. Her ay düzenli 1 gr alıyordum. Ev peşinatı yetmeyince o parayı çektik. Geri yerine koymak ve düzenli 1 gr almak istiyorum)
4. Bahçe için arsa parası ( Haftasonu gidebileceğimiz küçük bir bahçe ve prefabrik ev istiyorum)
5. Emeklilik için birikim
Oh döktürmüşsün canım yineEvimi toparladim
Kek yaptim
Firini acmisken kurabiye de yaptim.
Bugun 5 cayi yapicaz annem halam
Patates salatasi bulgur kofteside yaptim.
Et vardi az kusbasi buzlugu bosaltma cabalarindayim.
Eti soteledim.
Pilavim var.
Aksama yemegimde cikti aradan.
Para harcamadim evdeyim.
Çarçabuk geçer inşallah canımkızlar selam.. uzun zamandır yazamadım. eşimin kolu sarılı hala. düzenli pansumana gidiyor her gün.. raporlu evde.. gerçi ben işte olduğum için o annesine de geçiyor.. ben de iş çıkışları ya kvye yada eve gidiyorum. gelen gidenimiz çok.. duyan geçmiş olsuna geliyor sağolsunlar. eşimin akrabalarını kv lerde ağırlıyoruz, ben iş sebebiyle yoruluyorum diye kv kendi evindeağırlıyor, biz de gidiyoruz. arkadaşlarmızı da bizde ağırlıyoruz.. çok ama çok yorucu geçiyor günlerim.. ama çok şükür rabbim daha büyük dert vermesin... birikime gelince pek yapamıyoruz bu durumda. maaşımın yatmasını bekliyorum kaza belaların önüne geçmesi açısından kan akıtıp bi hayvan kesmeye niyetlendim.. bakalım maaşım yatsın bi.. eşim uzun süre rapor aldığı için maaşı az yatacak bu ay ama olsun.. rabbim beterinden korusun.. hepinize sevgiler..
Ben de aynı şeyleri koyacağım. Cam kalemi çok iyi fikir. Çok teşekkürlerİyi tatiller diliyorumelecda
O dediğin şişelerden ben yıllar önce almıştım. İçine de koydum. Ama oraya varınca karıştı hepsi birbirine. Ben lens solüsyonu, tonik, şampuan, saç kremi, oğlanın şampuanını filan koymuştum. Üzerine filan cam kalemi ile yaz istersen.
Ankara'da nerede oturuyordun?
Aslında doğruyu söylemek geeekirse çok kullanışlı olmadı. Attım sonra hepsini çöpe.Ben de aynı şeyleri koyacağım. Cam kalemi çok iyi fikir. Çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?