- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Nice senelere abla. Allah sevdiklerinle bir ömür mutlu yaşamayı nasip etsin inşallahKızlar bugün benim doğum günüm <3
Dogum gunun kutlu olsun canim cocuklarinla cooook mutlu gunler gecirmen dilegiyle..Kızlar bugün benim doğum günüm <3
Nice mutlu sağlıklı yaşlara..Kızlar bugün benim doğum günüm <3
Çok teşekkür ederim canım. Senin de doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerimizle hep mutlu olalım inşallah hepimizbir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
Günaydın kızlar
Beklediğim paralar hala yatmadı. Belki yarın yatar.
bir yudum mutluluk allah korusun inşallah
Biz de de kredinin biri bitiyor biri başlıyor.
2008 de ev kredisi çektik. 1760 ödüyorduk.
2011 de araba aldık. 54 bine. 850 de onu ödedik.
Ocak 2016 de evi bitirdik.
Şubat 2016 da araba aldık 87 bine. 2700 onu ödemeye başladık.
Haziran da öbür arabanın ki bitti. Şimdi 2700 olanı ödüyoruz sadece. Bitmesine 2 yıl var.
Bitince Allah izin verirse küçük Bi daire almak istiyoruz. Yatırımlık olsun diye. Bakalım nasip
Evlilik tarihinizden itibaren 1 yıl içinde işten çıkmanız halinde tazminat hakkınız var. Aldığınız son aylık brüt ücret üzerinden kaç yıl çalıştıysanız işvereninizden talep edebilirsiniz.Merhaba kızlar ... Benim tarafta değişiklikler var . İstediğim bi yüksek lisans programi vardı dün mülakata gittim büyük ihtimal olacak gibi gözüküyor . 3 yıl sürecek bi program bu. Ama bitirince benim için çok faydalı olacak. Yalnız işten ayrılmam gerekicek kazaninca. Eşimle oturup konuştuk idare ederiz eğitim daha önemli paradan dedi tek maaşa düşücez sonuçta. Ben de katılmayı çok istiyorum yoksa şimdiki iş yerimde ne uzuycam ne kisalicam... bana dua edin hayırlısı olsun inşallah aranızda evlilik tazminatı alan var mı ben 3 yıldır aynı yerde çalışıyorum evleneli 1 yıl olmadı çıkınca bunu sa alabilirim
Çok teşekkür ederim canım. Senin de doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerimizle hep mutlu olalım inşallah hepimiz
Meyra'cım çok teşekkür ederim canım, hep beraber inşallahRabbim hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin canım...
bir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
bir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
Canım ya esinle cocuklarinda mutlu huzurlu daha nice nice senelerin olsun.bir yudum mutluluk nice mutlu yaşlara canım.. Benim de bugün doğumgünüm:)Geçen yıl tr_lelli ile buluışmuştuk tam dabugüne denk gelmişti:)bir yıl olmuş.. Zaman ne çabuk geçiyor
Yaa insAllahinsanların istek ve ihtiyaçları hiç bitmiyor değil mi papatyacım... :)
bizim de ev,ofis,araba vs. borcu kalmayınca, ve de bu topiklere girdikçe, yatırımlık bir şeyler alma düşüncesi tavan yapıyor bende de... :)
ama sırf yatırım olsun diye bir şey alır mıyım, sanmıyorum...çocuklarıma kalsın diye de bir şey almam,birer daire zaten kalacak onlara... onun dışında hanlar hamamlar bırakayım gibi bir derdim yok.... maddi, manevi en iyi eğitimi almaları için elimizden geleni yapıyoruz... iyi bir yaşam sürmeleri için de faydalı hiç bir aktivite isteklerini geri çevirmiyoruz... sevgimizi de son damlasına kadar veriyoruz,daha ne olsun... :) Rabbim hayırlı eylesin cümlemizin evlatlarını...
benim aklımda, şile taraflarında yazlık olarak kullanabileceğim, kışın hafta sonları kaçabileceğim bir yaşam alanı var şimdilik... tr_lelli nin yazlık hayali gibi... :) bakalım, Rabbim ne gösterir...biz ister, istek doğrultusunda çabalarız, verip vermemek O' na kalmış.... verse de elhamdülillah,vermese de... :)
Kanka Çanakkale Balıkesir tarafına gelCanım ya esinle cocuklarinda mutlu huzurlu daha nice nice senelerin olsun.
Bulusuruz yine daha ne gunler var önumuzde.
bir yudum mutluluk sizinde dogum gununuz kutlu olsun.
Sevdiklerinizle cocuklarinizla nice mutlu senelere..
Yaa insAllah
Ben cok ama cok istiyorum
Memlekete kafam yatiyo tamam yaa diyorum yol gözumde buyuyo sonra.
Agva,sile,kefken,karasu kalabalik
Ben kalabaligi sevmiyorum.
Gidip gormedigim tekirdag,igne ada ve canakkale taraflari var
O muhitide gormek istiyorum.
Oralar sakinse ve seversem fikir degistirebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?