aa ben bunu bılmıyordum canım bundan sonra bende oyle yapayımbir yudum mutluluk ipeqbojuqu çok teşekkürler.
Oğlum çok zeki. 1. Sınıfa giderken IQ sunu ölçtürmüştük bir sebepten dolayı. Üstün zekalı çıktı. Özellikle sayısal zekası çok yüksek. Ama ben yine de çok tedirginim. Kendime çok dert ediyorum. İnşallah iyi yerlere gelir. Biz elimizde. Geleni yapalım da...
@bir yudum mutluluk maşallah kuzularına... İnşallah çok daha iyi yerlere gelip, güzel bölümler kazanırlar.
Markete indik. Yoğurt ve pizza aldım. Belki biliyorsunuzdur. Ben yine de yazayım. Son kullanma tarihine dikkat ettiğimiz yoğurt yumurta süt peynir tereyağı gibi ürünleri reyonun arka kısmından alın. Tarihi önce bitecekleri öne, geç bitecekleri arkaya koyuyorlar.
Az önce aldığım yoğurdun öndekinin tarihi 24 eylül, arkadakinşn tarihi 2 ekimdi. Ben tabi kazı çalışması yapar gibi en arkadakine ulaştım ve onu aldım
Masallah cnm benim yegenimde ustun zekali ogretmeni farketi sinavlarina girdi tescillendi.ama pek kimseye soyleme nazar degmesinbir yudum mutluluk ipeqbojuqu çok teşekkürler.
Oğlum çok zeki. 1. Sınıfa giderken IQ sunu ölçtürmüştük bir sebepten dolayı. Üstün zekalı çıktı. Özellikle sayısal zekası çok yüksek. Ama ben yine de çok tedirginim. Kendime çok dert ediyorum. İnşallah iyi yerlere gelir. Biz elimizde. Geleni yapalım da...
@bir yudum mutluluk maşallah kuzularına... İnşallah çok daha iyi yerlere gelip, güzel bölümler kazanırlar.
Markete indik. Yoğurt ve pizza aldım. Belki biliyorsunuzdur. Ben yine de yazayım. Son kullanma tarihine dikkat ettiğimiz yoğurt yumurta süt peynir tereyağı gibi ürünleri reyonun arka kısmından alın. Tarihi önce bitecekleri öne, geç bitecekleri arkaya koyuyorlar.
Az önce aldığım yoğurdun öndekinin tarihi 24 eylül, arkadakinşn tarihi 2 ekimdi. Ben tabi kazı çalışması yapar gibi en arkadakine ulaştım ve onu aldım
Allahim bu nasil bir evlat. Allah bağışlasınPapatya'cım içini ferah tut canım. Senin oglun bence iyi yerlere gelir. Erkek çocukları zekalarını annelerinden alıyor. Benimkiler de başarılı çok şükür. İkisi de devlet okuluna gitti ikisi de teog ta dereceler aldı. Ama ben sürekli etüd olsun özel dil kursu olsun sürekli takviye yaptım. Anlamadiklari konu olunca kendim çalıştım tekrar yaptırdım onlarla beraber test çözdüm. Dün küçük oğlum diyor ki anne fen lisesi yazisinin altından geçerken hep sana dua ediyorum diyor. Daha ne isterim...
Hosgeldiniz ne iyi ettinizmerhabalar aslinda yillardir disardan takipcinim kizlar buraya yazabilmek icin uye oldum kendim gibi birilerini gormek cok guzel birikimi severim dort bucuk yillik evliyim evlendigimden beri borc odemekten biktim ilk evlendigimde 5 yilligina 630 lira odemeli kredi cektik arkasi geldi bi baktim 4 tane ayri ayri kredi olmus subat ayinda esim evin gecimini bana verdi temmuzda 297 liralik kredi bitti cok sukur geriye kaldi 3 bu arada bos durmadin gunlere girdim uc ayri gune hepsinide kasima topladim Rabbim nasip ederse onlada 630 liralik krediyi kapaticam(kasimda son 10 ay kalmis olucak ) geriye 2 tane kredi kaliyo bir tanesi subatta bitiyo digeri 2018 subatta bitiyo bu arada yine bos durmuyorum topigin sahibinden ogrendigim pet sise yontemiyle bozuk para biriktiriyorum ara dere borclarimi kapatmayi dusunuyorum Allahimin izniyle kizlar sizlerden cok sey ogrendim hepinize cok tesekkur ederim
insallah simdi tekrar gun planlari yapiyorum eger borclar biterse onlarda birikim olucak insallahHosgeldiniz ne iyi ettiniz
Allah ödeme kolayligi versin
Ödenir biter ohh dersiniz.
Günaydın kızlar.
Her şeyin başı sağlık. Sağlıklı bir hayat suruyorsak huzurumuz yerinde ise hayat anlamlı. Biz bayramdan beri depremlerle sarsılıyoruz. Gece gündüz devam ediyor. Çok korkuyoruz. Bugün dask yaptıracagim. Allah afetlerden korusun herkesi...
Çok teşekkür ederim canım. Amin, hep beraber inşallah...doğum günün kutlu olsunbir yudum mutluluk
allah oğluşlarınla beraber yaşayacağın sağlıklı huzurlu bir ömür versin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?