Kesinlikle haklisin canimGünaydın kızlar
zelalke geçmiş olsun canım
elecda iyi tatiller. O şişelerden bende alıyorum çok kullanışlı . kare boy bir çantam var bavul içine konulan onun içinde dik şekilde koyunca akma da olmuyor.
tr_lelli dünyanın düzeni bu işte insanoğlu iyilik yapsan tepene çıkar, ama yüz vermeyince peşinden ayrılmazlar
2400 liraya tatil. 345 liraya uçak bileti aldık.
Ayrıca tatile arabayla gidip geleceğiz. Uçak bileti memleket için
Şimdiden iyi tatiller kızlarİyi akşamlar Hanımlar,
Cumartesi sabah erkenden uçakla dalamana gidiyoruz. Umarım güzel bir tatil olur. 1 hafta kalacağız. Çantaları bu akşam hazırladık. Kendim için 2 tişört, 4elbise, 1 kot şort, 1 kot etek aldım. Ama kızım için ayrı bir kabin boyu valiz hazırladım. Neredeyse kıyafetlerinin tamamını aldım yanımıza. Terliyor, üstüne birşey döküyor ya da çiş kaçıyor vs. sık kıyafet değişiyor.
Yarın da watsonstan seyahat seti şişelerden alacağım. Şampuan, yüz temizleyici vs. onlara koyacağım.
Oh oh Allah muhabbetinizi artırsınAiyy ben en son kötü gelin olcaktım dimi?
Vicdanımı köpekler yesin yine olamadım
Yuruyuse gidecektik tam esim dediki ablamlarada soyleyelim onlarda gelsin dedi (yanimiza gelmediniz diye sitem etmisler yani sitem bana gitmedim diye yurtdisindan geldiler) ben kimsenin evine gitmem dedim (diger gorumcemde kaliyorlar) oraya gelirler dedi.
Buyuk gorumcemle eside geldiler beraber.
Yurtdisindan gelenin 2 cocugu var kizi oglumla yasit.
Kizi bizimle yurumek istedi digerleri caybahcesine gecti biz yuruduk.
Kiz yanimizdan hic ayrilmadi taze kan bizi gorunce :)
Gel desem benle bize gelcekti o derece.
Zaten gorumcemde kimseyle boyle takilmaz size cok sardi falan dedi.
Esimle oynadilar bile cay bahcesinde.
Yurudukden sonra caybahcesine gectik.
Tabiki o tayfanin huyu hic degismemis esim hesabi odedi.
Buyuk gorumcemin kocasi elini bile cebine atmadi oteki yine elini atti cebine.
40tl hesap odedik.
Cok saskinim ama ben uzak durdukca yanasiyorlar.
Hatta cumartesi bi plan yapin bir yere gidelim dediler.
Siz geziyosunuz guzel yerler bilirsiniz dedi gorumcem.
Bi selfieler cekmeler bi resimler birlikde.
Ayy beni cok seviyollarmis megerbilememisim.
Yersen.
Tonik ve şampuanlar çok büyük şişelerde. Yaklaşık 500 ml. Sen neden memnun kalmadın şişelerden?Aslında doğruyu söylemek geeekirse çok kullanışlı olmadı. Attım sonra hepsini çöpe.
Büyük makyaj çantalarının içine koyuyorum şimdi. Uçakla gideceksek buzdolabı poşetine koyuyorum. Dökülürse de poşetin içinde kalsın diye
Sağol canım. Ben de pançonun ürünlerini beğeniyorum. Sezonda pahalı ama indirimleri takip edince ürünleri lcw fiyatına alabiliyorsun. Bir de benim evime en yakın mağaza pançonun. Birşey lazım olunca ilk oraya gidiyorumŞimdiden iyi tatiller kızlar
Oh oh Allah muhabbetinizi artırsın
Günaydın kızlar
Pançonun sitesinden oğluma fermuarlı bi sweat aldım havalar serinleyince üstüne alıvermeye tam istediğim gibiydi,bi baktım karta geçti ama sipariş oluşmadı,aradım bakcaklar,daha öncede olmuştu aynısı,pançodan alışveriş yaparsanız dikkat edin.Kargo dahil 36,5 tuttu,yine yakaladım indirimi
Çok sağol canım. Ben de dik koyayım. Çok mantıklı.Günaydın kızlar
zelalke geçmiş olsun canım
elecda iyi tatiller. O şişelerden bende alıyorum çok kullanışlı . kare boy bir çantam var bavul içine konulan onun içinde dik şekilde koyunca akma da olmuyor.
tr_lelli dünyanın düzeni bu işte insanoğlu iyilik yapsan tepene çıkar, ama yüz vermeyince peşinden ayrılmazlar
Evet canim 35gun izni var bende kalmadi henuz ama vakit gecirmek istiyor bizimle.Terelelli görümce kişisi gelmiş sanırsam Allah sabrını arttırsın
Sen de kalacaklar mı peki?Evet canim 35gun izni var bende kalmadi henuz ama vakit gecirmek istiyor bizimle.
Hic bilmiyorum davet etmedim.Sen de kalacaklar mı peki?
Kesinlikle cook mantikli tuttum bunu.Hanımlar günaydın
Uçak biletlerinin yanına yaz tatili valizi kontrol listesi koymuşlar. Ekte paylaşıyorum. Epey detaylı bir liste.
Burdan bakınca hızlı bir şekilde eşinin ailesinin içine doğru çekiliyorsun gibi gözüküyor. Gidip gelme, çocuğunsana bırakma vs. başlarsa ve sen başta uyar sonra kendini çekersen kötü olursun, o yüzden mesafeni korumaya devam etsen iyi olur sanki. Yaşadıklarını hatırlıyorum ve değiştiklerini ya da eşinin söylediği gibi yanlışlarını fark ettiklerini sanmıyorum.Hic bilmiyorum davet etmedim.
Ama esime ima etmisler sanada gelicez diye
Esimde gelmek isterlerse gelme demem dedi.
Aslinda bu gorumcemle kotu bisi yasamadik hic
Iclerinde en ilimlisidir.
Boyle kusluk olunca annesiyle ablasiyla vs o da uzakta olunca koptuk.
Yani sahsima kotulugunu gormedim.
Belki uzakta diye.
Gelmek isterse illede gelme diyemem mecbur.
Digeriyle gorusmek istemiyorum.
Ama o da surekli katilmak istiyor
Esime gidiceksek birlikde vakit gecirceksek biz gezelim buyugu neden geliyor dedim napim gelme diyemem gelmek istiyor dedi.
Ayrica telf nomu aldilar dün 2side (resim videolari aticaktim benim telf cektik)
Buyugudunu whatsapdan engellicem kucugu gidince
Ben de akşam bu liste üzerinden bir kontrol yapayım bakalım.Kesinlikle cook mantikli tuttum bunu.
Ben elime kagit kalem alip valizi hazirlamadan bir liste cikariyorum (annemde benden gordu neguzel oluyo boyle diyor)
Ne goturulecekse yaziyorum.
Aklima geldikce not dusuyorum.
En son valizi hazirlicam zaman oturuyorum tek tek okuyup yerlestiriyorum ciziyorum uzerini.
Hic aaa sunuda unuttum demedim henuz.
Disardan unuttuk ya alalim ihtiyacimiz olmadi tatillerde.
O an insanin aklina gelemeyebiliyor
Yada sunuda koyim diyosun gorunce ama valiz hazirlarken o hic aklina gelmiyor kullandigin bisiy oluyor ayiramiyorsunda
Benim gibi unutkanlara yazmak en iyi cozum.
Kesinlikle oyleBurdan bakınca hızlı bir şekilde eşinin ailesinin içine doğru çekiliyorsun gibi gözüküyor. Gidip gelme, çocuğunsana bırakma vs. başlarsa ve sen başta uyar sonra kendini çekersen kötü olursun, o yüzden mesafeni korumaya devam etsen iyi olur sanki. Yaşadıklarını hatırlıyorum ve değiştiklerini ya da eşinin söylediği gibi yanlışlarını fark ettiklerini sanmıyorum.
İnşallah canım. Eşin de hep vicdan üzerinden yürüme taktiği içerisinde yalnızKesinlikle oyle
Buyugune gayet soguk davraniyorum cunku o hep burda digeri senede 1 defa gelebiliyor.
Esim ortami isitmiya calisiyor sozde.
Yuzyuze bakicaz ölum var vs
Ama kaynanamla bir araya hala gelmem.
Bayramdada cok dil doktu goturemedi beni.
Annesi burdaydi ozaman gitmem.
InsAllah devami gelmez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?