Küçük Düşün Büyük Olsun!

elecda bende seviyorum pançoyu indirim yakalarsam alıyorum,marka takıntım yok işte beğendiğim şeyleri uyguna bulunca alıyorum.H&M Lcwaikiki Soobe Koton Panço netten boynerde indirim yakalarsam Limon Benetton vs

tr_lelli elecdaya katılıyorum canım bence tavrını koru yine bu işin sonu sürekli görüşmeye gidiyor gibi

tr_lelli sanki ipin ucu kaçıyor, senin üzülmeni istemem.

Birikim haberi yokmu yaaa, bende heveslenirdim.

Bende şu anda görümce tribi yiyormuşum yeni farkına vardım.
Anne tarafının ağırlıklı olduğu ilçe de dükkan açtı
En sevmediğim akraba grubu ile içiçe
Bişey sormak istiyorum, siz ailenize yeni gelen gelini evinize davet edermisiniz yoksa binbir naz niyaz ve gururla gelmiyorsunuz diye lafmı sokarsınız. Bu insanlar beni bir kere davet etmedi, 10 günlük gelinken dibime kafeye gelip davet bekledi ( bir adet yenge, kızı oğlu -oğlanın eşi karışmıyor ama kaynana kuklası olmuş - dayı masum olan tek kişi)
İsteme akşamı 4 kişi davetsiz damladılar, orta şekerli kahve yapıldı kızı içmedi bacak bacak üstüne atıp anneme ikinci kahveyi yaptırdı ve ağzına değdirmedi düğünde çiçeğimi çaldı elinden aldım her gördüğümde bir ilginçliği oldu.
Annemle dükkan açılışına gittik bir kahve içelim evimize gelin demediler ama gitmedik diye laf sokmakta yarışıyorlar.
Gitmicem davet edilmediğim yere gitmem, neymiş onların adetinde kendi kendine gelin gidermiş sonra davet ederlermiş. Ben adet tanımıyorum gitmiyorum hadi bakalım.
Sanırım görümcemi şişiriyorlar iyidir hoştur da çabucak kapılır gider safım benim..
Kaç kere yazdım kısa kısa değişik değişik cevaplar
Açık açık konuşucam senin benimle bir sıkıntın mı var diye soracağım.
Belki fabrika ayarlarına geri döner. Görümcemde dayı kızı da bekar, ve çooook görecek günleri yutacak lafları var.

Birikime dair isee
Kumbara başladım ilk defa açılmayan kumbara yaptım bakalım ne zaman dolacak.
Birde ısrarla 25 kuruşları biriktirmeye devam ediyorum.

kızlar kızım için doktor benimle eşimin tahlilini istemişti demiri çok düşük çıkmıştı anemiden şüphelenmişti benimkinde birşey bulamadı babadanda istiyorum demişti babası dün verdi eşimin plt değerleri düşük çıkıyordu uzun süredir tahlil vermiyordu korkuyordu birşey çıkar diye. İlerisi kan kanseri çünkü. Dün hastaneden aramışlar iki kere bugün gitti kanser için tahlil verdi anemi içinde verdiydi çok endişeliydim
tam size yazarken aradı eşim sonuçlar temiz çıkmış çok sevinçliyim..dünden beri ev yas yeri gibiydi
didişirdik bazen küçük kavgalar
dün farkına vardımki herşey boş
dolu dolu yaşamak lazımmış hayatı

E Esila09 bence hiç onların triplerine kanma bildiğin yolda devam et,kumbaran çabucak dolar inşallah canım
durkan bereketli olsun canım daha da artsın inşallah

Bende birikimde yeni birşey yok evdeyim kaç gündür nakit geçmiyor elime,eşimi cebinden aldığım 1 tl yi attım kumbaraya

Canım korkarak okudum inan şükür ki sonuçlar temiz çıkmış,gelmiş geçmiş olsun

Ya trip attığını bile günler sonra fark ettim, ne kadar uğraşsalarda uymayacağım uymayacağım.
Bugün bir cenaze için burdalar, yarın bizi isteyecekler biliyorum, bende randevu aldım, göğsümdeki kitleler koltukaltıma sıçradı ve büyüyor, onların kitleden bile haberi yok, hakkımızda hayırlısı

E Esila09 canım onları allaha havale et, kendini hiç kimse için üzmeye değmez. Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar iyi çıkar.

Evet gerçekten değmiyor, ilk kitle için dr alınmasını uygun buluyorum, bir anda karakter değiştirebilir dedi.
Bekleyelim dedi, o arada sıçrama oldu. Gerçekten hiç bişeye değmez, ama insan gülmekle sinirlenmek arası gidip geliyor.

Gecmis olsun öncelikle.
Umarim kotu bisey yoktur.
Davet etmelilerdi
Yani yeni gelin davet edilmeli bence hani yalniz kalmasim cekinmesin alissin gibi.
Bende davet edilmedim gitmedikcede soguk icimize girmiyor dendi.

Bu buyuk gorumcem annesiyle esimi cok kislandi.

Annesini doldurup evime yolladi.
Evime her geldiginde evine kavga cikariyordu.
Dun onu gordukce hepsi aklimdan bir bir gecti.
Gelin aldi simdi Allah sorsun insAllah hesabini.
Ilahi adalete guveniyorum.

Bu insanlar bana iyi gelmiyor tabiki.

Dun duydugumda geleceklerini oraya kalp ritmim hizlandi ellerim buz kesti cok gerildim.

Ama kararliydim tavrimi belli edecektim.
Yurtdisindan gelen sayesinde dun bir araya gelindi.
Yoksa digeri 10dk uzagimda gitmiyorum konusmuyorum yolda gorsemde.
Gormemezlige gelip geciyorum.

Esime oynuyorlar.

Bunu esimede soyledim sen gormuyorsun sana oynuyorlar beni sevdiklerinden degil dedim.

Ama guzel oynuyorlar esime beni ovuyorlar hic kotulugumu konusmuyorlarmis.
Hep biz iyi olmak istiyoruz kusluk olmasin artiik gelsin gitsin vs diyorlarmis.

Bu seferde esim onlar sana cok ilimli sen adim atmiyorsun diyor.

Ya ben kinciyim yasadiklarimi unutamiyorum
Esimde nereye kadar gidecek boyle diyor.

Tonik ve şampuanlar çok büyük şişelerde. Yaklaşık 500 ml. Sen neden memnun kalmadın şişelerden?
Bana extra iş oldu onlar. Gitmeden onlara boşalt. Karıştırmamakta çalış. Dönünce ya geri boşalt ya da banyoda onları kullan. Zaman ve enerji kaybı geldi bana. Uzun zaman kullanamadım. Attım hepsini çöpe.

ben böyle sorunlar hiç yaşamadım benim görümcem beni seviyor ama hayatı bilmiyor bekar ve saf kalpli. Kötü niyetli olsalar bu akşam bana gelirler canıma okurlardı
Ama daha 9 ayda bir kere geldiler.
Beni sevdiklerini biliyorum.
Eşin kırılmasın diye, bence çok açık vermeden ilerle.. Haklısın, aslında sen onuda düşünüyorsun ama anlayamazkı
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…