- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ben böyle durumlarda parayı 3 e bölüp almayı mantıklı buluyorum. Euro dolar altın şeklinde. Biri düşerse biri azalır gibi düşünüyorum.
Ytd
Geçen yaz sonuna doğru 2 tane elbise almıştım. Ama bu yıl sevmedim beğenmedim. Beğenmek için kendimi zorladım ama olmadı. Sanırım satıcının gazına geldim. Size olur mu hiç. Eve getirince ben bunun nesini beğendim diyor musunuz?
Ben bu elbiseleri ne yapsam ki. Dolapta gördükçe sinirim bozuluyor. Poşete koyup bazanın altına mı yollasam
Evet işe yaramayacak. Satmak benim de aklıma geldi aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Bazanın altında da işe yaramayacak. Benim de var öyle elbisem. Satmayı düşünüyorum, 50 lira da olsa para paradır
Evet işe yaramayacak. Satmak benim de aklıma geldi aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Hiç bilmiyordum bit pazarınıBu sitede bir bit pazarı var ya, oraya koyabilirsin.
Ayrıca bebek ürünlerinin de satıldığı bir site var. Ben orada çok eşya sattım. Şimdi de oto koltuğu bakıyorum kızım için. Orayı da buradaki hanımlara tavsiye edeyim. Site adı yazmak yasak mı bilmiyorum
Arada olur öyle canım. Sıkma kendini
Sağolun kızlar benim ufaklıklardan bütün bunlar çok yoruyorlar yahu :) Psikoloğun dediği doğru aslında dönem dönem olur böyle şeyler sıkılana kadar yaparsın aynı şeyleriBen de evdeyim. İzinliyim ama bi bıkkınlık var üstümde.
Halbuki dolapları temizleyip verilecekleri ayıracaktım. Ben kışın daha enerjik oluyorum ve gün içinde daha çok iş yapıyorum.
Bi psikolog bana aynen şöyle demişti. Bir insan 3 gün boyunca yatabilir, sürekli alışveriş yapabilir, sürekli kitap okuyabilir, sürekli sosyal medyada dılaşabilir. Bu anormal değildir. Vücut onu istiyordur. Onu yapıyordur.
Çok takılmamak gerek sanırım
Bence de bu mantıklı canım sepette hepsii bulundurmakBen böyle durumlarda parayı 3 e bölüp almayı mantıklı buluyorum. Euro dolar altın şeklinde. Biri düşerse biri azalır gibi düşünüyorum.
Ytd
Geçen yaz sonuna doğru 2 tane elbise almıştım. Ama bu yıl sevmedim beğenmedim. Beğenmek için kendimi zorladım ama olmadı. Sanırım satıcının gazına geldim. Size olur mu hiç. Eve getirince ben bunun nesini beğendim diyor musunuz?
Ben bu elbiseleri ne yapsam ki. Dolapta gördükçe sinirim bozuluyor. Poşete koyup bazanın altına mı yollasam
Bazanın altında da işe yaramayacak. Benim de var öyle elbisem. Satmayı düşünüyorum, 50 lira da olsa para paradır
Evet işe yaramayacak. Satmak benim de aklıma geldi aslında ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Satmak en iyisi gerçekten beğenmediysen onu asla giymezsin canım.O sitelere bende bakıyorum çocuklar içinBu sitede bir bit pazarı var ya, oraya koyabilirsin.
Ayrıca bebek ürünlerinin de satıldığı bir site var. Ben orada çok eşya sattım. Şimdi de oto koltuğu bakıyorum kızım için. Orayı da buradaki hanımlara tavsiye edeyim. Site adı yazmak yasak mı bilmiyorum
Aa yok yanlis oldu :)
Karadenizdeyim ben
O bende de oluyorBen böyle durumlarda parayı 3 e bölüp almayı mantıklı buluyorum. Euro dolar altın şeklinde. Biri düşerse biri azalır gibi düşünüyorum.
Ytd
Bende memnun oldumTepeler karıştı deseneOlsun yine de ben memnun oldum
Hayirli bereketli olsun142 liradan 2 gram altın aldım kızlar
250 euro 3.70 dolar aldım birikime.
Altın 140 iken almadığıma çok pişmanım para m da vardı hani ;(
Aynen benim de elim gitmiyor.O bende de oluyor
Boyle bi bayilip aliyorum kombinleyemiyorum sonra.
Yada elim hic ona gitmiyor.
Letgo falan tarzi yerlere koysana belki satilir.
Bende memnun oldum
Hayirli bereketli olsun
Hoşgeldin biz altın dolar euro çok seviyoruz deneyebilirsinSlm arkadaslar birikim yapma adetim yoktur biriktrsem de hemen harcanyo
Ne yapsam nasil yapsam bilmyorum
Belki bıranın wesilesyle yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?