Oh güzel günlerde kullanın canımAlışverişimizi açıklıyorum
85 lira bana bir tane bikini
87 lira güneş kremi ile kızıma gözlük
160 lira kızıma kışlık eşofman takım ile iki kaynıma hediye tişört
53 lira kızıma mama ile yüzücü bez mayo
Bir de marketten bir su ile bir muz ne kadar ödedi eşim bilmiyorum.
Eksiğimiz eşime deniz şortu ile kızım için deniz simidi
Sana iyi oldu bu iş gezisi biraz nefes aldın canım :)Kızlar otele geldim şimdi. Ayy ankara havası ne güzelmiş yaa. Cok serin :) simdi sırt cantami düzenleyeceğim. odada ütü ve ütü masası olmasina.cok sevindim. Yarin klasik giyinecegimden kıyafetlerim ütülü olmasi gerekliydi.. şimdi bi.kahve içeyim önce. Sonra işlerimi hallederim.. cok.sessizsiniz ama nerelerdesiniz?
Ben domates taze fasuyle ve bamyayi konserve yapiyorum. Buzlukta bu ucunu sevmedim ancak kisa sureli kullanmak icin artan domatesi rende koyuyorum dograyinca et gibi oluyor.
Meyveleri temizleyip cig koyup meyve suyu yapiyorum.
Biberi cig dograyip koyuyorum
Corba denedim evet konulabilir
Pismis veya cig borek ve kekte guzel
Patlicani ne konserve ne de buzlukta sevdim
Bezelyeyi pismise yakin haslayip buzluga koyuyorum
Barbunya cok sevmeyiz ama degerlendirilebilir konservesi tercihim
Birde enginar konservesi yaptik ve ic baklayi buzluga haslayip ayiklayip koydum kavurup nane ekleyip meze gibi yemeyi seviyorum
bamya ile fasulyeyi nasıl yapıyorsunuz kızlar konserveBu sene bamyalari limonlu suda sokladik kavanozladik uzerine taze domates koyduk ve kaynatarak kapak tutturduk.
Taze fasulyeyi domatesle brz pisirip ters cevirip kapak tutturulabilir yada kaynatarak tutturabilirsin. Ben saklarkende ters sakliyorumki kapaklar zamanla atmasin.
Taze fasulye candir ya buralarda cok guzel olur bu sene konserve yapamadik yaz gelsede yesem diye bekledim yazin guludur taze fasulye
Veee ankaradaki işi başarıyla bitirdimavmye geldik gezecek halim yok, yemek yedim birazdan otele geçerim. Yarın sabah mardine dönüş insallah..
evet canim arada bi yerlere kaçmak değişiklik yaratıyor. Güzel oluyor..Oh güzel günlerde kullanın canım
Sana iyi oldu bu iş gezisi biraz nefes aldın canım :)
Merhabalar
Mutlu bereketli haftalar
sürekli degil canım ara ara oluyor. Güzel değişiklik oluyor benim için ..Hadi hayırlı olsun :)
sürekli seyehat mi ediyosun
çok güzel ama zordur.
cok teşekkürler ablacım..Yolun açık olsun canım.
15gün canimtr_lelli hoşgeldin bacım dur bi otur soluklan nereye gene:)))) kaç gün kalcaksin karadenizde
Sorma kankiGezenti lelli ye çıkacak adın kankiii
daha nereye gidiyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?