son iki taksit, en kötü ihtimalle lanet olsun diyip doları 300 tl zararla satıp ödeyeceğim.
eşimle sabah çok tartıştık, aramız çok kötü. şimdi yattı uyumazda artık ne olacak bilmiyorum
ödeyin borcu bitsin bence.
hem bu şekilde davrandıkları içinde utanırlar belki.
eşimle anlaşamıyorumki
Neden bu ay ay sonu ödenen borç daha şimdiden ödenemiyor. Esnaf adam belki 15 gün çok kazanacak dimi?
Çok şaşkınım, daha neler görücem bilmiyorum.
Dugun icin yapilan masraflar.
Tamamen kendi tercihleri ve defalarca odemeyi teklif ettim. Bu ay ayin ortasinda caydi. Bende aciklama sordum en azindan konusmann gidisatini. Bi terslik olduguna eminim
günaydın kızlar.. dün eşim civar köylerde görevli olduğu için sebze getirdi, domates, salatalıki biber ve patlıcan, baya tazeydi güzeldi.. dün akşam domateslerin bi kısmını rondodan geçirdim kalıplara döktüm dondurucuya attım, bu akşam kalıplardan çıkarır poşete koyarım artık, bi kısmını da ufak ufak doğradım poşetledim.. bunları çiğden yaptım.. salatalık da rendeledim 5 poşet yaptım, poşete incecik yaydım üstüste koydum poşetleri, biber de ince ince doğradım bi poşet dolu çıktı, onu ayırmadım zaten biber kolay ayrılıyor lazım oldukça ihtiyac kadar kullanırım.. iki poşet de ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarıp koydum.. akşam bunları anca yapabildim, yoruldum.. patlıcanlar duruyor daha.. bakalım bu akşamki enerjime bağlı.. biraz daha biber koymam gerek, bi de kırmızı biberden bol bol oyacam inşallah..
Belli tavır almışlar.
Aslında borçda az kalmış ama bu şekilde yapmaları yanlış.
Anne ve babanın görevinden biridir çocugunu evlendirmek.
kayınvalidemin suçu yok, biliyorum eşi sorunlu zaten tepki bekliyodum. Dah bu hafta sonu bana kıyafet alacaktı ben engel oldum.
o yüzden iki doğru yanında bir yanlış a ne yapsam bilmiyorum
Benim de eşiminde talebi olmadı, defalarca ödemeyi teklif ettik
Asıl derdim 9 ayda 433 grdan 377 e gr altına düşen para ve anlayaman eşim
Olsa dert, olmasa dert
Başkasından borç alabileceğiniz biri varmı
yada iş yerinden avans alsanız.
Instagramdan trendyoldan bakabilirsin.Kızlar ya ekim ya da kasım da kaynımın kız istemesi ve nişanı olacak. Benim bir kaç elbisem var ama son 2-3 yıldır elbise almıyorum hiç. O elbiseleri de her yerde giydim. Eşim diyor ki artık pintilik yapma isteme ve nişan için yeni kıyafetler alalım sana. Aslında ben de yeni kıyafet almak istiyorum. Hangi markalardan çok pahalı ve çok abartılı olmayan elbiseler alabilirim
Canım bende borclu kalmakdansa zarar etmeyi yeglerim.Şu an elimde 3,84 ten aldığım 1000 dolar var onu kullanacağız lanet olsun isterse 300 değiş 1000 tl zarar olsun o borcu artık onlara ödetmem.
Eşimin körlüğü beni deli ediyor. Yapacak bişey yok. Klasik türk ailesi
Kızlar ya ekim ya da kasım da kaynımın kız istemesi ve nişanı olacak. Benim bir kaç elbisem var ama son 2-3 yıldır elbise almıyorum hiç. O elbiseleri de her yerde giydim. Eşim diyor ki artık pintilik yapma isteme ve nişan için yeni kıyafetler alalım sana. Aslında ben de yeni kıyafet almak istiyorum. Hangi markalardan çok pahalı ve çok abartılı olmayan elbiseler alabilirim
Geçen yıl 20 ye satıyorlardı. Yer yrr değişir sanırım.Kilosu 30 liradan 5 kilo tarhana siparişi verdim. İyi mi kızlar?
günaydın kızlar.. dün eşim civar köylerde görevli olduğu için sebze getirdi, domates, salatalıki biber ve patlıcan, baya tazeydi güzeldi.. dün akşam domateslerin bi kısmını rondodan geçirdim kalıplara döktüm dondurucuya attım, bu akşam kalıplardan çıkarır poşete koyarım artık, bi kısmını da ufak ufak doğradım poşetledim.. bunları çiğden yaptım.. salatalık da rendeledim 5 poşet yaptım, poşete incecik yaydım üstüste koydum poşetleri, biber de ince ince doğradım bi poşet dolu çıktı, onu ayırmadım zaten biber kolay ayrılıyor lazım oldukça ihtiyac kadar kullanırım.. iki poşet de ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarıp koydum.. akşam bunları anca yapabildim, yoruldum.. patlıcanlar duruyor daha.. bakalım bu akşamki enerjime bağlı.. biraz daha biber koymam gerek, bi de kırmızı biberden bol bol oyacam inşallah..
canım patlıcanların bi kısmını alacalı soyup kuzartırım karnıyarık için, ben bi de kırmızı biber tüm kızartıp karnını çiziyorum, poşetleyince de örneğin 4 patlıcan iki tane kırmızı biber olacak şekilde karışık karnıyarık yapıyorum.. kırmızı biber de lezzetli oluyor.. bi kısım patlıcanı da kızartırım ve biberde kızartır ikisini karışık koyarım..Geçen yıl 20 ye satıyorlardı. Yer yrr değişir sanırım.
Afiyetle yiyin inş.
Ohh maşallah sağlıkla hayırlısıyla yiyin.
Patlıcanlardan ne yapcaksın canım.
Kızlar selam
Geçen akşam eşim dışarda yiyelim dedi tamam dedim.
Mutfapa gittim şipşak dolma yaptım birazda sarma yaptım yanına mercimekli köfte. Eşim dedi aa dışarda yicektik. Evet dedim dışarda yicez. Piknik alanı var burda çok güzel anbeme twl ettim çayları hazırla termosa koy gerisine kkarışma.
Hazırladım gittik yedik. Çayımızı içtik. Eşime dedim yek dışarda işte süper oldu gece döndük 11 de.
Dünde pazar vardı. Kışlık için aldım alıncakları haftasonu erişte için deneme yaptım. Bugün iyicr kurudu tadına baktım ohh oldu bu iş. Şimdi 3 ölçü arttırıp yapıcam ayrıca domatesli yapmayıda düşünüyorum.
Dün birde tarhanamı mayaladım 3 gün dursu. Yaycam kısmetse yaklaşıl 7 8 kilo çıkar. Yarısını anneme vercem.
Dolmalıkları yapcam bugün 1 poşet daha biber yaparım birde 4 kilo domates var onları doğrayıp poşetlicem dolaba
Kabak aldım onlaeıda kavurup koyucam buzlupa.
Taze fasülye var 2 kilo onlarıda kavurup koyucam kısmetse.
Patlıcanlarıda kurumaya bıraktım.
3 seferlikte cacıklık salatalık koydum. 3 seferlik daha koyarım fazla yemiyoruz nefsimiz körlenir.şimdi yeşille kırmızı biberlrre giricem
Pazar dönüşüde eşimden 10 tl aldım.bugünde bozukluk ne kadar çıkarsa atıcam kumbarama kısmetse.
Rabbim bereket versin a gerçekten kumbaraya atmak büyük bir zevk.bu sabah eşimi işe gönderdim sonra da ben hazırlandım tam evden çıkıyordum ki kumbaramın üstünde 25 tl var.. eşim kumbaraya atmamış atma zevkini bana yaşatmak için üstüne koymuş :) ağam benimle eğleniii
bu sabah eşimi işe gönderdim sonra da ben hazırlandım tam evden çıkıyordum ki kumbaramın üstünde 25 tl var.. eşim kumbaraya atmamış atma zevkini bana yaşatmak için üstüne koymuş :) ağam benimle eğleniii
Instagramdan trendyoldan bakabilirsin.
Outlet magzalari gezebilirsin.
Koton da bulabilirsin
Ben butik magzalardan aliyorum genelde
Bence koton güzel.
butiklerde de vardır.
İstanbul'da olsam keşke.
lellim beni gezdirirdi.
nede olsa o hep geziyo.
Canımss gezdirmem mi hic.Bence koton güzel.
butiklerde de vardır.
İstanbul'da olsam keşke.
lellim beni gezdirirdi.
nede olsa o hep geziyo.
Merhaba yeni gördüm mesajınızı blu ciragan bodrum Otel Hakkında internet te çok olumsuz yorum var islami muhafazakâr Otel değilmi bahsettiğiniz Otel?merhaba arkadaşlar....
uğrayamıyorum buralara, umarın herkes iyidir... :)
bayram öncesi bir haftalığına deniz tatili düşünüyoruz da, blu çırağan bodrum oteli tavsiye etti bir arkadaşım... daha önce ege de tatil yapmadım hiç, bilmiyorum oraları... oralı olan, giden vs. var mı? bana fikir verebilecek?... :)
çocuklar olduğu için bir otel odasına tıkılıp kalamayız, bu otelin de bütün odaları iki katlı suit şeklinde, bahçeye ve denize açılıyor... o yönü hoşuma gitti ama, bilemiyorum tabi diğer özelliklerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?