Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok mutlu oluyorum ben seni okuyunca. Sıkıntılı anlarda bi ışık görürsün ya uzakta öyle oluyor.
Herkese sevgiler.

istanbul da büyümeme rağmen şile ye ilkkez bu yıl gittim... benim gittiğim ve beğendiğim yerler, hem denize çok yakın, hem yemyeşil,hem de çok sakindi...o sakinliğe, o yeşillikler içindeki doğanın sesine hayran kaldım ben... :)

tekirdağ taraflarını sevmiyorum ben... bizim yazlık vardı o tarafta annemlerin... ne bileyim hiç sevemedim oraları, sanki anadolu dan kopuk ayrı bir yer gibi, insanları da ayrı bir atmosferde yaşıyor gibi geldi... evet anladınız,tuhaf takıntılarım vardır benim...bir yeri sevmezsem elli türlü bahane bulurum... :))

Rabbim gönlüne göre versin canım... :)

canım, benim eşim akdenizli ben karadenizliyim....ailelerden dolayı her iki yerde de yazlık var.... deniz,yeşillik vs ne ararsan da var amma velakin, hem uzak hem de istanbul dan uzakta çok fazla yaşayamam ben...

Kızlar @meyraa ya kayiliyorum bende
Sirf hani cocuguma kalsin diye extra ev almak istemiyorum.

Esim bi ara alalim diye israr etti toprakdan bir evdi ben guvenemedim bide yazlik hayalimi surekli itelemekden biktim.

Cunku benimde kirada evim var suan
Bilmeyenler icin ben suan annemle ayni binadayim.

Diger evimden 800tl kira aliyorum.

Kendi dairemde oturuyorum.
Ve 2kardesiz.
Hani ileride cocugum rahat edermiyi dusunmuyorum.

Basini sokacak bir dairesi olacak zaten.
Okurlar insAllah bir yerlere gelirler ömrumuz yettigincede destek oluruz zaten Allahin izniyle.

Ben calismiyorum ama esimin maasi +kira maddi sıkıntimiz yok sükür.

Ömrumuz yetermi?
Alsak bile ödemeye ömur var mi ?
Al öde öde ömür bitiyo

Sirf bu sebepdende yazlik icin pesinati yuksek tutalim ucuz kucuk bir ev alalimin pesindeyim
Borc,kredibiktin artik.

Bu yaz borcda yoktu doyasiya gezdik rahat rahat nasil iyi geldi.

Borcsuz ,kredisizde bisi alinmiyo
Olsun borc var ama ödeyebiliyoruz diyorum ozamanda.

En önemlisi bana göre ev arkadaslar
Kirada oturan herkese Rabbim ev nasip etsin.

I ıhhh almıyorum seni olabilemez.
Topigin temelini beraber attik be kuzu
İnsAllah hic de kopmicaz.
Kk bana kazandirdigi guzel insanlarsiniz siz.
Kanka Çanakkale Balıkesir tarafına gel
Ahh yazin sicagi olmasa.
Yanina gelecegoomm.
Hepinize çok teşkler..Lellim inş ya ..Aslında bayram sonrası buluşmak isterdim ama kısmet olmadı.. inş bir hafta daha izinim var.. ona çıktığımda birgün buluşuruz canım ya..
Kuzu bende bayramda zonguldakdaydim sıkma canini konusuruz anlatirim.
Kısın izin falan kullanabilirsen kacariz karlar altinda sahlep iceriz :)
canım, benim eşim akdenizli ben karadenizliyim....ailelerden dolayı her iki yerde de yazlık var.... deniz,yeşillik vs ne ararsan da var amma velakin, hem uzak hem de istanbul dan uzakta çok fazla yaşayamam ben...
Canim bizde karadenizliyiz
Ama dayimin evi var
Ben kimsenin evinde rahat edemiyorum
Ortakaradeniz memleket bizim orda ev begendim denizin dibi bayildim hatta
Ama iste mantikli dusununce yol buyuyo gozumde.
Ama gönlum orayi istiyo
Mantigim yakin yer diyo
Bakalim ya para biriksinde yeterki nasipde neresi varsa artik.

senin bu istekler konusundaki mütevaziliğini hep takdir etmişimdir... senin şartlarında olmayan birinin bile, ne bileyim daha iyi bir evde oturma, her istediğinde evin eşyalarını değiştirme, her gün o mekan senin bu mekan benim gezme vs. gibi istekleri olur.... bunu aşmış olmak, sanırım kendini bilmek oluyor... :)

maddi anlamda doyuma ulaştırdığı gibi, manevi anlamda da doyuma ulaşanlardan eylesin cümlemizi Rabbim...

Teşekkür ederim çok evet 1 yıl olmadı. Bu arada dogumgununuz kutlu olsun niçe mutlu yaslara

mrn kizlar
hayaller hayatlar bende istanbuldayim hic sevmiyorum ama mecburum burada oturmaya evimiz yok ama kirafada deiliz kayinvalidemin evi onlar sadece kisin 3 ay gelirler cunku benim memlejet soguk oluyor gelirimiz kendimeze yetiyor sukur kendimi kira oduyormus gibi kavul edip 500lira atiyorum her ay geri kalanida ancak yetiyor zaten malum bebekte var

benim hayalimde kendi koyumde ev yaptirnak onunde bahcesi olan oraya domates biber falan ekmek sonra kisin sobada isinabilmek falan iste cok istiyirumm insallah olur bir gun

rabbim herjesin gonlune gore versin insallah

bir yudum mutluluk ,@BEYZABET mutlu yıllar..Rabbim aileniz ve sevdiklerinizle birlikte nice güzel yaşlar nasib etsin..

Ne güzel konuşmuşsunuz çocuklara bırakmak konusunda. Keşke eşimde okusa burayı diye geçirdim içimden. Benim eşim eve,yere doymuyor. Biri bitmeden diğerini alıp ödüyoruz 11 yıldır. Sıkıntısını kendi çekiyor,bize hissttirdiğini söyleyemem. Ama kendisi hayatı kaçırıyor. Üzülüyorum sadece,değiştiremiyorum düşüncelerini

Allah herkesin gönlüne göre versin..bende ege de bir deniz kasabasında yaşamak istiyorum ilerde..Herşey nasip tabi..Denizi görmek rahatlatiyor beni ..
Kesinlikle öyle
Memlekette baktigim evin balkonu sadece deniz göruyodu
Sirf ona tav oldum
Nemli olur serin olur kisin durulmaz falan dediler
Kisin zaten suan gidip kalamam
Olsa bile 15tatilde bi kac gun ancak.
DeniZ olsun yeter bana

Ne guzel evler konusulmus
Benimde tek istegim kendimize ait bir ev!
Kira odemek istemiyorum artik.
Esim araba istiyor ama ben ev istiyorum arabam olmasada olur..
İnsAllah olur
Araba alınıyo,degisiyo hani butcenize gore araba bulabiliyosunuz ev öyle degil
Surekli yukselisde.
İyi bi ev almak icin 300.000 lazim istanbulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…