Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar ... Benim tarafta değişiklikler var . İstediğim bi yüksek lisans programi vardı dün mülakata gittim büyük ihtimal olacak gibi gözüküyor . 3 yıl sürecek bi program bu. Ama bitirince benim için çok faydalı olacak. Yalnız işten ayrılmam gerekicek kazaninca. Eşimle oturup konuştuk idare ederiz eğitim daha önemli paradan dedi tek maaşa düşücez sonuçta. Ben de katılmayı çok istiyorum yoksa şimdiki iş yerimde ne uzuycam ne kisalicam... bana dua edin hayırlısı olsun inşallah aranızda evlilik tazminatı alan var mı ben 3 yıldır aynı yerde çalışıyorum evleneli 1 yıl olmadı çıkınca bunu sa alabilirim

bir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
Çok teşekkür ederim canım. Senin de doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerimizle hep mutlu olalım inşallah hepimiz

insanların istek ve ihtiyaçları hiç bitmiyor değil mi papatyacım... :)

bizim de ev,ofis,araba vs. borcu kalmayınca, ve de bu topiklere girdikçe, yatırımlık bir şeyler alma düşüncesi tavan yapıyor bende de... :)

ama sırf yatırım olsun diye bir şey alır mıyım, sanmıyorum...çocuklarıma kalsın diye de bir şey almam,birer daire zaten kalacak onlara... onun dışında hanlar hamamlar bırakayım gibi bir derdim yok.... maddi, manevi en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz... iyi bir yaşam sürmeleri için de faydalı hiç bir aktivite isteklerini geri çevirmiyoruz... sevgimizi de son damlasına kadar veriyoruz,daha ne olsun... :) Rabbim hayırlı eylesin cümlemizin evlatlarını...

benim aklımda, şile taraflarında yazlık olarak kullanabileceğim, kışın hafta sonları kaçabileceğim bir yaşam alanı var şimdilik... tr_lelli nin yazlık hayali gibi... :) bakalım, Rabbim ne gösterir...biz ister, istek doğrultusunda çabalarız, verip vermemek O' na kalmış.... verse de elhamdülillah,vermese de... :)

Evlilik tarihinizden itibaren 1 yıl içinde işten çıkmanız halinde tazminat hakkınız var. Aldığınız son aylık brüt ücret üzerinden kaç yıl çalıştıysanız işvereninizden talep edebilirsiniz.

@meyraa cım biz çok şükür isteklerimize kavuştuk. uzun yıllar evimi değiştirmeyi düşünmem.
2 araba da bize şart idi. çok zor oluyordu tek araba. benim işyerim eve çok uzak. 3 otobüs değiştirmem gerek. ama arabayı ben kullanıyordum. eşim yaya kalıyordu.
yıllardır ulaşmak için çabaladığım mevkiye gelince kendime sözüm vardı. araba alıcam diye. allah nasip etti çok şükür.
aslında bizim öyle 2. ev alma gibi bir planımız yoktu. bayramda annemler biraz aklımıza girdiler. küçük bir şey bakalım artık. belki de ege de bi yazlık da olabilir.
bakalım nasip allah neler gösterecek.

bir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
Canım ya esinle cocuklarinda mutlu huzurlu daha nice nice senelerin olsun.
Bulusuruz yine daha ne gunler var önumuzde.

bir yudum mutluluk sizinde dogum gununuz kutlu olsun.
Sevdiklerinizle cocuklarinizla nice mutlu senelere..

Yaa insAllah
Ben cok ama cok istiyorum
Memlekete kafam yatiyo tamam yaa diyorum yol gözumde buyuyo sonra.

Agva,sile,kefken,karasu kalabalik

Ben kalabaligi sevmiyorum.

Gidip gormedigim tekirdag,igne ada ve canakkale taraflari var
O muhitide gormek istiyorum.
Oralar sakinse ve seversem fikir degistirebilirim.

Günaydınlar
Kızlar bu topik acılışında vardım sonra ara verdim birikime şimdi devam etmek istiyorum beni de aranıza alın lütfen:)
bir yudum mutluluk ve KIZLARIMCANLARIM doğum gününüz kutlu olsun
Dün eşimle hesap kitap yaptık ekim ayı için
Ekim 15e kadar günlük harcamaları not alacaz ona göre birikime n kdr harçlık ne kdr ayıralım dıye karar verdik
Benim maaşa dokunulmayacak eşimin maaşı harcayacaz onu da ayıracaz işte birikime gıda vs harcamalara
Bizde arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz
Önce eldeki arabayı satmak lzm ama

Kanka Çanakkale Balıkesir tarafına gel

Hepinize çok teşkler..Lellim inş ya ..Aslında bayram sonrası buluşmak isterdim ama kısmet olmadı.. inş bir hafta daha izinim var.. ona çıktığımda birgün buluşuruz canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…