Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar selam.. uzun zamandır yazamadım. eşimin kolu sarılı hala. düzenli pansumana gidiyor her gün.. raporlu evde.. gerçi ben işte olduğum için o annesine de geçiyor.. ben de iş çıkışları ya kvye yada eve gidiyorum. gelen gidenimiz çok.. duyan geçmiş olsuna geliyor sağolsunlar. eşimin akrabalarını kv lerde ağırlıyoruz, ben iş sebebiyle yoruluyorum diye kv kendi evindeağırlıyor, biz de gidiyoruz. arkadaşlarmızı da bizde ağırlıyoruz.. çok ama çok yorucu geçiyor günlerim.. ama çok şükür rabbim daha büyük dert vermesin... birikime gelince pek yapamıyoruz bu durumda. maaşımın yatmasını bekliyorum kaza belaların önüne geçmesi açısından kan akıtıp bi hayvan kesmeye niyetlendim.. bakalım maaşım yatsın bi.. eşim uzun süre rapor aldığı için maaşı az yatacak bu ay ama olsun.. rabbim beterinden korusun.. hepinize sevgiler..

Allah acil şifalar versin canım

Çok kârli bir yatirım olmuş sizinkisi
Tebrikler
Darısı başımıza karar verebilirsek tabii
Hedeflerin çok mantıklı ve yapilabilir

c
çok geçmiş olsun

Çok kârli bir yatirım olmuş sizinkisi
Tebrikler
Darısı başımıza karar verebilirsek tabii
Hedeflerin çok mantıklı ve yapilabilir
Teşekkürler. "Hayalle hedef arasındaki fark plandır. Hayallerini gerçekleştirmek için hedefe dönüştürmeli ve bu hedefe ulaşabilmek için plan yapmalısın" sözünü okumuştum bir yerlerde. Çok doğru olduğunu düşünüyorum. Mesela kızımla ve eşimle dünyayı gezip bir sürü anı biriktirmeyi hayal ediyorum. Ama bu kendiliğinden olabilecek bir hayal değil. Gerçekleşmesi için para lazım, o para için de planlama lazım

ayyy hadi inşallah
"anı biriktirmek" sanırım en güzeli birikim
çocuklaramizin hayatında izler bırakmak

tabii iş yine dolanıyor dolaşıyor birikime geliyor dedigin gibi

Bu şekilde olabilir canım ya da artık biriktireyimde acil durum olursa ondan harcarız,seyehat için kart kullanıyoruz,çocukların altınları duruyor şükür şimdilik tabi.
Oh döktürmüşsün canım yine
Çarçabuk geçer inşallah canım

Az önce dayanamayıp oğluma 2 sweat aldım kotondan indirim varken mecbur alınacak nasılsa kışa.2 si kargo dahil 35 tl,uygun oldu bence

joeyfun aiy kislik bizede lazim hic suan dusunmek bile istemiyorum masraflari :/
Bot,esofman,kazak,sweet belki 1 tanede kaban.
Yine bi 400tl bayariz sanki kisliklarina.

Kizlar bisi sorucam.
Oglumun okul ortalamasi gayet iyi
Derslerinde de basarili.
Okullar kurs aciyo biliyosunuz yollamisligim var.
O cepte diyelim yollarim yani.

Ama bu sene dershaneye gitmesi gerek mi sizce?
7.sinifa gecti okul kurslari yeterli gelirmi?
Hani seneye zaten gidecek ya ozel ders ya etut merkezlerinden destek alicaz.
Ama bu sene zorlarmiyim ki sıkılirmi?

Test sistemini daha iyi kavrasin diye bi gitsin diyorum bir de cok sıkmak istemiyorum zaten basarili test cozmeyide seviyor.

Bu ara gunler bos hizli guzel geciyor.
Cok uyuyup mutfakla hasir nesir olmamdan sebepde olabilir.
Yuruyuslerde renk ve hafif yorgunluk katti.

Dun antalya icin yola guzergaha baktik esimle.
Heralde 12 saatte ancak varicaz.
Cunku esim bi ton yer gosterdi.
Surda da dururuz burda da dururuz.
Surda mola veririz vs vs.
Ispartadan gulkolonyasi alicam.
Bi arkadasimda vardi cok begenmistim kokusunu banada almak yerinden nasipmis demek.

Bilecik kutahya falan gezeriz dedi.
Yorucu olsada uzun yol keyifli yanlarida bunlar.
Istedigin yerde dur gez.

Boyayi halletmeden hazirlanmak istemiyorum.
Evimi temizlimde sonra hazirlarim valizi.

Kendime esofman takim almistim ortayolla bisi nasil rahat cikti anlatamam.
Elimden gelse utanmasam hergun onu giycem:)
Biseyi yok dicekler.

Baska renk 1 takim daha istiyorum 80tl falandi takimi gayetde uygundu.

Memlekete gitmeden 1 tane daha alicam.
Orada her sabah yuruyorum
Simdi burda aksamda basladik ya degisik degisik giyerim.

Ayakkabidunyasi depoya da bakicam bir ara.
Belki yine icime sinen bir spor ayakkabi bulurum.

tr_lelli indirimde yakalayınca hoşuma giden birşey alıyorum canım böylelikle kendimizi zorlamadan tek seferde yüklenmeden alıyoruz.
Keşke yürüyüşe çıkabilsem bende ama zor,evde spora başladım bende

İyi akşamlar Hanımlar,
Cumartesi sabah erkenden uçakla dalamana gidiyoruz. Umarım güzel bir tatil olur. 1 hafta kalacağız. Çantaları bu akşam hazırladık. Kendim için 2 tişört, 4elbise, 1 kot şort, 1 kot etek aldım. Ama kızım için ayrı bir kabin boyu valiz hazırladım. Neredeyse kıyafetlerinin tamamını aldım yanımıza. Terliyor, üstüne birşey döküyor ya da çiş kaçıyor vs. sık kıyafet değişiyor.
Yarın da watsonstan seyahat seti şişelerden alacağım. Şampuan, yüz temizleyici vs. onlara koyacağım.

İyi tatiller diliyorum elecda
O dediğin şişelerden ben yıllar önce almıştım. İçine de koydum. Ama oraya varınca karıştı hepsi birbirine. Ben lens solüsyonu, tonik, şampuan, saç kremi, oğlanın şampuanını filan koymuştum. Üzerine filan cam kalemi ile yaz istersen.

Ben de aynı şeyleri koyacağım. Cam kalemi çok iyi fikir. Çok teşekkürler

Ben de aynı şeyleri koyacağım. Cam kalemi çok iyi fikir. Çok teşekkürler
Aslında doğruyu söylemek geeekirse çok kullanışlı olmadı. Attım sonra hepsini çöpe.
Büyük makyaj çantalarının içine koyuyorum şimdi. Uçakla gideceksek buzdolabı poşetine koyuyorum. Dökülürse de poşetin içinde kalsın diye

Aiyy ben en son kötü gelin olcaktım dimi?
Vicdanımı köpekler yesin yine olamadım
Yuruyuse gidecektik tam esim dediki ablamlarada soyleyelim onlarda gelsin dedi (yanimiza gelmediniz diye sitem etmisler yani sitem bana gitmedim diye yurtdisindan geldiler) ben kimsenin evine gitmem dedim (diger gorumcemde kaliyorlar) oraya gelirler dedi.
Buyuk gorumcemle eside geldiler beraber.
Yurtdisindan gelenin 2 cocugu var kizi oglumla yasit.
Kizi bizimle yurumek istedi digerleri caybahcesine gecti biz yuruduk.
Kiz yanimizdan hic ayrilmadi taze kan bizi gorunce :)
Gel desem benle bize gelcekti o derece.
Zaten gorumcemde kimseyle boyle takilmaz size cok sardi falan dedi.
Esimle oynadilar bile cay bahcesinde.
Yurudukden sonra caybahcesine gectik.

Tabiki o tayfanin huyu hic degismemis esim hesabi odedi.
Buyuk gorumcemin kocasi elini bile cebine atmadi oteki yine elini atti cebine.
40tl hesap odedik.

Cok saskinim ama ben uzak durdukca yanasiyorlar.
Hatta cumartesi bi plan yapin bir yere gidelim dediler.
Siz geziyosunuz guzel yerler bilirsiniz dedi gorumcem.
Bi selfieler cekmeler bi resimler birlikde.
Ayy beni cok seviyollarmis meger bilememisim.
Yersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…