Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin.
Biz cok guzel toparlandik hem maddi hem manevi
Bunlara tekrar para yedirir korkusuda var bende.
Yuzsuzler cunku.
Bakalim yarin icin ne plan yaptilar umarim su 1 hafta cabucak gecer ve giderim bir an once ben donene kadarda onlar donerler evlerine.

çizgini bozma uzaktan sevsinler sizi
maddi anlamda sömüren insanlar bunlar
görümcen ablasının evinde kalıyor ve onun misafiri ama çay bahçesindeki hesap size kalıyor
bu aslında hep böyle olacak yarın ki geziniz de sonraki görüşmelerinizde de
hazır kendinize gelmişken maddi olarsk guclenmisken geçmişi unutmadan mesafeli resmi yaklaşın derim

Selam kızlar
Yazlığa gidiyorum
Oğlumu 1 haftadır görmüyorum çok özledim
Birikim adına bugün internet hesabından altın ve aldım
Markete de 50 lira harcadım
Eve geçerken de ekmek alacağım

guiding1 E Esila09 geçmiş olsun

tr_lelli sen kalbinin sesini dinle canım yaşadıklarını en iyi sen bilirsin

Hayırlı cumalar kızlar
Kartın ekstresi kesilmiş. Bu ay ki asgari ödeme tutarı 630 TL, bir kaç gün içinde öderim Allahın izniyle.

Bugün pazar alışverişi yaptım. 11.75 TL tuttu. Marul, maydanoz, dereotu, semizotu, 1.5 kg domates, yarım kilo salatalık ve 3 kglık karpuz aldım.

Marketten peynir ve zeytin almam lazım yarına kalsın artık. Kumbaraya birşey atamadım.

1. Kızlar bugün çok üzüldüğüm bir durum oldu. Sizinlede paylaşmak istedim.

Annem şans eseri bir kadınla tanışmış. Daha doğrusu bu kadından haberi olmuş diyeyim.
    Kadın 38 yaşında beyninde bir tümör var. Ameliyat olması gerekiyor. Ama hafızasını kaybetme ya da felç olma ihtimali var.

Eşinden boşanmış. Daha dogrusu eşi onu başka bir kadin icin terketmis. Sevgilisinin fotografını karısına gösterip sende kadınmısın işte kadın dedigin böyle olur falan demiş. Kadın güzel bir kadın ama hastaliktan dolayı çökmüş sadece.
    Boşanmada hakim nafaka bağlamış ama adam ödemiyormuş. Sigortasızda çalıştığı icin hicbir sey kanıtlayamıyormuş. Allahından bulsun inşallah böyle adamlar.

Kadinin kimsesi yok bir annesi ve babasi varmış onlarda yaşlı hasta ve kizlarina bakamiyorlar. Cunku kadinin en küçüğü 2, en büyügü 19 yaşında 5 tane kızı var. Üstelik kirasini odeyemedigi icin ev sahibi evden cıkartıyormuş. Bir kac tanidikla belediyeye kaymakamliga falan basvurmuslar yardim almak icin. Gelip kadinin evini falan gezmisler. ihtiyac sahibi olmasina ragmen hala bir haber cikmamis. Zaten bu tarz yardımlar gercek ihtiyac sahiplerine zar zor ulaşır bilirsiniz.

Kadın bugün bir otelde temizlikçi olarak ise baslamış. Ama beynindeki tümörden dolayı is çok ağır geldigi icin iş çıkışı hastanelik olmuş. Şuan hastanede yatiyor.

Hani hep gercekten yardıma ihtiyacı olan insanlar var. Ama biz bulamiyoruz deriz ya. Ilk defa bugün gercek bir ihtiyac sahibi karşımıza cıktı.

Bir ara kikikoko'nunda basına bu tarz ihtiyac sahibi bir aile cikmisti.Lütfen etrafımıza dikkat edelim. Eger cevremize dikkatle bakarsak mutlaka buluruz demisti. Gercekten oyleymis.

Ödemem gereken bir yemin kefareti parası vardı. Onu yarın bu aileye verecegim, bir miktar daha yardım ederiz. Bu ay icin baska bir birikim planim yok artik

Aiy yapistilar kene gibi ya
Dun yuruyoruz yine ariyorlar yarin napiyoruz diye.
Allahim yarabbim.
Denize gidelim demisler ben gitmem sen git dedim esime.
Esimde gitmek istemedi sonra baska yere gidelim demisler esim sizn gidin diyince.
Yani illa bizle olcaklar.
Cok sıkıldim kizlar oynamakdan.
Esime gelmicem diyorum bu sefer surat asiyo.
Bugunde gidip bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Esimede sert bi dille soylicem kuserse kussun su saatten sonrs umrumda degil.

Keske memlekete erkenden gitseydim
Kafam az rahat olurdu.

Insallah bana bi laf sokarlar bisi derler bahanem olur gorusmemem icin yine.
Ama nasil iyiyi oynuyorlar pisler.

Hayırlı sabahlar kızlar
Dün annemde pazara uğrayıp 2-3 kg közlemelik patlıcan almış. Bugün onları közleyip buzluğa atarım.

Bir tanıdık yayladaydı, bahçesindeki ağaçtan 1 kg kadar kiraz toplayıp banada getirmiş. Yine ona kayseriden gelen sucuktan 1 kangal bana getirmiş. Geçenlerde 1 kangal daha getirmişti.

Kirazları meyve suyu yapıp buzluğa atıcam. Sucuklarıda bölüp yine buzluğa atarım

tr_lelli elini verirsen kolunu kaptırırsın. Tavrını koymalısın canım. Eşine bu konuda çok güvenme bence.
Ben eşimin ailesi ile olan ilişkilerimde hiç eşim kırılır diye düşünmüyorum. Değecek insanlar olsaydı ben zaten onlara değer verirdim. Üç günlük dünyada hayatımı o kırılacak bu üzülecek diye sürdüremem. İsteyen küsebilir kırılabilir Gönül koyabilir... çok da tınnnn....

Slm kızlar
dün buzdolabını temizledim yoğurtlar meyveler bozulmuş hep.
2 haftadır eve almıyoruz birşey.
çöpleri attık.
soğanları ayıkladım.
evle ilgilenmeyince böyle oluyor.

Saol kizlar
Gitmedim
Daha dogrusu biliyosunuz gitmekde istemiyordum burdaki gorumcemin kocasi calisiyormus tek araba bizim kaldi bende esime git gotur gezdir sussunlar.
Beni muhattap etme dedim
Para yedircek ya onlara esim onun icin esimle gitmek istiyorlar diger kaynimdada araba var onu cagirmiyorlar
Onunla geziyolardi hep bu sene noldu bunlara bilmiyorum.
Esim iyi yerlere goturuyo tabi oteki atiyodu sahile bunlari naparsaniz yapin.
Hayir alisacaklar surekli gezdir dicekler
Esimlede tartistim.
Git yedir icir gezdir doysunlar bizi rahat birakmiyorlar falan dedim.

Cok ama cok sıkildim artik.

Paran varsa senden iyisi yok bunu daha iyi anladim.
Sövsem bile suan onlara ben daha iyi olurum.
Para var cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…