Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm net paketim azaldi.
Cafelerden takiliyorum artik :)
Bu aksam seyir tepesine cikicaz.
Gunduz asiri sıcak gezilcek yerlerede dolmsula gidiyoruz.
4den sonra serin oluyo cikiyoruz geceye kadar.
Sabah yuruyus yapiyorum.
Dün para harcamadim.
Aksama kumpir ismarlicam bizimkilere.

Ben de hep burdayım.

Bugün hiç para harcamadım. Harcama yapmak gibi bir planım da yok. Çok mutluyum.

Kurban masrafımız belli oldu. Kesim dahil 8750 lira. Adam başı 1250 lira düşüyor.

Allah kabul etsin, ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
1000 lira kredi kartına yatırdım. 350 lira bes ödedim.

Kızlar
Bir şey danışcam
Ben kasım ayında aylık 150 lira, haziran ayında da ekstra 200 liralık bes e başladım. Yani şu anda 350 liralık bes im var.
Şimdi benim anaparam hangisi oluyor?
Bir de anaparamı alıp bilezik yapıp kasaya koyasım var. Ne dersiniz?

aaa izmirden birisi :)
Karşıyakadan ben :)

İyi akşamlar arkadaşlar.Yıllık izindeyim.Dün gratisten 278 tl'lık alışveriş yaptım.Yüz yıkama jelleri,şampuan,krem, vs. ne gördüysem almışım.Geçen de 40 TL'ye iç bacaklarda oluşan karartılar için krem aldım.Bugün Koray'da indirim vardı 2 sütyen kilot takımı aldım 20 Tl cicli bicili çeyizine koydum.Dermatoloğa gittim yüzümdeki akne lekelerine krem yaZdı 64 TL de ona verdim.Güzelliğim için değer :))

Bundan sonra kendime harcayacağım gereksiz şeylere para vermektense.800 Tl de birikime ayırdım.

Bu ay karta çok dikkat ediyoruz. 2 Aydır 6 bin tl ödeyince aklımız başımıza geldi. Sadece mazot ve market alışverişi yaptık. Ancak haftaya tatile çıkacağız. Harcarız yine
Otele kapora yatırdım bugün. 250 tl. Yemek parası verdim. 17 tl.

Benimde gönlüm buralarda kızlarrr

Günaydin..

Dün 20tl harcadım.
Bisi ismarladim yine ama unuttum :)

Buralarda cok para harcaniyor yaw.
Kardesim ve oglum disarda yemek istiyorlar hani annem ve ben olsak yemeyiz ama onlar yiyince arada bizde onlarla yiyoruz boylede cok para harcaniyo.
Kardesim 400tl yakin harcadi galiba 5gunde.

Bende 100tl civari harcadim.
Annemde bi 100tl harcamistir.

Yani burada aksamlar baya canli cafeler,misir,patates,dondurma,dolmus bazen taksi parasi derken harcanıyor.
Gecen sene geldigimizde kardesim yoktu biz annemle cok harcamamistik.
Ogluma aliyodum caninin istedigini disardan biz yemesekde oluyodu.

Buralarda da esnaf 3ay kazaniyo zaten.

Esimde disardan siparis vermis dün.

Oyle boyle 1 haftamiz gitti sayilir bile.
Sayili gun cabuk geciyor.

Süpersin

Günaydın kızlar
Evdeyim bugğn. Para harcamayı düşünmüyorum. Bozuklukları biriktirmeye devam.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Ya ben hiçbirşey yapamıyorum
Birikim yok,kışlık hazırlık yok,temizlik ölmücek kadar,yemek zorla,uyku varla yok arası,nefes bile alamıyorum galiba

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Ya ben hiçbirşey yapamıyorum
Birikim yok,kışlık hazırlık yok,temizlik ölmücek kadar,yemek zorla,uyku varla yok arası,nefes bile alamıyorum galiba
Ben de evdeyim. İzinliyim ama bi bıkkınlık var üstümde.
Halbuki dolapları temizleyip verilecekleri ayıracaktım. Ben kışın daha enerjik oluyorum ve gün içinde daha çok iş yapıyorum.
Bi psikolog bana aynen şöyle demişti. Bir insan 3 gün boyunca yatabilir, sürekli alışveriş yapabilir, sürekli kitap okuyabilir, sürekli sosyal medyada dılaşabilir. Bu anormal değildir. Vücut onu istiyordur. Onu yapıyordur.
Çok takılmamak gerek sanırım

Kızlar merhaba
2000 liram var. Ne alsam daha mantıklı olur?
Ben böyle durumlarda parayı 3 e bölüp almayı mantıklı buluyorum. Euro dolar altın şeklinde. Biri düşerse biri azalır gibi düşünüyorum.
Ytd

Geçen yaz sonuna doğru 2 tane elbise almıştım. Ama bu yıl sevmedim beğenmedim. Beğenmek için kendimi zorladım ama olmadı. Sanırım satıcının gazına geldim. Size olur mu hiç. Eve getirince ben bunun nesini beğendim diyor musunuz?

Ben bu elbiseleri ne yapsam ki. Dolapta gördükçe sinirim bozuluyor. Poşete koyup bazanın altına mı yollasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…