kumbara bereketli oluyor seviyorum cam konserve şişesinin ağzını bantladım onda biriktiriyorum kağıt paraları açmadan resim çekerim :) pahalı pahalı kumbaralar almaktansa şişelerde biriktiriyorum:)
günaydın birikimci hatunlar...bir liraları atıyordum kutuya kızım minik paralarıda atmış bende kestim şişeyi 45 tl çıktı 50 ye tamamlayıp kumbaraya attım
hedef araba parasına katkı:)
Kumbaraya para vermemek en güzeli foto isteriz evet :) Bende de daskın ev şeklinde kumbarası vardı onu boyadım öyle kullanıyorum kızımın odasında :) İçinde 10 tl belki vardır atamıyorum ne zamandır para da harcamıyorum ama bu da iyi dimi :)kumbara bereketli oluyor seviyorum cam konserve şişesinin ağzını bantladım onda biriktiriyorum kağıt paraları açmadan resim çekerim :) pahalı pahalı kumbaralar almaktansa şişelerde biriktiriyorum:)
Hadi dolunca senden de foto bekliyoruz canım çabuk doldur :)bende biritiriyorum 1 tl 50 kr
tamamen dolunca sayıcam
üstüne ekler altın alırım.
Süper birikim yapmışsın darısı yenilerine inşallah canımGünaydın hanımlar. Daha önce bu grup sayesinde su bidonunda birikim yapmaya başlamıştım. İki tane 40 gramlık bilezik almıştım. Daha sonra 4000 tl daha biriktirdim. Ancak eşimin tayini cikinca bu parayi kullanmak zorunda kaldik. İyiki biriktirmisim dedim kendi kendime.. çok işimizi gördü çünkü. Dün itibariyle yeni bi su bidonunu kumbara yaptım kendime.. iki ay biraz maddi sıkıntımız olacak. Ne biriktirsem kâr yani. Allah damla damla biriktirdigimiz paralara bereket versin insallah..
Harcamanın sonu yok farkına varmakla başlamışsın birikime hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsın umarım,kışın buralar daha sohbetli merak etme arkadaşlarla fikir alışverişi faydalı oluyorHerkese günaydınlar bayanlar benim adım Meliha 35 yaşındayım 4-5 gündür geçmişi okuyorum kendimden utandım resmen 13 yıllık evliyiz 2 tane kızımız var 9 ve 5 yaslarinda her seferinde borç yapıp kredi çekip ödedik okadar borç odeyecegimize çok rahat ev alırdık herhelde düğün takılarım esimin konut biriktirme fonunun falan çekip hep borç ödedik sırf boş harcamalarimizin yuzunden ikimizde dışarda yemeyi içmeyi gezmeyi almayı seviyoruz ama artık yeter maaşımız 5bin eşim askeri personel gurbetteyiz aman kimsemiz yok skılıyoruz deyip hep birbirimizi gazladik eşim yapabileceğime inanmasada ben aranıza katılırak başarmak için uğraşıcam 3yil önce ben ehliyet alıcam dedim tek seferde sınavları vererek aldım gecen yil zayifliyacagim dedim (90kiloydum) 9ay da 27 kilo verdim buyil da tutumlu olup yapabileceğimi esime göstermek istiyorum 10-15 bin değerinde bi arabamiz var başkada birikim adına hiç birşeyimiz yok 10bin degirinde dolu bir k.kartimiz 17 binlik vakıf sarı kart var onunda 10 bini dolu herhelde ayrıca 1950 TL'lik kredi ödememiz var yani böyle yazınca ağlanacak halimiz var haberimiz yok birikim çok yüksek meblalar yapamam herhalde ama tutumlu yaşayıp kredi kartını ödeyip bitirebilmemiz birinci öncelik ocakta karttaki taksitler bitiyor kömür yıllık izindeki harcamalar falan var içinde tek çekim ve taksitleri bitiririz inşallah yarın kızlarla kendi memleketime gidicem esim calisicak bayramda biletim alındı ayrıca eşim 700 tl harçlık verdi 100 tl de ben biriktirdim etraftaki bozuklari toplayarak 100 tl kardeşimin cocuklarina bayram harçlığı veririm onlarda benimkilere al gülüm ver gülüm bi 50de bi arkadaşımın düğünü var oraya altını annem takicak bide bi arkadaşıma bebek takımı alıcam onunda altınını annem daha önce taktı bizim oranın giyim pazarı çok güzel olur hersene birsürü para harcardim bu yıl ya hiç gitmiycem yada kendime 50 tl limit belirleyip giderim çok uzun oldu biliyorum ama başarmayı çok istiyorum bu kış yardimlariniza ihtiyacım olacak
Hosgeldiniz kilo vermeniz bile istikrar kararlik gerektiren bisey.Herkese günaydınlar bayanlar benim adım Meliha 35 yaşındayım 4-5 gündür geçmişi okuyorum kendimden utandım resmen 13 yıllık evliyiz 2 tane kızımız var 9 ve 5 yaslarinda her seferinde borç yapıp kredi çekip ödedik okadar borç odeyecegimize çok rahat ev alırdık herhelde düğün takılarım esimin konut biriktirme fonunun falan çekip hep borç ödedik sırf boş harcamalarimizin yuzunden ikimizde dışarda yemeyi içmeyi gezmeyi almayı seviyoruz ama artık yeter maaşımız 5bin eşim askeri personel gurbetteyiz aman kimsemiz yok skılıyoruz deyip hep birbirimizi gazladik eşim yapabileceğime inanmasada ben aranıza katılırak başarmak için uğraşıcam 3yil önce ben ehliyet alıcam dedim tek seferde sınavları vererek aldım gecen yil zayifliyacagim dedim (90kiloydum) 9ay da 27 kilo verdim buyil da tutumlu olup yapabileceğimi esime göstermek istiyorum 10-15 bin değerinde bi arabamiz var başkada birikim adına hiç birşeyimiz yok 10bin degirinde dolu bir k.kartimiz 17 binlik vakıf sarı kart var onunda 10 bini dolu herhelde ayrıca 1950 TL'lik kredi ödememiz var yani böyle yazınca ağlanacak halimiz var haberimiz yok birikim çok yüksek meblalar yapamam herhalde ama tutumlu yaşayıp kredi kartını ödeyip bitirebilmemiz birinci öncelik ocakta karttaki taksitler bitiyor kömür yıllık izindeki harcamalar falan var içinde tek çekim ve taksitleri bitiririz inşallah yarın kızlarla kendi memleketime gidicem esim calisicak bayramda biletim alındı ayrıca eşim 700 tl harçlık verdi 100 tl de ben biriktirdim etraftaki bozuklari toplayarak 100 tl kardeşimin cocuklarina bayram harçlığı veririm onlarda benimkilere al gülüm ver gülüm bi 50de bi arkadaşımın düğünü var oraya altını annem takicak bide bi arkadaşıma bebek takımı alıcam onunda altınını annem daha önce taktı bizim oranın giyim pazarı çok güzel olur hersene birsürü para harcardim bu yıl ya hiç gitmiycem yada kendime 50 tl limit belirleyip giderim çok uzun oldu biliyorum ama başarmayı çok istiyorum bu kış yardimlariniza ihtiyacım olacak
İlac gibi gelmistir o para simdiGünaydın hanımlar. Daha önce bu grup sayesinde su bidonunda birikim yapmaya başlamıştım. İki tane 40 gramlık bilezik almıştım. Daha sonra 4000 tl daha biriktirdim. Ancak eşimin tayini cikinca bu parayi kullanmak zorunda kaldik. İyiki biriktirmisim dedim kendi kendime.. çok işimizi gördü çünkü. Dün itibariyle yeni bi su bidonunu kumbara yaptım kendime.. iki ay biraz maddi sıkıntımız olacak. Ne biriktirsem kâr yani. Allah damla damla biriktirdigimiz paralara bereket versin insallah..
Gelmez mi hic canım.. o kadar cok ihtiyac cikti ki. Hepsini karşıladık cok şükür. Bidon biraz dolsun daha önce yaptigim gibi yine her ay fotosunu atarım. Hepimiz gaza geliriz :)İlac gibi gelmistir o para simdi
Daha coklari olsun insAllah.
Evet yaaa foti isteriz güzel oluyor.Gelmez mi hic canım.. o kadar cok ihtiyac cikti ki. Hepsini karşıladık cok şükür. Bidon biraz dolsun daha önce yaptigim gibi yine her ay fotosunu atarım. Hepimiz gaza geliriz :)
çok bereketli oluyor canımbende biritiriyorum 1 tl 50 kr
tamamen dolunca sayıcam
üstüne ekler altın alırım.
olsun kumbaranın varlığıda yetiyorKumbaraya para vermemek en güzeli foto isteriz evet :) Bende de daskın ev şeklinde kumbarası vardı onu boyadım öyle kullanıyorum kızımın odasında :) İçinde 10 tl belki vardır atamıyorum ne zamandır para da harcamıyorum ama bu da iyi dimi :)
Hadi dolunca senden de foto bekliyoruz canım çabuk doldur :)
su bidonu derken beş litrelikmi canım ben o kadarına atamam giderlerimiz çok fazla.0,50 lt te biriktiriyorum :)yada kızımın çikolata kutuları oluyor bardak boy.Bu kutuyu doldurcam diye hedefliyorumGünaydın hanımlar. Daha önce bu grup sayesinde su bidonunda birikim yapmaya başlamıştım. İki tane 40 gramlık bilezik almıştım. Daha sonra 4000 tl daha biriktirdim. Ancak eşimin tayini cikinca bu parayi kullanmak zorunda kaldik. İyiki biriktirmisim dedim kendi kendime.. çok işimizi gördü çünkü. Dün itibariyle yeni bi su bidonunu kumbara yaptım kendime.. iki ay biraz maddi sıkıntımız olacak. Ne biriktirsem kâr yani. Allah damla damla biriktirdigimiz paralara bereket versin insallah..
farketmende güzel bişe bizim kızlar maşallah çok iyiler o konuda tam yerindesinHerkese günaydınlar bayanlar benim adım Meliha 35 yaşındayım 4-5 gündür geçmişi okuyorum kendimden utandım resmen 13 yıllık evliyiz 2 tane kızımız var 9 ve 5 yaslarinda her seferinde borç yapıp kredi çekip ödedik okadar borç odeyecegimize çok rahat ev alırdık herhelde düğün takılarım esimin konut biriktirme fonunun falan çekip hep borç ödedik sırf boş harcamalarimizin yuzunden ikimizde dışarda yemeyi içmeyi gezmeyi almayı seviyoruz ama artık yeter maaşımız 5bin eşim askeri personel gurbetteyiz aman kimsemiz yok skılıyoruz deyip hep birbirimizi gazladik eşim yapabileceğime inanmasada ben aranıza katılırak başarmak için uğraşıcam 3yil önce ben ehliyet alıcam dedim tek seferde sınavları vererek aldım gecen yil zayifliyacagim dedim (90kiloydum) 9ay da 27 kilo verdim buyil da tutumlu olup yapabileceğimi esime göstermek istiyorum 10-15 bin değerinde bi arabamiz var başkada birikim adına hiç birşeyimiz yok 10bin degirinde dolu bir k.kartimiz 17 binlik vakıf sarı kart var onunda 10 bini dolu herhelde ayrıca 1950 TL'lik kredi ödememiz var yani böyle yazınca ağlanacak halimiz var haberimiz yok birikim çok yüksek meblalar yapamam herhalde ama tutumlu yaşayıp kredi kartını ödeyip bitirebilmemiz birinci öncelik ocakta karttaki taksitler bitiyor kömür yıllık izindeki harcamalar falan var içinde tek çekim ve taksitleri bitiririz inşallah yarın kızlarla kendi memleketime gidicem esim calisicak bayramda biletim alındı ayrıca eşim 700 tl harçlık verdi 100 tl de ben biriktirdim etraftaki bozuklari toplayarak 100 tl kardeşimin cocuklarina bayram harçlığı veririm onlarda benimkilere al gülüm ver gülüm bi 50de bi arkadaşımın düğünü var oraya altını annem takicak bide bi arkadaşıma bebek takımı alıcam onunda altınını annem daha önce taktı bizim oranın giyim pazarı çok güzel olur hersene birsürü para harcardim bu yıl ya hiç gitmiycem yada kendime 50 tl limit belirleyip giderim çok uzun oldu biliyorum ama başarmayı çok istiyorum bu kış yardimlariniza ihtiyacım olacak
biyerden başla canım:) başlayınca duramıyorsun hani harcamak için sizi birşeyle dürter ya birikim yapmaya başlayıncada aynısı biri sizi dürtüyor biriktirmek için bağımlılık yapıyor her kadının kıyıda köşede parası olmalı insana özgüven veriyorÇok sağolun keşke daha önce dönseydim hatalardan ama geçti artık önümüze bakıcaz inşallah sizce üzerimdeki 800 liradan bi küçük altın alsam paramı yettirebilirmiyim evde geçen yıldan günümden kalma 2 küçük altinim var bayramda kızlarada para veriliyor 200-250 şer lirada kızlar toplar veriyor onlarlada dönüşte alırım diyorum 14 günde nekadar az harcarsam okadar iyi dönüş biletini eşim internetten alır yada babam alır eşimde burda sigara parası harcar ekmek alır Allahtan yemek yapmayı seviyor 2 gün önce pazardan ona az az malzeme alıp biraktım tutumlu olmayı hiç bilmiyorum inşallah abartmiyorumdur sizi de sıkmam
Haklısınız kumbara yaptim ama daha atmadım içine o bozuklara yollarda kızların ufak tefek aldıkları wc parası olarak kullanırım diye dusundum eşimin verdiğine az dokunurum belkide hiç dokunmamçok bereketli oluyor canım
olsun kumbaranın varlığıda yetiyor
su bidonu derken beş litrelikmi canım ben o kadarına atamam giderlerimiz çok fazla.0,50 lt te biriktiriyorum :)yada kızımın çikolata kutuları oluyor bardak boy.Bu kutuyu doldurcam diye hedefliyorum
farketmende güzel bişe bizim kızlar maşallah çok iyiler o konuda tam yerindesin
kumbara kesinlikle yap
elinde para varsa kenara bir kısmını at kalanı beni idare edecek de yetinmeye çalış
önce harcayım sonra kalanı birikim yapm dersen çarçur oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?