- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
İnşallah biriktiricem eşim para konusunda cüzdanımı boş bırakmaz aslında ama ben onları biriktirmek yerine ya lüzumsuz şeylere harcardim yada beraber dışarda harcardik istemesemde bittikçe paramı bırakır eşim 50-100 atamasamda 10-20 atarım diyorum hiç olmadı bozukluklar ne kadar az harcarsam hatta harcamazsam o kadar iyi ilk hedef k.k. sonra sarı kartı bitirmekBenimde su bidonu birikmez
aylık 100 tl kağıt para birikir birazcıkta bozukluk.
ayda 500 tl atılcağını bilsem hemen yapardım :)
İnşallah biriktiricem eşim para konusunda cüzdanımı boş bırakmaz aslında ama ben onları biriktirmek yerine ya lüzumsuz şeylere harcardim yada beraber dışarda harcardik istemesemde bittikçe paramı bırakır eşim 50-100 atamasamda 10-20 atarım diyorum hiç olmadı bozukluklar ne kadar az harcarsam hatta harcamazsam o kadar iyi ilk hedef k.k. sonra sarı kartı bitirmek
Hadi inşallah darısı bize olsunBenimde kart borcum azaldı.
200 tl kadar ödemesi oluyor.
borç bittiğinde o parayı birikime atıcam.
Şu bayram geçsin bende sıkıyönetim ilan edicem
Herkese günaydınlar bayanlar benim adım Meliha 35 yaşındayım 4-5 gündür geçmişi okuyorum kendimden utandım resmen 13 yıllık evliyiz 2 tane kızımız var 9 ve 5 yaslarinda her seferinde borç yapıp kredi çekip ödedik okadar borç odeyecegimize çok rahat ev alırdık herhelde düğün takılarım esimin konut biriktirme fonunun falan çekip hep borç ödedik sırf boş harcamalarimizin yuzunden ikimizde dışarda yemeyi içmeyi gezmeyi almayı seviyoruz ama artık yeter maaşımız 5bin eşim askeri personel gurbetteyiz aman kimsemiz yok skılıyoruz deyip hep birbirimizi gazladik eşim yapabileceğime inanmasada ben aranıza katılırak başarmak için uğraşıcam 3yil önce ben ehliyet alıcam dedim tek seferde sınavları vererek aldım gecen yil zayifliyacagim dedim (90kiloydum) 9ay da 27 kilo verdim buyil da tutumlu olup yapabileceğimi esime göstermek istiyorum 10-15 bin değerinde bi arabamiz var başkada birikim adına hiç birşeyimiz yok 10bin degirinde dolu bir k.kartimiz 17 binlik vakıf sarı kart var onunda 10 bini dolu herhelde ayrıca 1950 TL'lik kredi ödememiz var yani böyle yazınca ağlanacak halimiz var haberimiz yok birikim çok yüksek meblalar yapamam herhalde ama tutumlu yaşayıp kredi kartını ödeyip bitirebilmemiz birinci öncelik ocakta karttaki taksitler bitiyor kömür yıllık izindeki harcamalar falan var içinde tek çekim ve taksitleri bitiririz inşallah yarın kızlarla kendi memleketime gidicem esim calisicak bayramda biletim alındı ayrıca eşim 700 tl harçlık verdi 100 tl de ben biriktirdim etraftaki bozuklari toplayarak 100 tl kardeşimin cocuklarina bayram harçlığı veririm onlarda benimkilere al gülüm ver gülüm bi 50de bi arkadaşımın düğünü var oraya altını annem takicak bide bi arkadaşıma bebek takımı alıcam onunda altınını annem daha önce taktı bizim oranın giyim pazarı çok güzel olur hersene birsürü para harcardim bu yıl ya hiç gitmiycem yada kendime 50 tl limit belirleyip giderim çok uzun oldu biliyorum ama başarmayı çok istiyorum bu kış yardimlariniza ihtiyacım olacak
Eşim öyle kıyafet teknoloji falan meraklısı değildir,aburcubur ve sigara masrafı var,her sene bir de digitürk web tv üyelik satın alıyoruz 500 tl bu sene,az kazandığımız için biriktirmek zor oluyor onda bozuk varsa atmaya çalışıyorum aylık harçlıktan ayırıyorum vs eşlerin destek olması güzel :)eşim adımı paracıya çıkardı:) ama araba istediğimi biliyor kendininde hoşuna gidiyor bence oda tutmaya başladı gibi gibi kumbarama atıyor bozukluk
Ne güzel elinizde gr kalmış,bayram sonrası herkes bir kendine gelir,bende evde olunca harcamıyorum pekKurban için 12 gr altın biriktirmiştik. Her ay bir gr aldık. Kurban parası 1250 tl imiş. 8 gr filan. Gerisi birikim şeklinde kalacak.
Bayramdan sonra ben de sıkıyönetim ilan edeceğim. Şimdi de evde olduğum için harcamıyorum. Dışarı da çıkmıyoruz çok.
bende altın hesabı açtım yarım gram aldım:) içinde kalan paralara alacağım:)Kurban için 12 gr altın biriktirmiştik. Her ay bir gr aldık. Kurban parası 1250 tl imiş. 8 gr filan. Gerisi birikim şeklinde kalacak.
Bayramdan sonra ben de sıkıyönetim ilan edeceğim. Şimdi de evde olduğum için harcamıyorum. Dışarı da çıkmıyoruz çok.
Değil mi ya. Sabredeyim azıcık. Dolar düşmüşken almak istiyorum ama bu sefer de kart fırlayacakelenaferrante herşey dahil olunca çok iyi oluyor ekstra para gitmiyor
M maviduvar1 bence kalsın nakit kalanıyla alırsın
Pilav ilk kez duydum. Kalan pilavımı koymuştun.Geçenlerde buzluğa bulgur pilavı koymuştum. Bugün çıkardım. Tadı bi değişik olmuş. Ama pirinç pilavı gayet güzeldi buzluktan çıktıktan sonra
Dolapta 3 tane patlıcan ve biraz biber vardı. Tatile gideceğimiz için küp küp kızarttım. Buzluğa atacağım. Şakşuka yaparım sonra çıkartıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?