Küçük Düşün Büyük Olsun!

Egitime yapilan yatirim en guzek yatirim insallah karsiligini en iyi sekilde alirisniz.

İnşallah ya....
Çocuğum okumayacak, bir okul kazanamayacak diye aklım çıkıyor korkudan.
Hic oyle dusunme emekler karsiliksiz kalmaz ins.
Aslinda su donemin cocuklarina aciyorumda bazen benimde ilkokula giden yegenlerim var.kis yaz maratonun icindeler okul etut ozel dersler yaris ati gibi oldu cocuklar.
Insallah hepsi iyi yerlere gelecekler

Son düzenleme:
Aslında biz o kadar yüklenmiyoruz.
Devlet okuluna gönderiyoruz. Parayla alakalı değil ama ben özel okulun çok da faydalı olduğunu düşünmüyorum. Sosyal etkinlik filan yaptırıyor. Ama bu bizi cezbetmiyor. Zaten oğlumun yaptığı spor dalında Türkiye dereceleri var. Bu yıl da ilk 4 e girerse Avrupa şampiyonası'na katılacak.
Özel okula girmediği için dil eksikliği var. Onu kapatmaya çalışacağız inşallah. Onun dışında dershane etüd yollamıyoruz.
İnşallah iyi yerlere gelir kuzum

Oglunuza massallah
Bizimkilerde devlet okulundalar.okul disi etkinlikleri fazla evde hersey saatlere gore oyun ders test cozme vs.cokta basarililar insallah devamida gelir

Papatya'cım içini ferah tut canım. Senin oglun bence iyi yerlere gelir. Erkek çocukları zekalarını annelerinden alıyor. Benimkiler de başarılı çok şükür. İkisi de devlet okuluna gitti ikisi de teog ta dereceler aldı. Ama ben sürekli etüd olsun özel dil kursu olsun sürekli takviye yaptım. Anlamadiklari konu olunca kendim çalıştım tekrar yaptırdım onlarla beraber test çözdüm. Dün küçük oğlum diyor ki anne fen lisesi yazisinin altından geçerken hep sana dua ediyorum diyor. Daha ne isterim...

selam kızlar
gune gırdım ve ılk gun bende ekımde benle bırlıkte 900 tl olacak zulaya gıdecek dırek
bu arada kışı ben sevmem
ısınmak dert sonucta
ben terlemeye razıyım yazın:)

Bende güne girdim ve benim de sıram Ekimde yani ilk paralar bana 500 tl
Yazı seviyorum ben Trakya çok soğuk oluyor hiç sevmiyorum kışı doğalgaz benim geçen yıl 500 ödediğim oldu

Bende güne girdim ve benim de sıram Ekimde yani ilk paralar bana 500 tl
Yazı seviyorum ben Trakya çok soğuk oluyor hiç sevmiyorum kışı doğalgaz benim geçen yıl 500 ödediğim oldu
Seni yazin adanaya davet ediyorum bakalim yazi sevecekmisin
Kis gelse diye gun sayiyorum valla kemiklerimde isindi resmen hava sogusa kollarimi acacagim soguga karsi es koc yigidin bagrina diyecegim

kızlarrrrrrrrr ben geldım
ne guzel onerıler vermışsınız teşekkur ederım teker teker herkese... sirkeyı denıcem bakalım nasıl olacak

ya Allahım kadınlar ne guzel akıllarınız var maşallah eşlerınız yemınlen cok şanslı
elindekını tutamayıp borce derde sokanda var sızın gıbı olanı çeşıtlendırıp arttıranda var

bende yavaş yavaş ogrenıyorum sızden elımdekılerı degerlendırmeyı
yenı evlıyım gercı ama ılk ıkı sene hıc bısey bılmıyomusum gıbı hıssedıyorum kendımı
peynırı maydonozu naneyı yada başka seylerı nasıl degerlendırecegımı hep sızden ogrendım ben
ıyıkı bu ekonomı topıklerı var
bende ıkı sene oldu atandıgım cok şükür evımızı aldık avrupanın gorulmesı gereken cogu yerını de gorduk eşimle
şimdi buradakı bılgıler ısıgında bebiş ve yatırımlık bır ev düşünüyoruz kısmetse inşallah olur

bugunde 0 harcamalı bır gun oldu

işe bır suru sey goturdum hıc para harcamadım

gelınce de evımde mıs gıbı yemegımı yedım

evdekıler bıtınce haftalık plan yapıcam ne yemek yapabılırım dıye

bırde ben burayı okuyunca cok dınlenıyorum hoşuma da gıdıyor okumak

tr_lelli canımcım bılmedıgın sey yok canım nasıl guzel çeşıtlı seyler bılıyosun israf etmemek adına

nasıl bır grur nasıl bır mutluluk o gözlerım yaşardı....

ya bır tek ben ozledım sanıyodum kışı :) megerse sevenı cokmuş eve kapanıp cay- kahve içerken dısarıyı ızlemeyı ozledım
dun yagmur yagıyor nasıl sevınıyorum anlatamam
bırde yalnızlıgı sevıyorum...

inşallah ama daha benım bebişim yok cok istıyorum ama Allah daha kısmet etmedı bende sabırla gelecegı gunu beklıyorum dua edıyorum...
Allah en doğru zamanda sağlıkla ve hayırla versin canım. Her kadin anneliği yaşasın inşallah. Kucağı boş boynu bükük kalmasın...

bir yudum mutluluk ipeqbojuqu çok teşekkürler.
Oğlum çok zeki. 1. Sınıfa giderken IQ sunu ölçtürmüştük bir sebepten dolayı. Üstün zekalı çıktı. Özellikle sayısal zekası çok yüksek. Ama ben yine de çok tedirginim. Kendime çok dert ediyorum. İnşallah iyi yerlere gelir. Biz elimizde. Geleni yapalım da...

@bir yudum mutluluk maşallah kuzularına... İnşallah çok daha iyi yerlere gelip, güzel bölümler kazanırlar.

Markete indik. Yoğurt ve pizza aldım. Belki biliyorsunuzdur. Ben yine de yazayım. Son kullanma tarihine dikkat ettiğimiz yoğurt yumurta süt peynir tereyağı gibi ürünleri reyonun arka kısmından alın. Tarihi önce bitecekleri öne, geç bitecekleri arkaya koyuyorlar.
Az önce aldığım yoğurdun öndekinin tarihi 24 eylül, arkadakinşn tarihi 2 ekimdi. Ben tabi kazı çalışması yapar gibi en arkadakine ulaştım ve onu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…