Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bazanın altında da işe yaramayacak. Benim de var öyle elbisem. Satmayı düşünüyorum, 50 lira da olsa para paradır

Evet işe yaramayacak. Satmak benim de aklıma geldi aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu sitede bir bit pazarı var ya, oraya koyabilirsin.

Ayrıca bebek ürünlerinin de satıldığı bir site var. Ben orada çok eşya sattım. Şimdi de oto koltuğu bakıyorum kızım için. Orayı da buradaki hanımlara tavsiye edeyim. Site adı yazmak yasak mı bilmiyorum

Hiç bilmiyordum bit pazarını
Hemen bakayım
Çok teşekkürler

Arada olur öyle canım. Sıkma kendini

Sağolun kızlar benim ufaklıklardan bütün bunlar çok yoruyorlar yahu :) Psikoloğun dediği doğru aslında dönem dönem olur böyle şeyler sıkılana kadar yaparsın aynı şeyleri
Bence de bu mantıklı canım sepette hepsii bulundurmak elenaferrante bende öyle yapardım sanırım, bir ata gerisiyle dolar euro mesela
Bazanın altında da işe yaramayacak. Benim de var öyle elbisem. Satmayı düşünüyorum, 50 lira da olsa para paradır

Evet işe yaramayacak. Satmak benim de aklıma geldi aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Satmak en iyisi gerçekten beğenmediysen onu asla giymezsin canım.O sitelere bende bakıyorum çocuklar için

O bende de oluyor
Boyle bi bayilip aliyorum kombinleyemiyorum sonra.
Yada elim hic ona gitmiyor.
Letgo falan tarzi yerlere koysana belki satilir.
Tepeler karıştı desene Olsun yine de ben memnun oldum
Bende memnun oldum
142 liradan 2 gram altın aldım kızlar
Hayirli bereketli olsun

250 euro 3.70 dolar aldım birikime.
Altın 140 iken almadığıma çok pişmanım para m da vardı hani ;(

O bende de oluyor
Boyle bi bayilip aliyorum kombinleyemiyorum sonra.
Yada elim hic ona gitmiyor.
Letgo falan tarzi yerlere koysana belki satilir.

Bende memnun oldum

Hayirli bereketli olsun
Aynen benim de elim gitmiyor.
Ama nasıl beğenmiştim geçen yıl alırken. Şu letgo ve bit pazarını bi araştırayım ben.

Günaydın herkese

Hepimize haftasonu olmasından mütevellit "alışverişe gidelim, ay bunu da alayım, bunu da alayım, şunu da dışarda yiyelim" moduna girip de Pazartesi sabahı "keşke almasaydım, neden o kadar çok para harcadım ki, gereksiz " diye dert yanılmayan bir iki gün diliyorum.

Dün 150 liralık alışveriş yaptım kızıma, kışlık mevsimlik şeyler aldım. Haftaya trabzona gidiyoruz, yaylalara gidelim dedik artvine falan, kızım 14 aylık, hiç kalın şeyi yok.

Selam kızlar
Mutlu haftasonları
Oğlum hastaydı geçen hafta , iş yerinde yoğun
Size bakamadım
Bende çok özledim sizi
Maaşımı alınca oğlumun 1 çeyrek altınını aldım
Bayram tatili 10 gün hayırlısıyla gelse çok yoruldum
Bizim deniz tatili bu sene eylül sonuna kaldı
İndimden ufak tefek biŞeyler alırım belki

Bugünde Dr tahlil yemek derken 250 tl harcadım

Bu hafta pek alışveriş yapmadan dolabı boşaltsam iy olur
Kurbanı da bağış yapacağız Kızılay'a
Allah kabul etsin

Kızlar selam pek uğrayamıyorum kusura bakmayın bebişler 4. ayında feci yoruluyorum tabi. Birikimler nasıl gidiyor? Bende birikim namına bişey yok ücretsiz izine de çıkacağım mecburen. Bakalım nasıl olacak?

150 lira harcama yaptım bugün biraz kozmatik biraz giyim ama içim acıdı doğrusu..
Kumbarama da 10 küsur lira koydum..
Hergün para atıyorum 1 lira 2 lira bakalım ne kadar çıkacak..

Ben bugun hic para harcamadim
Dayim geldi.
O bisiler ismarladi.
Haftayada esim almaya gelicekmis bizi
Duramadi oralarda :)
Akli burda.
2 gun icin gelecek ya.

Ahh buralari birak git simdi benim burda dogmam buyumem lazimmis.
Cok alisiyorum buraya gelince be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…