- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Egitime yapilan yatirim en guzek yatirim insallah karsiligini en iyi sekilde alirisniz.Eczaneye 28 TL verdim bugün.
Oğluşun öğretmeni ders saatini 70 TL yapmış. Ayda 280 lira oluyor. Bu yıl ingilizceden de özel ders aldıracağım. Onun öğretmeni ile konuşmadık daha parayı. Bakalım o ne diyecek
İnşallah ya....Egitime yapilan yatirim en guzek yatirim insallah karsiligini en iyi sekilde alirisniz.
Hic oyle dusunme emekler karsiliksiz kalmaz ins.İnşallah ya....
Çocuğum okumayacak, bir okul kazanamayacak diye aklım çıkıyor korkudan.
Aslında biz o kadar yüklenmiyoruz.Hic oyle dusunme emekler karsiliksiz kalmaz ins.
Aslinda su donemin cocuklarina aciyorumda bazen benimde ilkokula giden yegenlerim var.kis yaz maratonun icindeler okul etut ozel dersler yaris ati gibi oldu cocuklar.
Insallah hepsi iyi yerlere gelecekler
Oglunuza massallahAslında biz o kadar yüklenmiyoruz.
Devlet okuluna gönderiyoruz. Parayla alakalı değil ama ben özel okulun çok da faydalı olduğunu düşünmüyorum. Sosyal etkinlik filan yaptırıyor. Ama bu bizi cezbetmiyor. Zaten oğlumun yaptığı spor dalında Türkiye dereceleri var. Bu yıl da ilk 4 e girerse Avrupa şampiyonası'na katılacak.
Özel okula girmediği için dil eksikliği var. Onu kapatmaya çalışacağız inşallah. Onun dışında dershane etüd yollamıyoruz.
İnşallah iyi yerlere gelir kuzum
selam kızlar
gune gırdım ve ılk gun bende ekımde benle bırlıkte 900 tl olacak zulaya gıdecek dırek
bu arada kışı ben sevmem
ısınmak dert sonucta
ben terlemeye razıyım yazın:)
Seni yazin adanaya davet ediyorum bakalim yazi sevecekmisinBende güne girdim ve benim de sıram Ekimde yani ilk paralar bana 500 tl
Yazı seviyorum ben Trakya çok soğuk oluyor hiç sevmiyorum kışı doğalgaz benim geçen yıl 500 ödediğim oldu
nasıl bır grur nasıl bır mutluluk o gözlerım yaşardı....Papatya'cım içini ferah tut canım. Senin oglun bence iyi yerlere gelir. Erkek çocukları zekalarını annelerinden alıyor. Benimkiler de başarılı çok şükür. İkisi de devlet okuluna gitti ikisi de teog ta dereceler aldı. Ama ben sürekli etüd olsun özel dil kursu olsun sürekli takviye yaptım. Anlamadiklari konu olunca kendim çalıştım tekrar yaptırdım onlarla beraber test çözdüm. Dün küçük oğlum diyor ki anne fen lisesi yazisinin altından geçerken hep sana dua ediyorum diyor. Daha ne isterim...
Ben yaz insanıyım Keşke imkan olsa da gelsemSeni yazin adanaya davet ediyorum bakalim yazi sevecekmisin
Kis gelse diye gun sayiyorum valla kemiklerimde isindi resmen hava sogusa kollarimi acacagim soguga karsi es koc yigidin bagrina diyecegim
Çok sukur canım. Allahım sizlere de nasip etsin bu gururu ve mutluluğu. Rabbim cocuklarimdan gulduruyor çok şükür...nasıl bır grur nasıl bır mutluluk o gözlerım yaşardı....
Allah en doğru zamanda sağlıkla ve hayırla versin canım. Her kadin anneliği yaşasın inşallah. Kucağı boş boynu bükük kalmasın...inşallah ama daha benım bebişim yok cok istıyorum ama Allah daha kısmet etmedı bende sabırla gelecegı gunu beklıyorum dua edıyorum...
aminAllah en doğru zamanda sağlıkla ve hayırla versin canım. Her kadin anneliği yaşasın inşallah. Kucağı boş boynu bükük kalmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?