Küçük Düşün Büyük Olsun!

aa ben bunu bılmıyordum canım bundan sonra bende oyle yapayım

Beth18 sagol cnm birlikde paylasarak ögrenicez ögreticez paylasicaz.

Cocugu aldim okuldan yemek hazirladim.
Esim geldi ona yemek
Simdi ödeve oturttum bende bi soluklandim.

Yarin süt alıp yogurt mayalim yogurdum cok az kaldi.
Bi kadinlar toplantimiz var yarin orasi icin kek ve elmali kurabiye yapicam.
Hepimiz bisiler aliyoruz yada yapiyoruz haftada 1gun toplaniyoruz.
Hepsinide cok seviyorum kafam dagiliyo hem.

Sabah yapicam ikisinide firini acinca pespese atarim taze taze yeriz.

Aksamda evimi toplarim yarina yemegimde var.

Cocugum icin her anne gibi benimde endiselerim var
Daha önce dershaneye gitti cok yuklendim sanirim sıkıldı.
Aslinda basari bi cocuk notlari gayet iyi
Ama dilde destek lazim daha iyi olmasi daha iyi ogrenmesi icin derken +2ders ing. Secmeli olarak koymuslar.
Cumartesi gunu okulun ucretsiz kursuna gidecek.
Onun harici extra özel ders bu yıl istemiyorum
Seneye artik

Oglumun subesi gecen yil 5.sinflarin en iyisiydi
Bu senede her ogretmen bizim subeyi oneriyomus herkese
Sinif ogretmenimizde bizim sinifi tekrar istemis bu yilda
Sizin icin sabahci olmadim sinifi cok seviyorum dedi.

İnsAllah evlatlarimiz hayirli evlat olurlar
Basarili olurlar
İstedikleri yere ulasirlar.

Hepimizin cabasi onlar icin

Ben cok yuklendim 4.sinfta baktim cok sıkıldı cocuk asilesti
Son 2ay aldim dershaneden.

Yasina gore cok yuklendim o dönem

Suan onada sorarak izah ederek anlatarak ilerliyoruz.

Masallah cnm benim yegenimde ustun zekali ogretmeni farketi sinavlarina girdi tescillendi.ama pek kimseye soyleme nazar degmesin bu cocuklarla ugrasmak cok zor cunku sinirsiz bir hayal dunyalari var ve benm yegenim surekli konusyir hic susmuyor sanki 50 yasinda yol diyoruz yolla ilgili bir fikri var agac diyoruz agacla ilgili bir fikri var bazen uatun zekalimi geri zekalimi kararveremiyorum
Ben bugun 65 tl harcadim hemde hic yok yere kumbise 10 tl atabildim

Benim oğlumunda müthiş bir bilgi birikimi var. Her konu Hakkı'nda. Bana anlatıyor merak ediyor.
Söylemiyorum pek. Aman korkarım ben nazardan.
Allah yeğeninize de iyi bir gelecek nasip etsin inşallah ipeqbojuqu

Kumbara açışılışımı yaptım az önce 7.5 TL attım

Allahim bu nasil bir evlat. Allah bağışlasın

merhabalar aslinda yillardir disardan takipcinim kizlar buraya yazabilmek icin uye oldum kendim gibi birilerini gormek cok guzel birikimi severim dort bucuk yillik evliyim evlendigimden beri borc odemekten biktim ilk evlendigimde 5 yilligina 630 lira odemeli kredi cektik arkasi geldi bi baktim 4 tane ayri ayri kredi olmus subat ayinda esim evin gecimini bana verdi temmuzda 297 liralik kredi bitti cok sukur geriye kaldi 3 bu arada bos durmadin gunlere girdim uc ayri gune hepsinide kasima topladim Rabbim nasip ederse onlada 630 liralik krediyi kapaticam(kasimda son 10 ay kalmis olucak ) geriye 2 tane kredi kaliyo bir tanesi subatta bitiyo digeri 2018 subatta bitiyo bu arada yine bos durmuyorum topigin sahibinden ogrendigim pet sise yontemiyle bozuk para biriktiriyorum ara dere borclarimi kapatmayi dusunuyorum Allahimin izniyle kizlar sizlerden cok sey ogrendim hepinize cok tesekkur ederim

Hosgeldiniz ne iyi ettiniz
Allah ödeme kolayligi versin
Ödenir biter ohh dersiniz.

Arkadaşlar bu saatte anca bakabiliyorum okullar açılınca yoğunluk başlıyor
Bakıcı sorunum hala devam ediyor umarım birini bulabilirim yoksa sıkıntı olacak
Çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz bende bu ekonomi sayfalarından çok şey öğrendim

Ben normalde haftalık yemek listesi yapıyordum böylece hdm pazar alışverişini ona göre yapıyordum gende hergün ne pişireceğim diye derdim olmuyordu haftada bir defa düşünüyordum
Önümüzdeki hafta işleri düzene koyup tekrar başlamam lazım yemek listesi işine aranızda böyle haftalık liste yapan varsa burayada yazsa fikir olmuş olur

1500 tl lik ek hesabimi bosalttim bi r yıllık kiramizi verdik yarin da birikimden 2500 tl esime vercem bir yıllık yakıtı ve kredi kartını ödesin diye .. o böyle sıkışınca zor durumda olunca ben çok huzursuz oluyorum 1300 de fazla mesaim yatacak bu ay onunla da ek hesabimi kapatirim .. olsun yine birikir rabbim can sıkıntısı vermesin sağlık sıhhat versin yine kazanırız inşallah

Günaydınnnn
Bereketli bir gün olsun insAllah.

Dün ben de esime anlatiyorum
Yahu yetisemiyorum eksiklere noldu böyle birden diye dert yanıyorum.

Dün meyvenin dibini siyirdilar.
Her aksam meyve krizleri tutuyo benim erbaşların.
Bu hafta bitsin artık en azindan okul eksiklerini aliriz onlar cıkar aradan.

Bizim evin konusu bu aralar arabayi degistirmek.
Modelde karar veremedi eşim.
Bu kış degistirmeye karar verdi sanırım.
Krediler bitmisti basliyoruz yine.

Günaydın kızlar
Beklediğim paralar hala yatmadı. Belki yarın yatar.
bir yudum mutluluk allah korusun inşallah
Biz de de kredinin biri bitiyor biri başlıyor.
2008 de ev kredisi çektik. 1760 ödüyorduk.
2011 de araba aldık. 54 bine. 850 de onu ödedik.
Ocak 2016 de evi bitirdik.
Şubat 2016 da araba aldık 87 bine. 2700 onu ödemeye başladık.
Haziran da öbür arabanın ki bitti. Şimdi 2700 olanı ödüyoruz sadece. Bitmesine 2 yıl var.
Bitince Allah izin verirse küçük Bi daire almak istiyoruz. Yatırımlık olsun diye. Bakalım nasip

günaydın arkadaşlar...
bu sabah kalktım, kızımın burnu hafif tıkalı,sesi hafif değişik... ofise gelirken yolumun üstünde pazar var,bir tezgah dolusu kestane... hava kapalı, tek tük çiseliyor..... hoş geldin sonbahar... :)
yazdan sonbahara geçiş çok hızlı oldu bu yıl benim için... tatil dönüşü bayram,okulların açılışı,işe başlama vs. geçişi duyurmadan yaptı yaz... :))

kesinlikle canım, sağlık ve huzurumuz varsa geri kalan her şey teferruat....
deprem korkusu fenadır... istanbul da olanların da aynı korkuları var, 17 ağustos depreminden sonra... Allah korusun cümlemizi...
Rabbim korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin... (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…